Dodaj do ulubionych

Akademia Polonijna

IP: *.apus-net.pl 18.09.07, 14:00
hej studiuje ktoś z Was na Akademii Polonijnej?? jak tam jest prosze o opinie
chodzi mi głównie o filologi angielskiej dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: derek Re: Akademia Polonijna NIGDY!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.13, 15:48
      UWAGA!!!!
      Właśnie kończę tą uczelnie. :)
      Za tydzień mamy obronę., a nikt z nas nie ma wpisu z egzaminu z poprzedniego semestru ponieważ profesorka stroi fochy jak małe dziecko. Wszyscy na uczelni mają to gdzieś . Nie wiem co będzie dalej. Najprawdopodobniej cały rok będzie stratny po 10tyś w plecy. TRAGEDIA.
      To żadne studia to kpina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
      Całe studia polegały na przesiadywaniu w ich akademickim BARZE.
      To naprawdę ni żarty.
      • Gość: do derek Zawnioskuj o zwrot pieniędzy IP: *.arbelon.com.pl 14.06.13, 18:21
        "Całe studia polegały na przesiadywaniu w ich akademickim BARZE."

jeśli zajęcia nie odbywały się z winy uczelni, zrobić wykaz nieodbytych zajęć i wnioskować o zwrot czesnego lub jego części.
        po drugie, jeśli widziałeś co się tam wyprawia, po co kontynuowałeś tam studia i wykładałeś forsę na czesne? czego się nauczyłes, jaką wiedzę wyniosłeś z wykładów, ćwiczeń? a forsa wydana.
        • Gość: m. oherowy berecik Zuzia piszę ,by Ci stronka nie uciekła IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 20:09
          TY dbasz o moją ,ja o twoją.Może nie całkiem na temat .Ale w tej akademii wykładał kiedyś Buzek -łobuzek i jego żonka.Ten były AWSiak , przy pomocy paru kolesiów rozwalił województwo częstochowskie.Fajnie się tam umościł.Kawaler Orła Białego.Tow.Karol i Docent.Obecnie w PO.Wypchnęli go do Brukseli ,by ryjka zamknąć na jego działalność konspiracyjną.Ale komu ja piszę ,jak Ty Zuzia doskonale o tym wiesz.
    • czestochowiak26 Re: Akademia Polonijna 29.06.15, 21:53
      a tak w ogóle to tam pracujesz tam i boisz się że nie będzie etatu jak studenci nie przyjdą?
      • agnieszka3725 Re: Akademia Polonijna 01.07.15, 22:09
        dlacego? Pielęgniarstwo jest tam prowadzone dobrze, zresztą dostali teraz magisterkę z pielęgniarstwa. Zresztą powiedz, gdzie w okolicy 100 km. jest ten kierunek prowadzony lepiej?
        • czestochowiak26 Re: Akademia Polonijna 26.07.15, 10:41
          ul. Francuska 20/24
          40-027Katowice
          Śląski Uniwersytet Medyczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka