Dodaj do ulubionych

Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy!

IP: 80.48.49.* 27.08.07, 15:30
Jak w tytule opisywać prawdę!
Obserwuj wątek
    • Gość: PiS-tolet Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 16:28
      PiS zaszkodzil angruszowi. Zostal kablem Ryszki i teraz nikt mu nie chce pomoc, a wszyscy sie z niego smieja. Taka to dola propagandysty nieslusznej parti.
    • Gość: długoPiS Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.apus-net.pl 27.08.07, 16:31
      Złodziejom, komuchom, agentom , skorumpowanym prokuratorom,
      nieuczciwym działaczom sportowym, pazernym lekarzom. Tak trzymać!
      Pozdro dla Kaczuszek, macie mój głos!!!!!
      • Gość: Zorro Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.08.07, 18:37
        to prawda też popieram PiS
        • Gość: kris Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:46
          Jak wy mozecie popierac tych zlodziejskich sku..synow, oni potrafia tylko
          klamac i chapac pieniadz e skad popadnie....szkoda mi was pajaceeee
          • Gość: mosze zydkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 19:14
            jw.
            • Gość: ja Re:dziwne pytanie IP: *.sfc.pl 28.08.07, 15:15
              Ktoś przeprowadza sondę,jedno biuro poselskie dyskutuje z drugim.Śmieszne
          • Gość: Zorro Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.08.07, 19:54
            wcześniej nikt cię nie okradał pajacu? wolę PiS
            • Gość: asd Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:05
              to idz w pis-du:)
              • Gość: Zorro Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.08.07, 20:09
                inteligentny z PO?
                • Gość: realista Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 20:14
                  W tej chwili ok. 80% moich zarobków pochłaniają opłaty, podatki pośrednie i
                  bezpośrednie a teraz dojdzie jeszcze podatek religi, oszczędzać się nie da bo
                  oczywiście państwo kładzie na to łapę.
                  Tyle krzywdy mi wyrządzają, a pani Gilowska twierdziła w piątek że jest łatwiej
                  i mniej podatków a wpływy z Pitu wzrosły o 10 mld w skali roku...
                  • Gość: Zorro Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.08.07, 20:17
                    mnie stać na wiele więcej niż 3 lata temu. Jeśli nie będzie gorzej
                    to jest nieźle. Oczywiście dotyczy to mojej osoby
                    • Gość: realista Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 20:23
                      Mnie też stać na wiele więcej ale to tylko moja zasługa.
                      I nie widzę powodu dla którego miałbym oddawać prawie wszystkie pieniądze na tą
                      "nienasyconą hydrę urzędniczych macek" z której g.. mam.
                      Przeproście
                      i
                      Spierda...cie
                      • Gość: luk Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:53
                        ...i obwiniasz PiS za to ze Ci zabierają 80%(to jest mocno
                        przesadzone) przedtem podatki były "zerowe" moze? nie przesadzasz?
                        porównaj z tym co było wczesniej i jakie "genialne" reformy zbili
                        poprzednicy, ( w wielu przypadkach i brak, zaporzyczanie się itp)

Tusk po objeciu włądzy przez Kaczunski powiedzial ze panstwo podanie
                        z rozdawnictwa, rozpiernicza budzet itp...a jak jest...

biznes.onet.pl/0,1595179,wiadomosci.html
                        i drugie
                        www.bankier.pl/wiadomosc/IBnGR-Deficyt-sektora-finansow-publicznych-spadnie-do-2-9-PKB-w-2007-r-1629017.html

nie są idealni, w wilu sprawach się z nimi nie zgadzam, popełniją
                        błedy, ale czy ktoś ich nie popełnia (nie matakiego polityka) a
                        drugie skonfrontuj to z innymi partiam, ja wiem że PO fajne rzeczy
                        mówi, niestety jak na razie tylko mówi, o SLD juz nie wspomne(za
                        kradziezy i rozsprzedawania po zanizonych cenach panstwa powinni
                        zamilczec)

PS, nie jestem wyborcą PiSu, ale jak ta śmieszna nagonka dalej
                        będzie trwała tp zrobie na złość, tym rzekomo "oświconym"
                        • Gość: realista Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 21:35
                          No tak, przecież to nie PiS kontynuuje politykę grabieży likwidując ulgi i
                          tworząc nowe podatki od podatków.
                          Myślę że to Tusk robi...
                          Ja nie widzę problemu by w Polsce było normalnie a PiS nas do tego nie zbliża
                          swoim socjalistycznym systemem zarządzania i wizją gospodarki.
                    • Gość: asd Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:39
                      jasne ze inteligentny. ale nie z PO. ty jestes pewnie jednym z cwiercmozgow,
                      ktorzy dali by sie pociac za pis. niby co takiego zrobil ten rzad, ze lepiej ci
                      sie zyje?? pokaz jakies ustawy, slowem mowiac konkrety.
                      • Gość: kris Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:43
                        Dokladnie korwaaaa konkrety wojek konkrety
                  • Gość: Gafa Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.07, 20:57
                    Przecież to twoja koleżanka była z PO wprowadza wsz program tylko z
                    nami pod rączkę każdy z was to zwykły karierowicz jak by wam ww PO
                    poobiecywac stołki to byście matke i babke sprzedali. Patrz niejaki
                    Andrzej Sośnierz były poseł PO a obecnie szef NFZ.
          • Gość: Wlodek Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.vf.shawcable.net 28.08.07, 00:08
            Tak calkiem powaznie to sie PiSie nie da.
            Chocby ze wzgledow wizualnych.
            Takie gremium skladajace sie z Kaczynskich x2 Gosiewskiego,
            Kuchcinskiego i Brudzinskiego zeby tylko kilku bonzow wymienic nie
            sprzyja powadze.
            Ze wzgledow estetycznych. Jak na partie milujacych blizniego
            chrzescian i Polakow Katolikow wspatych AUTORYTEM koscielnym i
            radiomaryjnym zbyt czesto ponieiweraja bliznim, a nawet robia z nich
            zwykle sciery do podlogi. Vide Dorn u Lisa poniewierajacy Giertychem
            jak starym kapciem. Giertych nie jest z mojej bajki, podobnie jak
            Lepper, ale robienie z obu wyplutej gumy do zyci PRAWDZIWYM MEZOM
            STANU nie uchodzi...
            Podobnie jak wyciaganie dziadka z Wehrmachtu [dziadek z wehrmachtu
            osobiscie zaliczam do zwyklego sk...stwa, bo to dotyczylo wszystkich
            Polakow zamieszkalych na Slasku, Kaszubach, Pomorzu, czy Mazurach],
            wilczych zebow, zomo i wielu innych. Tak sie polityki nie robi.
            Tak sie zachowuja gowniarze w piaskownicy.
            A o reszcie mozesz przeczytac nawet u prorzadowych publicystow...
            A poza tym sam sobie odpowiedz Czy napilbys sie z nimi kielicha w
            plenerku pod chmurka?
            Ja nie, bo im z oczu zle patrzy. I z byle kim wodki nie pije.
            A gdyby sie trafilo, to musialbym sie co chwila ogladac, zeby
            sprawdzic, czy mi ktory na plecy nie narzygal, jak Dorn Giertychowi
            u Lisa.
            Amen!
    • Gość: kris Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:45
      apropos twojego ministra sprawiedliwosci Ziobry.....mam nadzieje ze go odwołaja
      i pojdzie siedziec za te wszystkie przekrety i przecieki.Sprawiedliwosc
      dosiegnie kazdego,predzej czy pozniej a w jego przypadku bedzie to bardzo szybko
      • Gość: luk Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:55
        ja się na prawdę dziwię, że już sie tak nie woła o sprawiedliowść
        dla Leppera czy Łyżwińskiego... a jeszcze nie tak dawno to
        największe łajadki były ;P

pzdr ;)
    • Gość: Kamil Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: 80.48.49.* 27.08.07, 20:50
      Ale prowokator , pewnie z PO ?
      PiS ani mi pomógł , ani zaszkodził - a tak będę głosować właśnie na PiS.
      • Gość: kris Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:54
        Zaden prowokator przyjacielu.Poprostu tak wywnioskowalem z mojej wiedzy na temat
        calego tego bajzlu w sejmie.A pozatym niejestem ani za PiS ani za PO.Pojde i
        bede glosowal na SLD
        • Gość: luk Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:59
          a czym ta partia rózni się od inncyh, (czywiscie pozytywnie)

PS. skoro juz się bawimy we wszystkie partie, porządnych ludzi można
          znależć w prawie każdej partii, nawet w SLD ;)

pzdr
        • Gość: Kamil Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: 80.48.49.* 28.08.07, 18:10
          Ostatni ....pójdzie głosować na SLD, tam są naprawdę tylko prawdziwie dobrzy
          politycy - tylko od kiedy ? Mam ich rządów powyżej dziurek w nosie! Nigdy SLD!!!!
    • Gość: esteta Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: 212.87.241.* 27.08.07, 21:24
      mnie zrobił krzywdę
      a raczej mojemu poczuciu estetyki
      • Gość: Zorro Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.08.07, 23:28
        wolisz telenowele? no cóż. Pozwólmy rządzić PiS-owi jednak nadal.
        • Gość: Wlodek Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.vf.shawcable.net 28.08.07, 00:38
          Gość portalu: Zorro napisał(a):

> wolisz telenowele? no cóż. Pozwólmy rządzić PiS-owi jednak nadal.

Zeby byl jarmarzny cyrk z remizowymi numerami?
          Czyby na nic lepszego NARODU stac nie bylo?
          Mnie to w koncu rybka. Osobiscie.
          Ale na walki bulldogow jest pare innych miejsc niz parlament.
          PiSury wynajeto po to, zeby uchwalaly PORZADNE prawo.
          Jest taka JEDNA ustawa???/
          Co grzmot, to gniot.
          Mimo, ze Kaczory, Ziobro, ten pekaty na "G" ...Gosiewski i Girzynski
          i cala masa innych z Pisu to ..PRAWNICY.
          I juz tylko z tego powodu nadaja sie na smietnik.
          I z kim chcesz zeby rzadzili po wyborach?
          Widzisz jakichs ich sprzymierzencow?
          Ja nie...
          Po numerze DDOrna z Giertychem i Kaczora z Lepperem jedynie jakies
          sieroty po Rydzyku moga z nimi sie ukladac. Bo KAczory Rydzyka sie
          boja. I to wszystko.
          • Gość: zbi Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 08:19
            zagłosujmy więc na PiS i pozwólmy im rządzić samodzielnie. Inni już
            byli to ich rządy doprowadziły, że młodzież wyjechała z tego kraju.
            Zrobiono z nich europejczyków zmywających gary na zachodzie.
            Oczywiście Polacy są zdolni i niektórym się powiodło. Jesteśmy
            wolnym państwem i zachód powinien to zaakceptować. Stosunki z
            NIemcami zawsze były złe to nie efekt ostatnich rządów. Klepano nas
            po plecach i robiono co chciano. Każde państwo dba o swoje, rodzina
            o swoich krewnych itd. Jesteśmy europejczykami ale przede wszystkim
            jesteśmy POLAKAMI. Zacznijmy się szanować, nie pozwalajmy się
            ośmieszać i skłucić na zawsze. Kto podzielił Polaków na mohery i
            inteligentów z PO ? Kaczyńscy?
          • Gość: mocherek Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 10:23
            Poprzednie rządy uchwalali ustawy aż miło. Siedzieli i myśleli jak
            tutaj zarobić a naród? guwno ich to obchodziło. Przekręty z
            alkoholem, ulgami łapówki od zachodnich przedsiębiorców itp.
            Sprzedawali Polskę aż miło
            • Gość: michal A co PiS zrobil dobrego ?? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.08.07, 10:44
              I tez prosze o konkretne i uzasadnione wypowiedzi .
              Mi nic dobrego nie zrobil oni wogole niby duzo robia ale nie widze zeby sie to na cos pozytywnego przekladalo a nie bede na nich glosowac bo kompromituja nas na arenie miedzynarodowej , zajmuja sie nie potrzebnymi sprawami zamiast przyszloscia i rozwojem i nie popieram ich pogladow .
              • Gość: zibi Re: A co PiS zrobil dobrego ?? IP: 80.48.49.* 28.08.07, 11:17
                Wniosek z tego jeden ! Pis nikomu nie zrobił krzywdy!!!!
                Cały ten zgiełk to propaganda opozycji to jej zrobił krzywdę zabierając koryto!!!
                • Gość: Romek Re: Poważna odpowiedź ! IP: *.profiline.pl 28.08.07, 12:03
                  "Dzięki" nierozwiązanym sporom pomiędzy służbą zdrowia, a
                  pisowszczykowskim rządem moja sąsiadka (staruszka) nie została
                  przyjęta do szpitala, choć miała skierowanie od lekarza pierwszego
                  kontaktu - był strajk. Pani doktor obejrzała jej nogę i powiedziała,
                  że niestety nie przyjmie na oddział dermatologiczny, gdyż obecnie
                  trwa STRAJK.

A OBECNIE, choć ta sąsiadka była już po strajku (był przez pewien
                  czas zawieszony) w szpitalu na leczeniu, otwarta rana owrzodzenia
                  żylaków podudzia tak osiągnęła swój stan, że przy żywym i cuchnącym
                  ludzkim mięsie widać białe kości.
                  Czy dojdzie do amputacji kończyny i zostanie ślad po pisowskim
                  rządzeniu ?
                  • Gość: mocherek Re: Poważna odpowiedź ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:49
                    lekarze zarabiali zawsze mało to nie wina ostatniego rządu, że
                    zarobki są takie małe. Zastanów się jak można podnieść pensje o 300%
                    jak rządają lekarze. Czy stać cię na więcej niż 3 lata temu bo mnie
                    tak. Oszem narzekam bo mam większe potrzeby.
                    • Gość: Andy Re: Poważna odpowiedź ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:10
                      Wszyscy Ci zwolennicy SLD i PO to tzw. pożyteczni idioci...
                      A głosujcie na nich - zobaczymy jak przejmą władzę - od razu pewnie
                      się wszystkim poprawi...
                      A najbardziej starym wypróbowanym działaczą partyjnym. Na nich
                      czekają posadki ...
                      No i jeszcze pielęgniarki od razu przestaną protestować - co prawda
                      dostaną figę z makiem , ale przecież parę z nich na pewno gdzieś się
                      załapie.
                      A co będzie dalej ? No wzrośnie bezrobocie z 10 do 20 % jak to już
                      za ich rządów było - ale komuchy od razu powiedzą ,że to wina PIS
                      Media znowu opanują " autorytety" w będzie raj na ziemi...
                      Tak jak przez kilkanaćie lat rządów III RP - pamiętacie jak było
                      fajnie ?... nie to co teraz...
                      • Gość: michal Re: Poważna odpowiedź ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.08.07, 15:07
                        Ale dobrego narobil ten PIS az mnie oczy rozbolaly od tego czytania:D , mowicie spadek bezrobocia , fajnie niech bedzie ale jaki udzial mial w tym PIS ?? to ze spadlo to wynik emigracji , lepiej niech powiedza o ile wzroslo zatrudnienie i na ile do do tego przyczynili , wzrost plac tez sie ciesze ale jak sie do tego przyczynil PIS ?? , wzrost jest spowodowany odplywem niektorych grup zawodowych z polski co przeklada sie na wzrost plac osob ktore zostaly (normalna zasada rynku )do tego dochodzi naplyw gotowki dla rodzin od osob ktore emigrowaly co powoduje ze czesc osob nie pracuje za male wynagrodzenie a to przeklada sie na brak bracownikow i jednoczenie na wzrost wynagrodzenia aby ich sciagnac , po drugie ludzie wydaja pieniadze przysylane z zagranicy i to rusza gospodarke , wzrost produkcji wszem tak ale jak sie do tego przyczynil PIS ?? , wzrost eksportu jest spowodowany przystosowywaniem sie naszych firm do sprzedazy na rynku calej UE i to trwa od 2004 r i z roku na rok sie powieksza , to sa hasla wyborcze PIS tylko co oni zrobili w tym kierunku bo ja nic takiego nie widze chyba jedyny ich wklad to to ze czesc osob wyjechala bo nie mogla na nich patrzec , wiecej wkladu nie widze , jezeli ktos wie jak sie przyczynili do tego dobrobytu to z checia przeczytam , nie jestem jakis slepo zapatrzony na jakas opcje polityczna i na nich z checia zaglosuje tylko przekonajcie mnie ze warto , ze naprawde nasz kraj przy nich rosnie w sile a oni sie do tego przyczyniaja .
                        • Gość: mocherek Re: Poważna odpowiedź ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:18
                          może to , że nie grzebią zabardzo w gospodarce? walczą z korupcją,
                          uczą patriotyzmu, pokazują prawdziwe stosunki z sąsiadami, promują
                          produkty polskie, pilnują aby pieniądze nie uciekały na konta
                          szwajcarskie, nie wmawiają nam, że jesteśmy tylko europejczykami
                          lecz Polakami może przesadzają trochę z kościołem ale cóż.
                          • Gość: jr Re: Poważna odpowiedź ! IP: 80.48.49.* 28.08.07, 21:33
                            > może to , że nie grzebią zabardzo w gospodarce? walczą z korupcją,

jasne wszedzie i wszystko jest korupcja, a jak nazwac powolywanie calych swoich
                            rodzin na wysokie stanowiska mimo ze 1000xlepsi sa odrzucani bo nie sa z PiSu??

> uczą patriotyzmu, pokazują prawdziwe stosunki z sąsiadami,
                            taa patriotyzmu, zydzi do spalenia, ludzie innych religi wypierd... z kraju bo
                            tylko katolizm ma byc u nas, nienawidziec niemcow, nienawidziec wszystkich (czy
                            mam przypomniec ze po czystkach w MSZ w wielu krajow nie ma ambasadorow naszych?)

> promują
                            > produkty polskie, pilnują aby pieniądze nie uciekały na konta
                            > szwajcarskie,
                            eeee a gdzie promuja te towary polskie? z tego co widze to jakos nie ma kampanii
                            medialnej w krajach zagranicznych o naszych produktach, jak cos firmy sie same
                            reklamuja, co do drugiej czesci, z checia bym zobaczyl ile panow z PiS ma konta
                            w tym kraju,

> nie wmawiają nam, że jesteśmy tylko europejczykami
                            > lecz Polakami
                            czyli co nie moge byc europejczykiem bo to cos gorszego, nizszego?toj est
                            wlasnie caly pis, negowanie obrazanie niszczenie wszystkiego co nie polskie i
                            nie pisowskie
                            • Gość: angrusz Re: Poważna odpowiedź ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 21:40

" słuchać chacko "
            • Gość: Wlodek Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.vf.shawcable.net 28.08.07, 19:25
              Gość portalu: mocherek napisał(a):

> Poprzednie rządy uchwalali ustawy aż miło. Siedzieli i myśleli jak
              > tutaj zarobić a naród? guwno ich to obchodziło. Przekręty z
              > alkoholem, ulgami łapówki od zachodnich przedsiębiorców itp.
              > Sprzedawali Polskę aż miło

Pssst! mocherku!
              Bylo takie cus* jak Porozumienie Centrum.
              Ono rzadzilo i jeden z nich Zalewski odsiedzial w pierdlu swoje za
              numery z ...Bagsikiem i Art -B. Glapinski tez z PC krecil numery z
              ulgami, zezwoleniami i licencjami na import-eksport calkiem nie
              gorzej niz komuchy i ine peeselki. Byla tak spolka Telegraf co to
              tez miala dziwne biznesowe zdarzenia, a te niewyjasnione do konca
              numery z FOZZ klejace sie do Kaczorow jakos tez nie do konca
              wszystkim sie podobaly i leb im ukrecono. A wspolczesnie jakos
              dziwnie SKOKI pod opieka Kaczorow [etaty i "ekspertyzy"] uniknely
              nadzoru bankowego mimo, ze takie funkcje spelniaja. A o oczyszczalni
              Putry slyszales:))) A o alkoholu to juz ...bylo i Glapinski nie
              kiwnal palcem choc mogl.

Iii mocherku jeszcze CUS*. Kaczory mialy fundowac nam wszystkim RAJ
              na ZIEMI i u nich mialo byc slicznie. W przeciwienstwie do
              poprzednikow:))))
              Przysiegnij nam na co chcesz, ze jest...SLICZNIE pod rzadami
              Kaczorow.
              • Gość: luk Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:10
                w aferę FOZZu to najbardziej umoczone jest SLD, poszukaj sobie
                ostatnich( co nie zonacza ze z ostanich miesiecy, a sprzed paru lat)
                wiadomosci o tejze aferze (polecam archiwa rzepy)

ZAlewski z kolei na dnaich zostanie z partii wyrzucony...
                • Gość: luk Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:14
                  sorki pomylielm zalewskich, tamten o którym mowa siedzi juz od paru
                  lat, takze wplywu na polityke nie ma

PS. niestety ale tacy ludzie trafiają sie w kazdej partii
    • Gość: cc Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: 83.2.140.* 28.08.07, 16:34
      Całemu polskiemu narodowi.Tyklo inni tego nie widzą, bo mają oczy
      otwarte tylko na kościół.Ostatnią emeryturę by tam zanieśli.
      • Gość: YET i Re: Komu PiS zrobił krzywdę? poważne wpisy! IP: 80.48.49.* 28.08.07, 19:02
        obrońco emerytów żal Ci ich pieniędzy? żałujesz im nie swoich pieniędzy? wolność
        polega na tym że każdemu wolno robić ze sobą i swoimi pieniędzmi co dusza
        zapragnie! jeśli chce dawać na rydzyka niech daje! pracował na to całe życie
        więc mu wolno! Ale Ty jesteś zdania że to wina PiSu ... szkoda gadać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka