Gość: :) IP: 212.160.86.* 30.04.07, 08:51 W niedługim czasie muszę udać się na laparoskopowe badanie drożności jajowodów. Czy któraś z pań jest już po takim badaniu i mogłaby podzielić się swoim doświadczeniem? Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariola Re: Laparoskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:18 ja mialam 5 miesiecy temu laparaskopowo usowany woreczek z kamieniami na zawodziu byla to chirurgia jednego dnia u dr.kurka w srode juz z wynikami o 8 rano bylam na oddziale o 10 zabiek znieczulenie ogolne czyli narkoza o 13 sie wybudzilam sama juz na sali a o 11 nastepnego dnia do domku nic nie bolalo i mam 3 szycia ok 1cm nie boj sie bedzie ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Laparoskopia IP: 213.199.204.* 30.04.07, 19:29 Miałam robioną laparoskopię jakieś 2 miesiące temu na Parkitce. Nie było tak źle. Dzień przed badaniem tylko pijesz, a w dniu badania nie można ani pić ani jeść. Do tego robią dwie lewatywy (wieczorem i rano). U mnie badanie trwało ponad godzinę. Gdy mnie obudzili było mi strasznie zimno, kręciło mi się z głowie i od razu zwymiotowałam. Wstać mogłam na drugi dzień. Leżałam 5 dni. Dodam, że badanie miałam robione na to samo, co ty. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś