Gość: jel IP: *.21.pl 16.06.07, 13:23 Czy kupie dzis gdzies nalesniki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Naleśniki IP: 195.205.202.* 16.06.07, 14:21 w Skrzynce na ul. Dąbrowskiego smaczne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarav Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:00 w nalesnikarni na kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalesnik Re: Naleśniki IP: *.ipartners.pl 16.06.07, 16:22 a w jakiej cenie te nalesniki w tej nalesnikarni i skrzynce? Ile ich daja na talerzu? Oplaca sie w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Naleśniki IP: 195.205.202.* 16.06.07, 17:12 www.cafeskrzynka.pl/menu/menu1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalesnik Re: Naleśniki IP: *.ipartners.pl 16.06.07, 17:30 Skrzynka nie podaje cen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:27 nalesniki w skrzynce to jakas profanacja tej fantastycznej potrawy - sa twarde, farsz jest dosc przypadkowy (jak sie sypnie)- generalnie sa to najgorsze nalesniki jakie kiedykolwiek jadlem (dodam, ze moja opinia o nich jeszcze kilka miesiecy temu byla inna, ale ostatnio zeszli na psy). Dobre nalesniki mozna zjesc w "naszym nalesniku" (czy jakos tak) na Kopernika. Minusem jest lokalizacja , zerowy parking i wlasciciel, ktory kompletnie nie nadaje sie do prowadzenia knajpy (kiedys chyba administrowal zakladem fryzjerskim na Dabrowskiego). Nalesniki same w sobie sa fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: Naleśniki 16.06.07, 19:46 w nalesnikarni na ul.Kopernika mala porcja ok.6 zl ,duza 12zl.ja po polowie malej nie moge oddychac.moj faworyt to nalesnik z kurczaczkiem,serem feta i szpinakiem.do tego 2 sosy i pan wlasciciel,ktory staje na glowie by leciala muzyka jakiej slucha potencjalny zjadacz owego nalesnika.rodzajow chyba z milion.pyyyyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalesnik Re: Naleśniki IP: *.ipartners.pl 16.06.07, 20:13 a w ktorym miejscu jest ta nalesnikarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzelek Re: Naleśniki IP: 80.54.173.* 16.06.07, 22:49 www.nasznalesnik.pl/nowosci.php :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarav Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 20:27 po przeciwnej sronie japonskiej knajpki w budynku poczty.przechodzisz przez jezdnie,wchodzisz w taki placyk kolo budy z pieczywem chyba musiorskiego lub kitalow i masz nalesnikarnie:)smacznego(niczytm pascal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:01 jak kupisz to podskocz do mnie - mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pablo Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:39 Nie ma jak darmowa reklama na forum - rzucić temacik a później podgrzewać atmosferę... Misiakilla i ancymonka - śpicie?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzli Re: Naleśniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 16:05 w skrzynce sa w deche dzisiaj jadłem polecam Odpowiedz Link Zgłoś