Gość: zrezygnowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:50 jak sie od tego uwolnic i byc zdecydowana /mam dwoje dzieci ktore na tym cierpia/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonka Re: chorobliwa zazdrosc 05.07.07, 12:58 Może skorzystaj z pomocy psychologa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: chorobliwa zazdrosc IP: 80.48.49.* 05.07.07, 15:47 Najpierw spróbuj powstrzymać się (choćby nie wiem co) przez dwa dni. Potem przez 1 dzień, następnie znów przez dwa i potem dowolna ilość dni - aż do całkowitego unieskazitelnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrezygnowana Re: chorobliwa zazdrosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:36 w tym jest problem ze to moz mnie zadrecza ta swoja zazdroscia a ja juz mam tego serdecznie dosc i nie wiem jak temu zaradzic a najgorsze jest to ze stalam sie obojetna na wszystko a to odbija sie na dzieciach . nie wiem co mam juz robic .prosze pomorzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: chorobliwa zazdrosc IP: 217.153.246.* 06.07.07, 21:44 zdradza Cię, albo Cię zdradzi, w każdym razie to bardzo tłumi, jeżeli sie tak zachowuje. uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś