editaa1 19.05.07, 10:04 Jak co roku odwieczny problem, co kupić? Może macie jakieś pomysły na ciekawy prezent? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: co dajecie mamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:37 chyba standardowo kwiatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: co dajecie mamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:08 moja mama kompletuje zestaw kawowy z chodzieży (serwis obiadowy już ma) więc na wszystkie okazje kupuję jej filizanki ze spodkami i talerzyk deserowy, potem czajnik do herbaty, bulionówki i mase różnych dodatków, więc problem co kupić na najbilższe urodziny, imieniny czy dzień matki mam z głowy :). Jest taki mały sklep na ulicy złotej, mają tam też inne ciekawe rzeczy a ceny naprawdę konkurencyjne i zawsze tam zaglądam. Dzisiaj na przyklad kupiłam karafke dla znajomego z dwoma kureczkami i wężownicą w srodku - do robienia drinków - super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: co dajecie mamie IP: 80.48.49.* 19.05.07, 14:06 Ja kupiłem bilet na występ... coś dla ducha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starsza Re: co dajecie mamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 15:03 Nie mam już Mamy, ale coś do kolekcji lub właśnie bilet- coś nietuzinkowego, a zgodnego z upodobaniami na pewno bardziej ucieszy i będzie docenione, że syn lub córka zadali sobie trochę trudu... Odpowiedz Link Zgłoś