Dodaj do ulubionych

Cos szalonego na lato

20.05.07, 10:07
Mam ogromniasta prosbe. Mam zamiar tego lata nauczyc sie paru nowych rzeczy i
odrobinke sama siebie zaskoczyc. Moze ktos by mi podsunal jakies ciekawe
pomysly. Moga to byc drobiazgi jak chodzenie tylem czy spiewanie na ulicy.
Czekam na wszystkie jakiekolwiek pomysly. Wielkie dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Cos szalonego na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 10:14
      Już masz pierwsze objawy: szalona krowa jesteś.
      Na wszystkich wątkach musiałaś to napisać???
      • pestka291 Re: Cos szalonego na lato 20.05.07, 10:38
        Musialam bo chce dotrzec do jak najwiekszej liczby osob. Czy to az tak zle:-(
    • Gość: bartek Re: Cos szalonego na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:41
      ja kupilem kabrio, w lipcu planuje kurs paralotniowy :D
      • Gość: be Re: Cos szalonego na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:51
        ty to jesteś :)
    • Gość: nieznajomy Re: Cos szalonego na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:44
      mocne mocne :) 10/10
    • Gość: agnes Re: Cos szalonego na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:05
      Popieram.Podoba mi się, że chcesz się nauczyć paru nowych rzeczy.Ja w ciągu
      ostatniego roku zaczęłam biegać, schudłam 9 kg,zaczęłam grać w
      siatkę ,nauczyłam się jeździć na nartach,chodzę na basen,a teraz chodzę na
      prawko i jeszcze mi mało!!!
      • Gość: bartek Re: Cos szalonego na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 21:19
        bo warto miec marzenia i doczekac ich spelnienia, cos szalenoego? chodzilem
        boso po alejach, kapalem sie w fontannie, uprawialem sex na kwadratach....
        wakacje sa extra!!
        • Gość: xyz Re: Cos szalonego na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 00:19
          przez przypadek trafiłam na forum Krakowa,tam tez założyłaś ten wątek,ciekawe
          bardzo....:))
          • tschenstochauer Re: Cos szalonego na lato 23.05.07, 02:13
            nie tylko na forum krakow, tez bydgoszcz warszawa wroclaw towarzyskie...
            szanownej pani sie nudzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka