• Gość: dualizm Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 12:48
      Masz wiele racji! życie to poważna sprawa.A ja zostałam zdradzona przez połówkę
      tego samego jabłka i mimo tego, że zamienił mnie na młodszą to żyję nadzieją, że
      byłam tą niepowtarzalną i kiedyś uderzy się w piersi i wróci na dobre i na złe.
    • uwagabrzydal Re: zdrada 20.06.07, 14:56

i bardzo dobrze ze ma kochanke. a Ty zamiast wpadac w poploch powinnas sie cieszyc ze Twoj maz jeszcze "moze". inne wyja do ksiezyca, i duzo by daly za takiego meza.

zreszta, musisz byc bardzo glupia sadzac ze mu sie nie nalezy. kazdy chlop musi sie wyszalec.

a tylko od ciebie zalezy i twojego sprytu czy wroci do ciebie czy wybierze inna.

• n.i.p.69 Re: zdrada 21.06.07, 07:00
        ....a w buszu z którego wyszedłeś , to miałeś inne partnerki oprócz szympansic
        ?(...mam na myśli samiczki innych gatunkow, bo swoim urokiem osobistym to chyba
        nie jesteś w stanie zaimponować normalnej kobiecie)
        • kplzd Re: zdrada 23.06.07, 14:28
          Witam!
          wiecie co, tak czytam te wasze posty, i trochę się martwię:/ nie przeczytałem
          wszystkich, bo tak mniej więcej w połowie już mi ręce opadły. Mam dziewczynę już
          od 3 lat, ja sam mam 20, ona 22 (może jestem jeszcze młody) ale wiąże z nią
          poważne plany na przyszłość. Z tego co widzę to nie wiem czy jest sens,
          całkowicie się angażować w związek, który i tak po kilku czy kilkunastu latach
          sie rozsypie bo np. ona pozna w pracy "fajnego" kolegę który będzie ją bajerował
          a ona mu ulegnie :/ Nie wiem co o tym myśleć, jak ma to wyglądać tak jak Wy tu
          piszecie to chyba lepiej jest zostać kawalerem :/ do końca życia :/ Bo nie wiem
          co bym zrobił jak bym sie dowiedział ze mnie zdradza (nawet nie chce o tym
          myśleć). Przerażające myśli mnie ogarniają. -pytam CO SIE LUDZIE Z WAMI DZIEJE!
          Czy to u większości ludzi tak jest???
          • Gość: Tom Re: zdrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:59
            Staraj się, stary, traktuj ją zawsze z taką uwagą jakbyście się poznali wczoraj,
            a jeśli dobrze wybrałeś to nie będziesz miał takich problemów.
            :)
    • Gość: ona Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:03
      zdrada zrywa raz na zawsze zaufanie do osoby zdradzajacej !
    • Gość: agnes Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:49
      Zgadzam się w 100%
    • Gość: idea Re: zdrada IP: 212.87.241.* 03.07.07, 19:54
      Myślisz że jesteś jedyną, którą zdradził? Zdradził Cię pewnie dużo wcześniej ,tylko nie wiedziałaś o tym.
      Nie martw się ,tę następną tez zdradzi!
    • Gość: Mamma89 Re: zdrada faceta przed ślubem IP: *.centertel.pl 10.09.13, 13:50
      Są przypadki, że pary planują ślub a facet zdradza narzeczoną to dopiero paranoja na świecie i to coraz częściej słychać o takich akcjach.. powinno być karalne takie zachowanie Problemy kobiety zdradzanej przez męża
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka