Dodaj do ulubionych

Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomocy

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 20:20
Proszę o pomoc ( odpłatną rzecz jasna ) przy końcowym obrobieniu pracy
magisterskiej.Proszę o pilny kontakt 661-251-752.
Chodzi głównie o te cholerne tajniki worda....pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: Art Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:39
      a o co dokładnie chodzi ??
      masz już całą pracę i trzeba ją złożyć w całość, dodać spis treści, numerację, formatowanie ??
    • Gość: grazia86 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:40
      napisz w czym ci pomóc
    • Gość: ? Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: 212.87.241.* 09.09.07, 20:58
      Konkretnie co? Podzial na sekcje? Automatyczne spisy treści i ilustracji?
      Ujednolicenie styli i formatowanie? Osadzenie ilustracji? Mamy zgadywac?
    • Gość: Amelia24 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.polymathic.net 09.09.07, 21:03
      Pocałujcie sie w duuupę z taka pomocą!!!!!
      • Gość: grazia86 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:08
        jesteś bardzo miła, chroń nas Boże przed takimi magistrami, zresztą kultura nie
        idzie w parze z wykształceniem-niestety
        • Gość: Art Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:12
          nie wiem czy się tutaj nikt nie podszywa pod Amelię

ip się nie zgadza
        • Gość: gosc Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:13
          popatrz na ip zanim kogos ochrzanisz, przeciez ktos sie pod amelie
          podszył...
      • Gość: Amelia24 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 21:29
        Przepraszam Was wszystkich za fałszywą Amelie24. Mój problem polega na tym, że
        napisałam całą pracę - nie myśląc o tym , że trzeba potem wyjustować tekst
        klikałam sobie enter na końcach zdań . W tej chwili mam problem z wyjustowaniem
        oraz jak ktoś pisał wcześniej z automatycznym spisem treści itp. Proszę o pomoc
        ludzi konkretnie zorientowanych w temacie. Pracę muszę do środy oddać .Bardzo mi
        na tym zależy
        Pozdrawiam i czekam na konkretne posty.
        • Gość: amelia24 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 21:32
          Zależy mi także na solidnym wykonaniu jak i bardzo szybkim czasie realizacji .
          Proszę o jakieś kontakty zainteresowanych . Im szybciej się za to weźmiemy tym
          lepiej .
          A jeszcze jedno : zapłata do uzgodnienia .
          • Gość: spec Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.cryptobitch.de 09.09.07, 21:34
            A lubisz anala?
        • Gość: Amelia24 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.cryptobitch.de 09.09.07, 21:32
          Ale jestem głąbem, piszę pracę magisterską a nie znam worda!
          • Gość: amelia24 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 21:37
            Odwal się od mojego postu baranie . Tak się składa, że nie zajmuję się wyłącznie
            pisaniem pracy . Mam dziecko i pracę , gdzie zapieprzam przez cały dzień . Na
            pisanie pracy zostawały mi tylko te wolne chwile , których osoba pracująca ma
            nie wiele. Zwyczajnie zapomniałam o tym, a teraz nie wiem jak to naprawić .
            Dlatego jeśli możesz odpuść sobie podszywanie się pode mnie .
            • Gość: amelia24 Re: Obrobienie graficzne pracy magisterskiej-pomo IP: *.cryptobitch.de 09.09.07, 21:39
              Uwielbiam analka!
            • Gość: Filozof Do prawdziwej Ameli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:45
              Nie tlumacz sie niewolnikom Szatana podszywajacym sie pod Ciebie. Po prostu
              zignoruj ich. Nawet nie zdaja sobie sprawy ze zło czynią, tak ich Szatan opetał.
              • Gość: Amelia24 Re: Do prawdziwej Ameli IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 21:47
                Dzięki za słowa pocieszenia, tylko kto mi pomorze w korekcie pracy ???
                • Gość: holo Re: Do prawdziwej Ameli IP: *.ccc.de 09.09.07, 21:49
                  "Pomorze" no nie żenada, naucz sie pisać lepiej!
                  • Gość: Amelia24 Re: Do prawdziwej Ameli IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 21:54
                    Przepraszam,nie dziw mi się...jestem tak zdenerwowana , że nie wiem czy najpierw
                    mam uśpić synka, wykapać się , zjeść coś czy poddać się. Na dzisiaj mam już
                    dosyć :-(
                    • venom2.0 Re: Do prawdziwej Ameli 09.09.07, 22:00
                      Taka drobna uwaga, spedzilas ponad 2 godziny na forum, w tym czasie
                      mozna duzo roznych rzeczy zrobic. Nie rozumiem Ciebie. Jak nie wiesz
                      co masz robic, to pomysl najpierw.
                      • Gość: Amelia24 Re: Do prawdziwej Ameli IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 22:36
                        Na forum jestem dlatego, że nie wiem co i jak mam teraz zrobić.Cały czas kasuję
                        enetr-y na końcach zdań . Moja praca ma 200 stron a to trwa i trwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka