Dodaj do ulubionych

<<<POMOCY - Który ośrodek ma najnowszą Corse>>>

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:21
Poszukuje ośrodka szkoleniowego, który ma najnowszego Opla Corse. Niedługo mam
egzamin a ośrodek egzaminacyjny zakupił nowe Corsy, wiec obawiam sie że
mogłabym mieć problem w szybkim dostosowaniu sie do nowego auta, ponieważ
uczyłam sie na innym podczas jazd. Chciałabym wykupić dodatkowe jazdy ale nie
wiem do którego ośrodka szkoleniowego zadzwonić.

z góry dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn IP: 212.87.244.* 01.05.07, 18:32
      reflex, mirex (chyba), tarmax i jakis gosc z klobucka maja corse D.
    • Gość: ja Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn IP: 212.87.244.* 01.05.07, 18:33
      sorka, nie z klobucka, a z chorzenic. Napewny jest ich wiecej, ale ja kojarze
      akurat te osrodki.
      • Gość: Ala Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 19:07
        Wielkie dzięki, od jutra zacznę wydzwaniać.
    • Gość: ja Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn IP: 212.87.244.* 01.05.07, 19:08
      nie ma za co. a kiedy egzamin??
      • Gość: Ala Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:17
        za dwa tygodnie
        • Gość: Pawel Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn IP: *.ipartners.pl 26.06.07, 19:15
          i kto ma w koncu tą nową corse? Jak z Reflexem?
          • aga_mama_danielka Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn 26.06.07, 19:18
            Reflex ma na pewno. Własnie jestem w trakcie kursu.
            • bujaka_jamajka Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn 26.06.07, 21:15
              Tarmax też ma na pewno nową corse:)
          • Gość: as Re: <<<POMOCY - Który ośrodek ma najn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:58
            Szecówka z Poraja, świetnie się tym autkiem jeździ właśnie dzisiaj miałam jazdę
            • Gość: Pawel do aga_mama_danielka IP: *.ipartners.pl 26.06.07, 21:01
              i jak oceniasz te szkole? Chodiz o Reflex? Czy w ta cene co podaja na stronie
              internetowej juz wliczone są materialy do nauki, czy trzeba dokupic u nich? Ile
              tak naprawde wynosi cena kursu kat. "B"?
              • aga_mama_danielka Re: do aga_mama_danielka 26.06.07, 21:18
                Cena 850 + 60zł za badania lekarskie jeśli robisz na kursie. Nie rozdaja z
                założenia żadnych pomocy, ale jeśli poprosisz p. Anię (prowadząca teorię) to bez
                problemu da Ci płytke z testami za darmo ( nie byłam na kilku zajęciach z teorii
                , ale widziałam u paru osób te same książeczki ze znakami - więc nie wiem czy
                może rozdawali jak mnie nie było, ale nie dopytywałam sie bo była mi zbędna).
                Ogólnie bardzo miło, przystepnie :) I TANIO :):)
                • Gość: tyziek Re: do aga_mama_danielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:25
                  idz do tarmaxu. jak chcesz dam namiary jest super i maja nowa corse
                  • Gość: Pawel Re: do aga_mama_danielka IP: *.ipartners.pl 26.06.07, 22:16
                    sam pewnie jestes z tego tarmaxu:)) Reflex tez ma nowe corsy..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka