Gość: Basiaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:31 Poszukuje szczeniaczka- pieska :)po nie za dużych rodzicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonka Re: szczeniaczek 20.06.07, 13:43 Odwiedź schronisko. Wątpię, żeby na forum szczeniaczki zaglądały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malta Re: szczeniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:45 idź Basiu do schroniska... uratuj jednego małego nieszczęśnika, a w zamian dostaniesz coś niezwykle cennego... zaufanie i bezgraniczne oddanie, takie są te psy... jak tu ich nie kochać Odpowiedz Link Zgłoś
marynienka Re: szczeniaczek 20.06.07, 15:22 Potwierdzam, odwiedź schronisko :).Zawsze są jakieś nowe szczeniaki, na szczęście szybko znajdują nowe domy :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolkaania Re: szczeniaczek IP: *.aster.pl 20.06.07, 15:28 proponuje pieska rasy shihtzu. to najkochansze stworzenia na swiecie i dodatkowo nie uczulaja. ogloszenia znajdziesz nawet w posredniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: szczeniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:15 Ja mam szczeniaczka do oddania. Mam pieska i suczke ale suczke chce sobie zostawic. Pieski maja juz 5 tygodni i jedza normalne jedzenie. Moge wysłac ci ich zdjecia oraz rodzicow (oboje malego wzrostu). jesli jestes zainteresowana podaj meila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiaa Re: szczeniaczek- do Tomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:56 sekiza@vp.pl- czekam na zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś