ywon1 04.12.07, 20:01 dr Zawiślak - bardzo prosze o opinie na temat tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elamh Re: dr Zawiślak 03.06.16, 21:27 Drogie zastrzyki,brudno i obskurnie w poczekalni.....nie stać ich na sprz?taczke a kasuja dziennie po kilkanascie tysiecy.......kto to kontroluje.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
fordysta Re: dr Zawiślak 11.02.17, 19:03 Przede wszystkim Zawiślak NIE jest lekarzem. Mówi o sobie, że jest zielarzem. Ale JEST OSZUSTEM. Ode mnie wyciągnął 460 złotych twierdząc, że ziołami rozpuści mi kamienie żółciowe. Piłam te jego zioła 4 miesiące, pózniej jeszcze 2 miesiące, bo mówił, że musi byc kuracja uzupełniająca. Za każdym razem robiłam USG. I za każdym razem USG wykazywało, że kamienie nawet NIE DRGNĘŁY. Lekarz powiedział, że Zwislak to OSZUST i mam zgłosić sprawe do prokuratury. Aha! W trakcie kuracji prosiłam go, żeby podał skład tych ziół, bo mam chore nerki i niektóre zioła sa dla mnie zabójcze. ODMÓWIŁ - bo to jego tajemnica. A po badaniu okazało się, że choroba nerek znacznie sie pogorszyła po tych ziołach. Wstrętny OSZUST. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna217 Re: dr Zawiślak 19.04.18, 09:41 Wie Pani co? Jsak sie Pani nie umiała dostosować do tego co mówił - to ma Pani problemy i usunęła Pani woreczek już bez kamieni. Tak sie skada, ze ja sie u niego leczyłam i robiłam usg nie po piciu ziół od razu a około 1 rok po piciu. Po za ty zawsze ten zielarz mówi aby nie robic od razu usg. Najpiewr schodzą kamienie z woreczka i jest on naciągniety i jak się zrobi od razu usg to wychodzi , ze coś w nim jest - pote schodzą kamienie z wątroby . Także niestety ale bzdury Pani pisze :) Tak ja -mój mąż, teść,moja mama leczyliśmy się u niego . Mąż miał bardzo duże kamienie i nie ma śladu po nich . Po za tym tez skłądu nie znałam inie robiłam z tego problemu - może miał Panią jeszcze za darmo zdjagnozować i wysłać zioła . Porażka. Ja wyszłam z takiego stanu dzięki niemu, ze byłam jedną nogą na drugim świecie i naprawdę jak czytamcoś takiego tomi się śmiać chce-że ktoś nie słucha co sie mówi a potem ma pretensje . Jak byk w informatorze pisze aby nie robić od razu usg bo narządy są naciągnięte i wracają do stanu pierwotenego po czasi - a jak ktoś nie czyta to potem wyzywa innych Odpowiedz Link Zgłoś