Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 20:12 Witam, Czy możecie mi polecić dobrego architekta do wykonania projektu domku o pow. ok. 160m2. I drugie pytanie ile teraz kosztuje projekt indywidualny. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: legen-d Re: Szukam dobrego architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:54 Jako doradca inwestycyjny współpracuję z firmą ANTA Daniel Cieślik.Mogę polecić z czystym sumieniem.anta@architekci.pl,www.anta-architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego architekta IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 21:00 Dziekuję bardzo za radę. a nie wiesz, czy jest drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legen-d Re: Szukam dobrego architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:16 To absolutnie względne, ale w ogólnym pojęciu-nie jest,zważywszy na styl,otwartość,terminowość i nowoczesny design projektów.To stosunkowo młode biuro,ale z sukcesami na konkursach i przez to zawalone robotą.Dobrze się z nimi współpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Szukam dobrego architekta IP: 212.87.244.* 28.06.07, 23:38 a jak sie ma do janeczka i drygasa? cena, koncepcje, wspolpraca, profesjonalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legen-d Re: Szukam dobrego architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:56 Nie zmuszaj mnie do konstruowania rankingu pracowni arch., bo nie mam do tego legitymacji.Mogę tylko wypowiadać się w miarę obiektywnie na temat tych z którymi współpracuję lub znam wiarygodne opinie na ich temat.Porównań unikam,mogą być krzywdzące,jak w przypadku lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Szukam dobrego architekta IP: 83.15.26.* 06.07.07, 00:13 www.archigraph.pl/ Polecam!!! fachowa obsługa projekt ok 1000 moze mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam dobrego architekta IP: *.iplus.com.pl 29.06.07, 16:44 człowieku szukasz dobrego architekta w środku sezonu projektowego .cena będzie wysoka i i tylko ci z drugiej pólki mają czas na twój projekt .Pozwolenia na budowę już nie zdązysz załatwić przed końcem sezonu budowalnego .Cene możesz obliczyć sobie sam .Wynosi do 5% budowy .masz dwa wyjśćia poczekać do zimy i w styczniu zlecic projekt .Albo z katalagu domków gotowych wybrac projekt i dać architektowai do adaptacji zapłacisz w sumie za to dużo mniej .I chyba zapomniałęs o że projekt budowlany to nie tylko architektura ,ale i projekty branżowe . Uzyskanie warunków z ENION wdociągów i gazowni teoretyczie 14 dni ,Praktycznie miesiąc . Ale życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlad Re: Szukam dobrego architekta IP: 212.87.241.* 04.07.07, 17:53 Aneta Szyc, Jarek Kołodziejczyk, bracia Cieślikowie - polecam Odpowiedz Link Zgłoś