Dodaj do ulubionych

PiS w letargu ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:15
Lekarze z pewnością otrzymają swoje wymagania płacowe, do których Partyjniacy
z PiS-u muszą podchodzić obecnie z wielką trwogą, bowiem przy tak rozległej
chorobie i beraku pomocy ze strony lekarzy to już grozi unicestwieniem.
Tylko czas jest jeszcze nieznany, gdyż różnie organizmy reagują na takie
choroby.
Błonkoskrzydłe zwierzątka już odleciały z PiS-u. Pozostały jeszcze gady,
małpy i gryzonie.
Gryzonie jednak przy pierwszej nadarzającej się sposobności uciekną
z "tonącego okrętu".
Czy znajdzie się lek na chorobę w PiS-ie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: henryk XII Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:58
      jeszcze nie byles u lekarza ? a mowilem ze bedzie sie pogarszac !
    • Gość: jasiu Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 20:54
      A może do posklejania tej starej skorupy
      znajdą jakiś klej - Patex
      • Gość: Ja Re: PiS w letargu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:13
        Coś mi się wydaje, że normalny człowiek czytający te wasze /forumowicze tego
        wątku/wypowiedzi nie wie o co wam chodzi.Piszcie po polsku i jasno,bo ta wasza
        pisanina sugeruje, że jesteście w nie najlepszej kondycji psychicznej.
        • Gość: gapcio Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:22
          To tak jak w polityce !
          Wszystko jasne, ale tylko dla "wariatów".
          Spójrzmy na program wyborczy PiS-u i ile jest tu przeciwstawnych propozycji z
          realizowanymi zadaniami obecnego rządu !
          Wstyd i hańba !!!
          Koniec tego wszystkiego już jednak wkrótce, tylko na co jeszcze będzie stać
          pisowszczyków by oprócz złapania się za brzytwę i tak nie "utonąć" w realiach
          polsliej polityki.
          • Gość: Janusz P. Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 20:34
            Gość portalu: gapcio napisał(a):
            > Wstyd i hańba !!!
            > Koniec tego wszystkiego już jednak wkrótce, tylko na co jeszcze będzie stać
            > pisowszczyków by oprócz złapania się za brzytwę i tak nie "utonąć" w realiach
            > polsliej polityki.

Ja też już widzę koniec tej normalnej partii dla wariatów.
            Jak widać Kaczyńscy mają "dobrą rękę" do zakładania krótkotrwałych partii
            politycznych.
            Wszystko związane jest z NiePOROZUMIENIEM w CENTRUM, na prawicy czy nawet z
            lewicą .
            Wewnątrz tego partyjnego organizmu ciągle następują chorobowe oznaki gangreny.
            Obecnie obserwujemy drastyczne odcinanie się poszczególnych członków od
            zainfekowanego organizmu.
            Taki sposób partyjnego uleczania PiS-u nie wróży nic dobrego w końcowym stadium
            leczenia.
            Partyjny letarg to niestety dogorywania poszczególnych pisowszczyków na koszt
            całego społeczeństwa. W Polsce nie ma dla nich funduszy w NFZ.
            Potrzebna jest jednak partyjna eutanazja PiS-u.
            • Gość: Eryk Xi Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:54
              Ciekaw jestem, który zakład pogrzebowy będzie CHCIAŁ zająć się pisowszczykami,
              bowiem już lekarze dali sygnał, iż "skórki" są do odbioru.
              Lekarze wystosowali wysokie wymagania, których PiS nie wytrzyma.
              Jak myślicie, kto będzie starał się o "zasiłek pogrzebowy" po pisowszczykach ?
              • Gość: Ja Re: PiS w letargu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 07:52
                Jak ty się kolego musisz czegoś obawiać, może nie jesteś w porządku? Atak jest
                zwykle najlepszą obroną...Z tego co wiem, to tylko złodzieje i inni przestępcy
                boją się PiS-u , bo nareszcie ktoś wziął sie za rozliczenia
                nikczemników.Najlepszym dowodem na to są ostatnio pokazywane skutki afer takich
                jak np. Jakubowska lub lekarz z MSWiA.
    • Gość: medyk Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:45
      Mnie taki cham jakim jest Ludwik Dorn żadnych kamaszy by nie założył.
      Już teraz myślę po skończeniu studiów podjąć pracę w IRLANDII, gdzie
      przyjaciele proponują mi super pracę, i co najważniejsze w wyuczonym zawodzie,
      za sowite wynagrodzenie.
      Mam chyba farta !
      Ale ja też będę starał się pomagać innym, bo mnie też pomogli.
      Mogę być chyba dobrym lekarzem.
      A kto za PiS-em to "zapisem" go w swój rejesrt pacjentów.
      • Gość: angrusz Jestem za PISem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:33

I sądzę że powoli zrobią porządki
        • Gość: wredolek Re: Jestem przeciw PiS-owi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:39
          Oczekuję po nich stypy.
    • Gość: misiek Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 13:47
      Czy ta sprawa w Siemianowicach Śląskich jest ostatnim wynurzeniem się
      kąpiącego premiera w wannie Wassermanna ?
      Niech jeszczu uważa przy wyjściu z tej wanny, bo się poślizgnie na mydle i
      złamie drugą "łapkę".
      To już będzie potraktowane jako sabotaż w wykonaniu Wassermanna !
    • Gość: jacek - placek Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:23
      Na Marszałka Rp Wykształciuch w kamaszach.
      Na Vice- premiera Przystanek "WŁOSZCZOWA",
      i tak dalej, siłą rozpędu, pojazd ten jeszcze przez chwilę potoczy się po tych
      polskich torach doli i niedoli.
      • Gość: Eryk XII Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:06
        Po kolejnych zmianach, a właściwie roszadzie i zbiciu pionka, PiS nadal szykuje
        się do rządzenia.
        W roszadzie uczestniczył Dorn i Gosiewski, a pionkiem na stracenie został Jurek.
        Czy po tych roszadach to już ostatni odruch kaczuchy ?
        • Gość: prorok Re: PiS w letargu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 19:52
          www.konread.blox.pl/2007/04/Starsi-Panowie-prorokami.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka