mailek 01.12.07, 00:30 Znacie jakieś miejsce w Częstochowie gdzie będzie organizowany sylwester i będą na nim przeważnie osoby "bez pary" - single :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paolo Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: 89.174.23.* 01.12.07, 10:07 W Czestochowie, to raczej nie, ale w Spale (Tam gdzie jest osrodek przygotowan olimpijskich) jest cos takiego organizowane-w kazdym razie w zeszlym roku bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.07, 10:35 znamy w domu sobie posiedź sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 27 Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 11:37 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 20:35 up Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Sylwester dla singli - gdzie? 02.12.07, 00:06 ja nie bede sie wpychac do znajomych gdzies. poprzednim razem specdzalam go z kolezanka na miesice, 2 poprzednie z chlopakiem, 2 jeszcze wczesniej z kolezanka. a na tyle krotko kogos znam ze nie bede z nim spedzac sylwka. moze zostane w domu sama z flaszka szampana? sasiedzi puzcza fajerwerki,ja nie bede musiala i bedzie gitarka samemu na miescie, na biegana tez ciezko ;/ po kilku glebszych samemu sie przyklei gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faflak Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.07, 18:49 To w końcu gdzie go spędzacie samotni ? Bo mi też się szykuje taki sylwester. Od razu mówię, że dom odpada. Jakieś konkretne propozycje, bez obelg i złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mailek Re: Sylwester dla singli - gdzie? 02.12.07, 19:46 Ja jeszcze nie wiem, jak narazie cisza co do imprez. Hmm, gdzie tu będzie organizowana taka impreza? Hehe, tylko, żeby się nie okazało, że sami faceci będą :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada14 Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 00:30 ja jestem kobietą i tez szukam imprezy dla singli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Synor Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 08:56 DON KICHOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 12:47 genesis ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 18:03 Czy ktoś ma namiary na sylwka dla singli w restauracji lub gdzieś na sali? Odpowiedz Link Zgłoś
mailek Re: Sylwester dla singli - gdzie? 08.12.07, 18:45 W restauracji lub na sali to trochę mi się kojarzy z taką imprezą dla dziadków :/ No ja niestety nie wiem, gdzie coś takiego może byś organizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.07, 10:25 Dla dziadków ? Co ty gadasz. Jedno jest pewne, że jest nisza niewykorzystana przez nikogo - sylwester dla singli. Wrocław, Warszawa wiem, że mają jakieś imprezy dla singli, u nas pustynia w tym względzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: 212.160.86.* 09.12.07, 12:45 Don Kichot? Genesis? Co to za speluny? Ludzie, wy chodzicie do takich miejsc? To ja sie nie dziwie ze Czwe zaczyna sie okreslac zapadła dziurą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.07, 13:33 Podaj mądralo alternatywę, tylko w naszym mieście, a nie tam gdzie ty mieszkasz. Poza tym nie umiesz uszanować czyichś gustów, a z nimi jak wiesz się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś