Dodaj do ulubionych

Sylwester dla singli - gdzie?

01.12.07, 00:30
Znacie jakieś miejsce w Częstochowie gdzie będzie organizowany sylwester i
będą na nim przeważnie osoby "bez pary" - single :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: 89.174.23.* 01.12.07, 10:07
      W Czestochowie, to raczej nie, ale w Spale (Tam gdzie jest osrodek
      przygotowan olimpijskich) jest cos takiego organizowane-w kazdym
      razie w zeszlym roku bylo:)
    • Gość: Agnieszka Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.07, 10:35
      znamy w domu sobie posiedź sam.
    • Gość: 27 Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 11:37
      up
      • Gość: up Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 20:35
        up
        • agiee1988 Re: Sylwester dla singli - gdzie? 02.12.07, 00:06
          ja nie bede sie wpychac do znajomych gdzies. poprzednim razem specdzalam go z
          kolezanka na miesice, 2 poprzednie z chlopakiem, 2 jeszcze wczesniej z kolezanka.
          a na tyle krotko kogos znam ze nie bede z nim spedzac sylwka. moze zostane w
          domu sama z flaszka szampana? sasiedzi puzcza fajerwerki,ja nie bede musiala i
          bedzie gitarka

samemu na miescie, na biegana tez ciezko ;/ po kilku glebszych samemu sie
          przyklei gdzies.
          • Gość: faflak Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.07, 18:49
            To w końcu gdzie go spędzacie samotni ? Bo mi też się szykuje taki sylwester. Od
            razu mówię, że dom odpada. Jakieś konkretne propozycje, bez obelg i złośliwości.
            • mailek Re: Sylwester dla singli - gdzie? 02.12.07, 19:46
              Ja jeszcze nie wiem, jak narazie cisza co do imprez. Hmm, gdzie tu będzie
              organizowana taka impreza? Hehe, tylko, żeby się nie okazało, że sami faceci będą :]
              • Gość: ada14 Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 00:30
                ja jestem kobietą i tez szukam imprezy dla singli:)
    • Gość: Synor Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 08:56
      DON KICHOT
      • Gość: ja Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 12:47
        genesis !
        • Gość: kobitka Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 18:03
          Czy ktoś ma namiary na sylwka dla singli w restauracji lub gdzieś na
          sali?
          • mailek Re: Sylwester dla singli - gdzie? 08.12.07, 18:45
            W restauracji lub na sali to trochę mi się kojarzy z taką imprezą dla dziadków :/

No ja niestety nie wiem, gdzie coś takiego może byś organizowane.
            • Gość: gosc Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.07, 10:25
              Dla dziadków ? Co ty gadasz. Jedno jest pewne, że jest nisza niewykorzystana
              przez nikogo - sylwester dla singli. Wrocław, Warszawa wiem, że mają jakieś
              imprezy dla singli, u nas pustynia w tym względzie.
      • Gość: facet Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: 212.160.86.* 09.12.07, 12:45
        Don Kichot? Genesis? Co to za speluny? Ludzie, wy chodzicie do takich miejsc? To ja sie nie dziwie ze Czwe zaczyna sie okreslac zapadła dziurą!
        • Gość: gosc Re: Sylwester dla singli - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.07, 13:33
          Podaj mądralo alternatywę, tylko w naszym mieście, a nie tam gdzie ty mieszkasz.
          Poza tym nie umiesz uszanować czyichś gustów, a z nimi jak wiesz się nie dyskutuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka