Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego architekta

IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 20:12
Witam,
Czy możecie mi polecić dobrego architekta do wykonania projektu domku o pow.
ok. 160m2. I drugie pytanie ile teraz kosztuje projekt indywidualny.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: legen-d Re: Szukam dobrego architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:54
      Jako doradca inwestycyjny współpracuję z firmą ANTA Daniel Cieślik.Mogę polecić
      z czystym sumieniem.anta@architekci.pl,www.anta-architekci.pl
      • Gość: gość Re: Szukam dobrego architekta IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 21:00
        Dziekuję bardzo za radę. a nie wiesz, czy jest drogi?
        • Gość: legen-d Re: Szukam dobrego architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:16
          To absolutnie względne, ale w ogólnym pojęciu-nie jest,zważywszy na
          styl,otwartość,terminowość i nowoczesny design projektów.To stosunkowo młode
          biuro,ale z sukcesami na konkursach i przez to zawalone robotą.Dobrze się z nimi
          współpracuje.
          • Gość: K. Re: Szukam dobrego architekta IP: 212.87.244.* 28.06.07, 23:38
            a jak sie ma do janeczka i drygasa? cena, koncepcje, wspolpraca, profesjonalizm?
            • Gość: legen-d Re: Szukam dobrego architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:56
              Nie zmuszaj mnie do konstruowania rankingu pracowni arch., bo nie mam do tego
              legitymacji.Mogę tylko wypowiadać się w miarę obiektywnie na temat tych z
              którymi współpracuję lub znam wiarygodne opinie na ich temat.Porównań
              unikam,mogą być krzywdzące,jak w przypadku lekarzy.
              • Gość: zib Re: Szukam dobrego architekta IP: 83.15.26.* 06.07.07, 00:13
                www.archigraph.pl/
                Polecam!!! fachowa obsługa
                projekt ok 1000 moze mniej
      • Gość: ania Re: Szukam dobrego architekta IP: *.iplus.com.pl 29.06.07, 16:44
        człowieku szukasz dobrego architekta w środku sezonu projektowego .cena będzie
        wysoka i i tylko ci z drugiej pólki mają czas na twój projekt .Pozwolenia na
        budowę już nie zdązysz załatwić przed końcem sezonu budowalnego .Cene możesz
        obliczyć sobie sam .Wynosi do 5% budowy .masz dwa wyjśćia poczekać do zimy i w
        styczniu zlecic projekt .Albo z katalagu domków gotowych wybrac projekt i dać
        architektowai do adaptacji zapłacisz w sumie za to dużo mniej .I chyba
        zapomniałęs o że projekt budowlany to nie tylko architektura ,ale i projekty
        branżowe . Uzyskanie warunków z ENION wdociągów i gazowni teoretyczie 14
        dni ,Praktycznie miesiąc . Ale życzę powodzenia
    • Gość: wlad Re: Szukam dobrego architekta IP: 212.87.241.* 04.07.07, 17:53
      Aneta Szyc, Jarek Kołodziejczyk, bracia Cieślikowie - polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka