Gość: ja Re: body space IP: 213.25.48.* 08.06.07, 13:43 po prostu chciałam się zapytać czy coś takiego znajduje się w CZęstochowie, bo nigdzie znależć nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:32 chyba najblizej to w bytomiu.. a szkoda bo z checia bym sie wybrala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: body space IP: 213.25.48.* 08.06.07, 18:24 a może gdzieś przy jakimś solarium albo fryzjerze ktoś ustawił taka maszynkę! czy Częstochowa to takie za..ie, że nic nie ma. Trochę cywilizacji może kiedyś dotrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: body space IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 19:54 w solarium w megasamie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ss Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 10:56 a wiesz moze jaki jest cennik i w jakich godzinach jest tam czynne?dzieki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: body space IP: *.21.pl 09.06.07, 12:17 czynne tak jak solarium nie jestem pewna ale chyba pn-pt od 9-20 i sobota 9-17 a cennik tez nie do konca jestem pewna ale chyba 15 zl za 30 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: body space IP: 212.2.101.* 09.06.07, 18:43 naprawdę jest body space w Częstochowie? niech ktos kto to przetestował napisze coś więcej.ja też bym bardzo chętnie z tego urządzenia skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: body space IP: 213.25.48.* 10.06.07, 17:45 powiem- super rzecz! po 6 seansach gładsza skóra to znaczy cellulit odchodzi w niepamięć i do tego 1 cm w obwodzie mniej . ale wiadomo efekty po około 20 ćwiczeniach. Życzę wytrwałości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: body space IP: 212.2.101.* 11.06.07, 09:40 a ile kosztuje taki jeden seans? i ile trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmen Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:02 Tak tak ja dziś całkiem przypadkim odkryłam wmegasamie na 1 piętrze właśnie to urzadzenie . 30 minutek kosztuje 15 zloty. nie wiem czy istnieje możliwośc wykupieniakarnetu ale chyba tak.Ja zaczynam od jutra tam trening.Moja kolżanka w Katowicach chodzila na tego typu sprzecik i jest bardzo zadowolona z efaktów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola do Karmen IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.07, 14:34 to jak wrócisz z seansu to napisz jakie wrażenia i opowiedz trochę jak wygląda taki seans. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmen Re:Karmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:31 Moje Drogie Panie:) to urzadzonka jest boskie:).. fakt faktem wyciska 7 poty.. :) i jak skonczyłam trening to byłam morkusienka ale naprawde warto:) troche wyrtwalosci , mobilizacji i do dzieła. Moge na ta chwile powiedziec ze skora jest w coraz lepsze formie , mniej widoczny cellulit - jak dla mnie rewelacja. Oczywiscie do tego odpowiednia dieta i wszytsko gra:) I sadze ze cena tez jest przystapna bo w innym miastach za 30 minut dziewczyny płacą nawet 20 zloty a u nas w Częstochowie 15 zloty za 30 minut.Szkoda ze nie ma zadnych karnetów ( no ale to juz taki mały szczegoł) Dla wszytskich odwaznych i wytrwalych kobiet ktore chca poprawic jakos swoje skóry , zgubuc kiligramy i po prostu dobrze sie czuć..z czystym sumieniem - POLECAM!! Pozdrawiam Was gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: body space IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:48 na czym polega ten zabieg?To są jakieś ćwiczenia?Jak długo trzeba jednorazowo ćwiczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:48 Napiszcie moje drogie czy po tym zabiegu jest zapewniony prysznic? I czy ten body space w megasamie to rowerek, steper czy tez moze bieznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmen Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:56 Ten w maegasanie body space - to BIEŻNIA, na ktorej dobiera sie dystans, szybkosc, poziom nachylenia bierzni itd itd.Jednorazowe wejscie trwa 30 minut i w zaleznosci od internsywnosci i wysily spala sieodpwiednia ilosc kalorii. A prysznic po tym nie jest zapewniony tak wiec trzeba sie zaopatrzyyc w reczki jak najbardzije bo juz podczas ciwczenia pot splywa jak woda z kranu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: body space IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 18:45 To czymś się różni od wycieczki rowerowej 60 - 100 km ? Bo jak nie to mogę coś takiego poprowadzić :) Odpowiedz Link Zgłoś