edyta2881 03.11.07, 12:12 gdzie w Częstochowie najlepszy tort na roczek dla dziecka ? słyszałam o Michasiu a jest jeszcze jakaś inna cukiernia którą polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stud.ent Re: Cukiernie IP: *.olenki.trustnet.pl 03.11.07, 12:28 Witam polecam jeszcze cukiernie na wyczerpach poprostu przepsyzny tort i wcale nie drogi. Najlepszy z bita smietana i marcepanem ktorego wogole nie czuc wyglada jak by byl oblany biala czekolada ale jest wspanialy i bita smietana jest bardzo dobra a nie jakas sztuczna!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: Cukiernie IP: *.cn.com.pl 03.11.07, 17:31 Co do michasia - podeszłabym z pewną rezerwa - nam przywieźli tort w innym kolorze niż zamówiony i bez dekoracji jakie miały być. Też słyszałam wcześniej dobre opinie o nich, szkoda że nie dbają o klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABCIA Re: Cukiernie IP: *.iplus.com.pl 03.11.07, 17:49 Aja kupiłam wnusi tort w ksztłcie misia !!!! u Jałowca ładny świeży i pyszny ,tylko troche drogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukiernia Re: Cukiernie IP: 217.98.38.* 04.11.07, 16:09 wlasnie michas-przepyszne torty tylko zamowilam kiedys torta czekoladowy a przywiezli marcepanowy ale ogolnie pycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLA Re: Cukiernie IP: *.apus-net.pl 04.11.07, 19:00 bardzo dobre wypieki ma cukiernia w Praszce. Smakuja jak domowe wypieki. Swoje stoisko maja w DH Jagiellonczycy. polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: Cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:09 takie samo stoisko tzn z Praszki znajduje sie również na promenadzie tory pycha najlepsze z bita śmietaną Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Cukiernie 04.11.07, 20:37 "u jarka" na pl. daszyńskiego, tylko zaznacz aby go dobrze namoczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa KTOŚ SIĘ Chce zareklamować ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:15 ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:46 Cześć. Super ciasta i torty robią w IZydzie, tj . pieakarnia w okrągalku jagiellończyków w Częstochowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś