Dodaj do ulubionych

TAK CZUJĘ

• Gość: agra1 że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:16
      • Gość: kuminiorz Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: 80.48.49.* 01.09.07, 14:55
        Odebrałaś mi rozpoczynanko, a wiesz, jak to lubię...
        • Gość: agra1 Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 15:31
          tak,Ty tak lubisz to rozpoczynanko ;)?no cóż ubiegłam Cię tym razem
          a co?;)
          • Gość: kuminiorz Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: 80.48.49.* 01.09.07, 15:39
            Nawet się nie pozłoszczę, bo nie mam siły... Wczoraj wybrałem ilość,
            a nie intensywność:)
            • Gość: agra1 Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 15:55
              ooo to ostro ,częstotliwość znów wzięła górę hmmm...słabiutki jesteś
              :(?
              • Gość: kuminiorz Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: 80.48.49.* 01.09.07, 16:45
                Słabiutki? Zadziwiasz mnie:)
                • Gość: agra1 Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:02
                  no nawiązuje do tego że jeśli nie masz siły to jesteś dziś słabiutki
                  tak czy nie;)? bidulko;)))
                  • Gość: kuminiorz Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: 80.48.49.* 01.09.07, 17:18
                    Aaaaaa ... widzisz - taki jestem słąbiutki, że nawet rozumować nie
                    umiem:) A tu sobota i znowu się zapowiada:)
                    • Gość: agra1 Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:35
                      nie no ja w innym znaczeniu,to cóż ja mogę stwierdzić;)?I niby jak?
                      Dziś też się u Ciebie zapowiada no proszę:) Ja też się wypuszczam
                      dziś iii jestem bardzo ciekawa gdzie wyląduje,a może być bardzo
                      różnie z moimi polotami dzisiejszymi to kto wie gdzie mnie zawieje;)
                      • Gość: kuminiorz Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: 80.48.49.* 01.09.07, 18:31
                        Spontaniczność jest najlepsza - najfajniejsze imprezy to takie, o
                        któych dowiadujemy się tuż przed ich rozpoczęciem (lub nawet w
                        trakcie trwania). U nas ostatnio rutyna - tylko Biznes i Biznes
                        • Gość: agra1 Re: że tym razem kuminiorzu to ja będę pierwsza ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:29
                          wiesz kto jak woli,ale za "Biznes" "Biznes";) to ja nigdy nie
                          byłam ;)
    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 02.09.07, 11:52
      że nie chce mi się chcieć...
      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:30
        ooooooooo nie chce Ci się chcieć hmmm niedobrze poradź coś na to,bo
        nie wróży to nic dobrego,może być gorzej;)
        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 02.09.07, 16:29
          Już mi się zachciało... trochę czasu, herbatka, żarło i bum cyk cyk
          jak tralala
          • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 16:43
            i laj laj laj laj ;)Czyli pion już trzymasz? No to super teraz tylko
            dotlenisz swoje szare komórki lansując się pośród wiejsko-rolniczego
            sprzętu i już wogóle będziesz w formie:)
            • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 03.09.07, 11:05
              Nie lansowałem się pośród wiejsko-rolniczego sprzętu, ale lanowałem
              się pośród innych padołów...
              Nie lubisz wsi i rolnictwa?
              • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:19
                hmmm uwielbiam :) w dzieciństwie spędzałam właśnie na wsi mnóstwo
                czasu,wakacje itp;)
                • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 03.09.07, 17:35
                  Ja jestem ze wsi ...
                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:21
                    tak? to super kuminiorzu bo wiejskie klimaty,bardzo mi sprzyjają;)
    • Gość: V Re: TAK CZUJĘ IP: *.21.pl 03.09.07, 17:40
      czuję, że to już koniec ...
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 03.09.07, 17:50
        Póki się nie "ziści", nie ma końca...
      • Gość: agra1 ale ja tego końca jakoś nie czuję,;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:22
    • fiolek-fiolek Re: TAK CZUJĘ 03.09.07, 21:05
      Tak czuję, ... że obok 'Kodu Leonarda Da Vinci, Tajemnicy Kodu L.Da Vinci,
      Tajemnicy kodu św Graala, Kodu Lucyfera, i kolejnej tajemnicy kodu na koniec
      powinno się opisać KOD PEWNEJ CZĘŚCI CIAŁA, GDZIE PLECY KOŃCZĄ SWOJĄ SZLACHETNĄ
      NAZWĘ.. z suplementem oczywiście w zakresie tego, co znajduje się z przodu z
      podziałem na żeńskie i męskie, tak czuję.
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 04.09.07, 11:56
        że pojechałbym na wieś...
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 15:54
          ja też całkiem chętnie wybrałabym się z Tobą;)
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 04.09.07, 18:56
            To jedziemy - Ty masz samochód, ja mam wieś...
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:16
              a będzisz też mechanikiem;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 05.09.07, 12:02
                O tak! Będę umorusany w smarze, założę ogrodniczki i ufarbię się na
                blond!
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:19
                  Suuuuuuuuuper to mi się podoba hihihi,a jakie podniecające;)
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 05.09.07, 15:04
                    Prawda... Niech choć w gębie będę mocny;)
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:26
                      no właśnie, chociaż w gębie;)
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 05.09.07, 17:32
                        Chociaż w gębie - moja oralna siła urośnie w siłę;)
                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 18:51
                          ale tych sił masz ;)byle byś się nie przeliczył z tymi możliwościami
                          oralnymi;)
                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 06.09.07, 09:31
                            Powątpiewasz?
                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 12:56
                              a jak mam nie wątpić?;) jak jakoś nie CZUJĘ!hihi;)
                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 06.09.07, 14:36
                                Bo to jest proste...
                                Jestem wyszczekany, chamski, arogancki, gruboskórny, ordynarny,
                                upierdliwy, namolny, przesadny i mordolotny - samo przez się;)
                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:43
                                  acha,czyli sam się opisałeś,oceniłeś, powiem Ci że dobry jesteś nic
                                  dodać nic ująć ;)
                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 06.09.07, 14:57
                                    Nie zniechęciło Cię?
                                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:18
                                      bleeee bardzo;)tak mnie zniechęciłeś że,aż sama nie mogę się
                                      pozbierać po tym co przeczytałam ;)
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:41
      że jest zimno, ciemno, szaro, buro, mokro, aaaaa .....wogóle smutno:(
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 07.09.07, 14:48
        A ja, że już sam nie wiem, co robić...
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:55
          a myślisz że ja wiem???
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 07.09.07, 14:59
            Podobno jesteś pewna siebie, zdecydowana i ... atrakcyjna;)
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 18:50
              tak,a i owszem to wszystko co napisałeś i jeszcze o kilku
              szczegółach nie wspomniałeś : wygadana, piękna ładna i powabna,
              inteligentna, błyskotliwa, nietuzinkowa, ambitna i długo jeszczę tak
              mogę,ale nie chcę popaść w uwielbienie bo to już choroba ;)ale
              właśnie jestem w takim moemencie swojego życia że nie wiem czego mi
              do szczęścia brakuje,żeby zaspokoić własne żądze:)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 07.09.07, 20:05
                Sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba! ;)
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:18
                  cholera,a ja dziś poczułam że faceci to egoiści do potęgi n-tej!!!
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:22
                  a i jeszcze jedno mnie sfiksowanie jeszcze nie grozi!Nie wiem jak
                  tam "te inne", bo mnie nie interesują. Niech każdy zajmie się sobą!!!
                • Gość: agra1 i jeszcze jedno ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:24
                  chłop jest,ale hmmm........nie taki jakby się chciało;)
                  • Gość: kuminiorz Re: i jeszcze jedno ;) IP: 80.48.49.* 08.09.07, 13:05
                    To po co go trzymasz?
                    Co się stało, że poczułaś w facetach niepojęty egoizm?
                    • Gość: agra1 Re: i jeszcze jedno ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:55
                      ależ ja go Broń Boże nie trzymam :)poprostu sobie jest jak potrzeba;)
                      • Gość: kuminiorz Re: i jeszcze jedno ;) IP: 80.48.49.* 08.09.07, 16:02
                        I kto mi powie, że są ... "ważniejsze" rzeczy ;)
                        • Gość: agra1 Re: i jeszcze jedno ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 16:35
                          aaa nie ma?;)to zależy jak na to patrzeć?
                          • Gość: kuminiorz Re: i jeszcze jedno ;) IP: 80.48.49.* 09.09.07, 11:50
                            Chyba rozumiem Twój "brak" w świecie posiadania...
                            • Gość: agra1 Re: i jeszcze jedno ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 12:42
                              w świecie posiadania, tak bogatym i różnorodnym dużo "braków" się da
                              zauważyć gołym okiem, dlatego tak ciężko znaleźć coś konkretnego dla
                              siebie.....:(
                              • Gość: kuminiorz Re: i jeszcze jedno ;) IP: 80.48.49.* 09.09.07, 13:35
                                Czasami można czegoś nie dostrzegać, czasami można wyprzedzać
                                wzrokiem horyzont, czasami można być rozdartym, czasami bywa się
                                zbyt pewnym, czasami można postanowić tak, a czasami inaczej, a i
                                tak zawse będzie się żałować - a potem się ludziska dziwują, "jak
                                można tyle pić" ;)
                                • Gość: agra1 Re: i jeszcze jedno ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:39
                                  wiesz najgorsze jest to że ja tak na trzeźwo mam;)tak przynajmniej
                                  bym miała na co zgonić ;)
                                  • Gość: kuminiorz Re: i jeszcze jedno ;) IP: 80.48.49.* 10.09.07, 11:48
                                    Ale jak masz na trzeźwo? Ja też tak mam na trzeźwo - alkohol to
                                    ukojenie po "podejmowaniu" decyzji na trzeźwo...
    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 11.09.07, 12:43
      ...ten wielki w biciu serca szum - bum-didi bum didi bum!
      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:21
        o jaki wielki;)dobrze że go chociaż jeszcze czujesz!!!
        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 11.09.07, 13:26
          Dlaczego "jeszcze"? Co sugerujesz ;)
          • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:39
            sugeruję iż ;) hmmmmmmmm.........możesz kiedyś nie poczuć na tyle
            mocno i intensywnie żeby wogóle "poczuć" i co wtedy ;)???
            • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 11.09.07, 14:03
              Jakieś takie... niejasne to wyjaśnienie ;)
              • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:12
                właśnie dlatego nie jest jasne i bezpośrednio padane na tacy ;)))
                żebyś poczuł,pogłówkował, a i sam zinterpretował jak Ci pasuje?;)
            • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:20
              /wtrącę jako narrator-obserwator: wreszcie jakaś sensowna uwaga
              będąca jednocześnie bardzo słusznym pytaniem./
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 11.09.07, 14:34
                Zaoponowałbym!
                Życie jest ryzykiem, którego pewno Tom (i teraz bodaj ja też) się
                boi:)
                • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:48
                  Czy to nie hipokryzja tłumaczyć że "uciekam bo lubię"?
                  Hę?
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:44
      żeeeeeeeeeeeeee cholera zwariuję, co robić????????????
      • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:20
        Szklankę zimnej wody?
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 08:46
          wodyyyyyyyyyyyyyy????;)
          • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 08:51
            No. I to zimnej.
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:06
              zimna czy ciepła nie pomoże:(,ale przynajmniej w sobotę mam nadzieję
              ochłonąć zaszaleję,wyluzuję się dwa wieczorki panieńskie się szykują
              i jak ja je pogodzę?;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 13.09.07, 09:15
                Najlepiej przekonać obie panie, by połączyły siły urządziły jeden
                wielki ... tydzień panieński - a co!
              • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:15
                Trudno będzie... Ale mogę Cię na jednym zastąpić. A co mi tam!
                :)
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:25
                  zastąp,zastąp a pewnie ;)będą miały dziewczynki aktrakcje a co?;)a
                  możliwości połączenia nie widzę za bardzo :( choć nieuniknione że
                  czujniki się włączą i będą nadawać na najwyższych obrotach więc
                  zapewne gdzieś nas wywieje i pewnie się wszystkie spotkamy w znanym
                  dla wszystkich zajebiście,renomowanym lokalu w naszej Czewie;),
                  jakim jest DK hehehehe,ale o późnej godz. to już nam nic nie zepsuje
                  zabawy zapewne;)
                  • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:33
                    No to ja chcę do tej która się nie wybiera.
                    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 13.09.07, 09:57
                      Domator! ;)
                      A po co za cel postawiłyscie sobie DK - przecież tam szum
                      samochodów, chłodno, mokro i mało ekranów dźwiękowych:)
                      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:08
                        na tym jednym wieczorku nie ma planu B) natomiast w tym drugim
                        owszem miejsce czekna na nas w DK,ale kto wie czy tam wogóle
                        dotrzemy bo może "atrakcje" się przedłużą;)
                        • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:47
                          Cóż to za atrakcje? Na żadnym wieczorze panieńskim na którym byłem
                          to nic specjalnego nie było ( możliwe dlatego że nie przypominam
                          sobie takiej imprezy na której bym był, ale może byłem nawalony w
                          trzy dupy i dlatego nie pamiętam ).
                      • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:50
                        Domator, knajpiator... Poprostu tańczący inaczej. A przewagą
                        domowych imprez jest możliwość zalegnięcia w innych miejscach niż
                        podłoga pod stołem, jeżeli impreza wymknie się spod kontroli.
                        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 13.09.07, 16:33
                          Widzę, że my w tej samej drużynie gramy, jeśli chodzi o moment
                          kumulacji;)
                          • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 08:04
                            W tej drużynie jestem raczej stałym lokatorem ławki rezerwowych,
                            aczkolwiek sporadycznie zdarzają mi się błyskotliwe rajdy na bramkę.
                            ;)
                            • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 14.09.07, 10:14
                              <<Nie chadzam na dyskoteki, bo>> „A przewagą
                              domowych imprez jest możliwość zalegnięcia w innych miejscach niż
                              podłoga pod stołem, jeżeli impreza wymknie się spod kontroli”
                              +
                              „W tej drużynie jestem raczej stałym lokatorem ławki rezerwowych”
                              =
                              Czy to przypadkiem nie hipokryzja? ;)
                              • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 11:55
                                A czy noszenie przez stare babcie w torebce jednej małej gumki, "tak
                                na wszelki wypadek", także nazwałbyś hipokryzją?
                                Podobno każdy karabin raz w roku nawet sam potrafi wystrzelić...
                                Ale co mi tam - i tak jestem w drużynie.
                                • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 14.09.07, 16:23
                                  Ale nie porównuje się asfaltu z modeliną, tak jak nie porównuje się
                                  babcinej gumki z doniesieniem-niedoniesieniem;)
                                  No ale skoro zdecydowałeś się być w drużynie, trzeba nam to kiedyś
                                  oblać:)
                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:51
                                    a dlatego że się zdecydował to pkt dla niego kuminiorzu. Urosłeś w
                                    moich oczach Tomie;)Jesteś Wielki :)
                                    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 14.09.07, 19:13
                                      Jaki tam wielki? Więcej niż 1,80 m. na pewno nie ma:)
                                      A ja czuję się niefajnie ... od kilku dni - śmieszny jestem:)
                                      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:48
                                        nie fajnie ??? jak to śmieszny?
                                    • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:23
                                      To tak jakby regresja do dzieciństwa - to chyba wtedy ostatni raz ktoś mi
                                      powiedział że urosnę w oczach! :)))
                                      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:00
                                        A widzisz jednak dorośli mówią prawdę ;)
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:05
                      oj właśnie myślę że jednak wszystkie się gdzieś wybiorą, bo tak jak
                      wspomniałam ciątaczka się zapewne włączy i ciałko samo zacznie
                      bansować;)
    • Gość: agra1 I znów to CZUJĘ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:04
      to niemiłe uczucie znów mnie goniiiiii :(, a było tak pięknie jedna
      chwilka, jedna noc, beztroska, wesoła i nadszedł niedzielny ranek i
      czar prysł znowu pustkaaaaaaaa :(((((
      • Gość: kuminiorz Re: I znów to CZUJĘ........... IP: 80.48.49.* 16.09.07, 11:10
        Mnie też to gniecie:)
        Ależ to zabawnie smutne:)
        • Gość: agra1 Re: I znów to CZUJĘ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:17
          Ciebie gniecie.....a mnie ziębi, parzy, uwiera, doskwiera ,a smutek
          już jest bez zabarwień zabawnych............., bo to ani śmieszne,
          ani zabawne tylko żenuuuuuuuuua:(((
          • Gość: kuminiorz Re: I znów to CZUJĘ........... IP: 80.48.49.* 16.09.07, 11:29
            A czy to nie wskazane, by podśmiać się czasem ze swojego "oj doloż
            moja doloż"?
            • Gość: agra1 Re: I znów to CZUJĘ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:47
              Wiesz chyba się obudziłam z leteragu, iii stwierdziłam że to już
              chyba nie jest to takie śmieszne jak mi się wydawało zawsze. Jak do
              tej pory broniłam sie rękami i nogami, ale teraz to już chyba nie
              mam siły:(
              • Gość: kuminiorz Re: I znów to CZUJĘ........... IP: 80.48.49.* 16.09.07, 12:14
                Boisz się, że dotychczasowy atut przekwitle trącać zaczyna zgnilizną?
                • Gość: agra1 Re: I znów to CZUJĘ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:30
                  Czego się boję?Chyba źle mnie zroumiałeś, atut trącać? nie,nie,
                  proszę Cię...nie o tym mowa tego akurat nie broniłam rękami i
                  nogami ;)ja mówię o duchowych uczuciach :)
                  • Gość: kuminiorz Re: I znów to CZUJĘ........... IP: 80.48.49.* 16.09.07, 12:37
                    No właśnie:)
                    Ale ... otwórz się i napisz jaśniej - bo się kurcze będziemy gonić i
                    gonić, a ja prosty kurcze jestem, nie? ;)
                    • Gość: agra1 Re: I znów to CZUJĘ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:53
                      czyli "nie" i "se" trzeba z Tobą tak?
                    • Gość: agra1 Re: I znów to CZUJĘ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:55
                      a otwierać się nie będę ;)
                    • Gość: agra1 a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:56
                      taka mała rzecz,a jak cieszy hihi;)
                      • Gość: kuminiorz Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: 80.48.49.* 16.09.07, 13:05
                        Drugi raz wtrąciłaś mi się między wódkę, a zakąskę - niezłe z Ciebie
                        pół litra;)
                        • Gość: agra1 Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 13:13
                          poł litra nie,ale ziółko takkkkkkkkk ;)
                          • Gość: kuminiorz Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: 80.48.49.* 16.09.07, 13:19
                            Preferujesz? Też bym się chętnie ... wyluzował... ;)
                            • Gość: agra1 Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 13:46
                              nic nie preferuje ;)luzować i zarazem relaksować się można w
                              przyjemniejszy sposób niż ziołem ;)
                              • Gość: kuminiorz Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: 80.48.49.* 16.09.07, 14:32
                                Przecież ja nic nie mówię! To oczywiste, że można się luzować w inny
                                sposób - jest przecież Acodin;)
                                • Gość: agra1 Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:20
                                  hahaha acodin ja prawie uzeleżniona byłam już od niego,a teraz to
                                  nie działa już na mnie ;)zresztą jak mało rzeczy, teraz działa na
                                  mnie i ma jakiśkolwiek wpływ :)
                                  • Gość: kuminiorz Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: 80.48.49.* 16.09.07, 19:24
                                    A weź kiedyś od razu 30 tabletek - gwarantuję, że zadziała :)
                                    • Gość: agra1 Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:05
                                      ale samobójstwa to nie chcę popełnić:). No tak nieraz trudno wyważyć
                                      odp ilość żeby zadziałała ;)
                                      • Gość: kuminiorz Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: 80.48.49.* 17.09.07, 11:42
                                        Ale to na pewno nie samobójstwo - mam kolegę, który kiedyś przy mnie
                                        połknął i czuł się potem ... a jak wyglądał ;)
                                        • Gość: agra1 Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:52
                                          tak napewno wyglądał jak zombio ;)a mi o ten efekt nie chodzi,
                                          bardziej jak zawsze stawia na to co CZUJĘ;)
                                          • Gość: kuminiorz Re: a iii jeszcze chciałam być pierwsza ;) IP: 80.48.49.* 17.09.07, 12:49
                                            Na kaszel to chyba lepiej spirytus ... w tej kwestii mam już więcej
                                            do powiedzenia:)
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:42
      że mam urlop i odpoczywam ;)ooo jak bosko wreszcie coś dla siebie:)))
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 17.09.07, 15:36
        A ja, że liżę mięcho, bo miłość jest udręką, więc znów pomagam sobie
        ręką ;)
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:17
      ja k.... OSZALEJĘ, jest ze mną coraz gorzej, jestem na urlopie
      zamiast wypoczywać to ja przeżywam stresy i wariuję, chyba dlatego
      że jest ten wolny czas i się w główce niepotrzebnie pieprzy,żeby nie
      powiedzieć pierd...:(((
      • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 08:38
        Znaczy z nudów Ci się w głowie przewraca? Mam ci ja działkę na
        której prawdopodobnie krzewy już się łamią pod ciężarem winogron,
        trawę trzeba by skosić, a od trzech tygodni prawie tam nie byłem.
        Jeśli czujesz powołanie do prac społecznych to ... :)
        Albo na grzyby się wybierz - podobno ładnie obrodziły.
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:01
          Winogrona mniammmmmmmm ;)Grzybów nie umiem i nie lubię zbierać, tzn.
          wogóle ich nie widzę, wolę pochodzić po lesie i powdychać powietrza
          albo poleżeć na polance;),a tak właściwie to ja mam za co się wziąć
          tylko mnie się poprostu zajebiście nie chce, a to dlatego że
          przecież.........jeszcze kolejny tydzień wolny przede mną ;)))
          • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:12
            Zgodnie z ludową mądrością która mówi że co masz zrobić dzisiaj zrób
            pojutrze - będziesz mieć w ten sposób dwa dni wolnego?
            Bardzo mądra zasada, zawsze ją w pracy stosuję.
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:22
              Tak baaaaaaaardzo mądra;) "gryzie" mnie coś i uwiera,a jednak się za
              to nie biorę, bo cały czas przyświeca mi jedna myśl, że jeszcze
              przecież mam czas ;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.09.07, 09:29
                To brak motywacji. A brak motywacji z wielu się rozruchów rodzi...
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:58
                  brak motywacji powiadasz?może i tak, sama się muszę motywować bo w
                  sumie to dla siebie to robię, więc chyba czas działać :) ,a tu
                  cholera jeszcze tel z pracy odbieram, które mnie stersują:( Tylko
                  nie piszcie żebym wyłączyła tel, na bieżąco muszę mieć kontrolę, bo
                  jak wrócę po urlopie,to się nie znajdę napewno :((i co to cholera za
                  urlop ahhhhhhhhh :(
                  • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:11
                    Nic nie musisz - urlop to rzecz święta.
                    Opierdziel profanów którzy świętości uszanować nie potrafią i
                    będziesz miała spokój.
                    U mnie wefpracy nikt nie waży się dzwonić do pracownika na urlopie.
                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:15
                    Dałam im czas żeby się wdrożyli i zadawali pyt. w tym tyg, w
                    następnym tyg debet,nie ma mnie cholera, ja chę mieć Św.Spokój!!!!
                    • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:34
                      Odwagi! Bądź bezkompromisowa! Jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"!
                      Zapakuj włączony telefon w paczkę i wyślij kurierem do pracy z
                      dopiskiem że to do Ciebie. A niech się buractwo nauczy radzić sobie
                      samo!
                      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:43
                        Cholera nieraz nie mam sumienia patrzeć na ten upadek.....:(
                        • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 11:28
                          To niech drugi dopisek brzmi:"Brzydzę się!". ;)
                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.09.07, 13:40
                            To nie jest takie proste! Jak można czuć się choćby wygodnie, gdy
                            praca męczy, a urlop ... męczy?!
                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:19
                              Wkońcu moje nerwy nie wytrzymały iii wsiadłam w samochód i jak
                              wparowałam do tej roboty, to najpierw uporządkowałam co trzeba, a
                              potem za ludzi się wzięłam poustawiłam i bezpośrednio powiedziałam
                              że : Nie odbieram tel,róbta co chceta ja ten kolejny tydzień chcę
                              mieć dla siebie!!!!Wali mnie to i mam generalnie wszystko w d... jak
                              ten motylek ;))) (www.ret.pl/motylek/)
                              • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 23:20
                                Gratulacje! Widzę żeś baba z jajami!
                                • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.09.07, 09:14
                                  ...i z samochodem :D
                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:21
                                    a Tyś nie mechanik,więc nie ma szans ;)
                                    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.09.07, 09:27
                                      oooooo wypraszam sobie!
                                      Mówią, że jak trzeba coś złamać, to ja zawsze przyjdę i to złamię!
                                      A jak trzeba coś naprawić, to ja zawsze przyjdę i to ... złamię!
                                      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:46
                                        ah tak,Ty tylko łamiesz, a ja przecież o naprawianiuuu, bo łamań
                                        czegokolwiek i jakichkolwiek jednak wolałabym uniknąć :)
                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:26
                                    a tak na marginesie nie mój samochód i miałam szofera hihi ,boooo
                                    nie prowadzę już od jakiegoś czasu,ziębi mnie tak jakoś dziewnie
                                    fotel kierowcy. To wynik moich złych doświadczeń za kierownicą,
                                    upssssssss jakby to powiedzieć byłooooo bum ;)Muszę z tym powalczyc
                                    ale to kolejna rzecz do której trudno mi się zabrać:(
                                    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.09.07, 09:36
                                      Zawsze marzyłem o pracy kierowcy - trzeba robić to, co się kocha...
                                      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:41
                                        Wiesz w poniedziałkowej gazecie z ogłoszeniami,może coś znajdziesz
                                        dla siebie tzn. to co kochasz robić;) tylko ważne też w jakim stylu
                                        to robisz i najważniesze czy dobrze ;)))
                                        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.09.07, 09:45
                                          Zawsze staram się, jak tylko potrafię...
                                          Doznałaś jakichś poważniejszych uszczerbków po tym crash-teście?
                                          • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:49
                                            właściwie to nie......ani mnie ani nikomu nic się nie stało, tylko
                                            samochód ucierpiał,tym którym jechałam, a małym szczegółem było to
                                            że on był nie mój hi ;)ale straciłam nerwy, wstraszyłam się mega.
                                            • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.09.07, 09:54
                                              A wiesz, że teraz powinnaś jak najszybciej powrócić do tego
                                              stresującego zajęcia, bo jak nie uda Ci się teraz przemóc, to potem
                                              będzie coraz trudniej i z większą obawą...
                                              • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 10:04
                                                tak ja wiem że powinnam, ale zapominam bo 1)jest mi to na rękę bo
                                                mnie wożą , po 2)nikogo nie wyręczam i co z tego wynika zawsze mogę
                                                % hi;),i narazie jakoś sytuacja mnie nie przymusiła :),ale tak,tak
                                                wiem,wiem ja dobrze o tym i chciałabym, aleeeeee boję się i może
                                                samochód kupić powinnam i się wkońcu zmobilizować:)
                                                • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 10:07
                                                  Rower lepsiejszy...
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:41
                                                    i tu masz rację duzo jeżdże rowerem, jęsli tylko sprzyja aura no i
                                                    okazja do przejażdżki:)
                                                  • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 19:41
                                                    A ja codziennie i wszędzie tylko rowerem. No, czasami samochodem - jeśli bardzo
                                                    muszę. Obraziłem się na MPK...
                                    • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:54
                                      Zdecydowanie wolę fotel kierowcy od fotela pasażera. Jak siedzę obok
                                      kierowcy to mi tak jakoś dziwnie nogi się poruszają, zwłaszcza
                                      prawa...
                                      Po wypadku przez ponad miesiąc czułem silny niepokój gdy jakikolwiek
                                      pojazd pojawił się w lusterku wstecznym, no i miałem pecha - bo
                                      jeździłem bardzo dużo służbowo...
                                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.09.07, 14:42
                                        Ja też zdecydowanie wolę zasiadać po lewej stronie. Podobno
                                        najczęstsze zajęcie, które wykonują polscy kierowcy, stojący w
                                        korkach to ...
                                        Zgadnijcie!
                                        • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 14:48
                                          Czekanie?
                                          ;)
                                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.09.07, 17:54
                                            Chodzi o czynność podczas czekania:)
                                            • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 19:42
                                              Dłubanie w nosie?
                                              • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 20:42
                                                hahahaah telefon do przyjaciela może ;)?
                                                • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 22.09.07, 10:15
                                                  Brawo, chodziło o dłubanie ;)
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 10:22
                                                    Wy się poprostu znacie jak łyse konie hihi;)
                                                  • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 14:08
                                                    Etam... Po prostu bacznie obserwujemy panie siedzące w otaczających nas samochodach.
                                                    ;)
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 14:43
                                                    buuuuuuuuuuuuu dlaczego panie? Z tego co zdążyłam przyuważyć to ja
                                                    narazie Wy panowie jesteście super zorientowani w czynnościach
                                                    podczas czekania ;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 22.09.07, 15:02
                                                    Właśnie się złapałem na dłubaniu, podczas czytania tego, co
                                                    piszecie;)
                                                  • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:56
                                                    A na facetów mamy się gapić??! My normalni...
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 09:19
      że dziś wypije i potańcuje ;)
    • Gość: ble ble Re: TAK CZUJĘ IP: 89.100.164.* 22.09.07, 17:03
      ten post jest jakis dziwny pytanie beznadziejne i wypowiedzi tez wypowiadacie
      sie tylko w 3 lub 4 osoby ciagle te same co wy na czacie co za glupota
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.09.07, 11:14
        Patrzcie go/ją... zazdrości ;)
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 11:17
          tak,tak napewno zazdrości Nam zażyłości hihi ;)
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.09.07, 11:32
            A ja to czuję, że pracowita niedziele się szykuje...
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:35
              Jak to pracowita? Ja odpoczywam po wczorajszym weselichu :) oj się
              działoooooo,a byłoooooooo zajebiście :))))
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.09.07, 12:44
                W nałóg wpadniesz! Ile Ty razy w tym tygodniu byłaś już na weselu?
                Nie widzisz, że inni Ci zazdroszczą?!
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:13
                  a zazdrość bo jest czego hihi,a za tydzień kolejne ;)
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.09.07, 14:13
                    Ależ Ty musisz mieć rodzinę...
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 14:22
                      Tak się składa że to same koleżanki w tym roku ;)
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.09.07, 14:39
                        Ależ Ty musisz mieć tych koleżanek! Nie zazdrościsz im... troszeczkę?
                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 16:45
                          hahahaaha bardzo śmieszne!!!
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 20:16
      Tak własnie znów to czuję :( ochydaaaaa bleee
      • Gość: ble ble Re: TAK CZUJĘ IP: 89.100.164.* 23.09.07, 22:41
        koniecznie psychiatryk nic wam juz nie pomoze
        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.09.07, 07:35
          Uczucie zazdrości
          Budzi niepewności
          Kto nadto w to wnika
          Śle do psychiatryka;)
        • Gość: agra1 ble ble ty Tylko umiesz ble ble? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 10:33
          Widać że znieczulica przemawia przez Ciebie, więc jeśli nic nie
          CZUJESZ to po cholerę wchodzisz na ten wątek?
          • Gość: kuminiorz Re: ble ble ty Tylko umiesz ble ble? IP: 80.48.49.* 24.09.07, 17:10
            W ogóle się tym nie przejmuj - to prowokacja.
            To pewnie pisze Tom, żeby urozmaicić wątek;)
            • Gość: Tom Re: ble ble ty Tylko umiesz ble ble? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 18:46
              A to Szerlok dopiero! Jak na to wpadłeś?
              Pozdrawiam. ble ble.
              • Gość: agra1 Re: ble ble ty Tylko umiesz ble ble? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 19:53
                tak, tak to napewno Tom,bo monotonia się wkradła cały czas tylko Wy
                piszecie i Wy, urozmaicenia trza :)
    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 06.11.07, 16:50
      że boli!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka