Dodaj do ulubionych

tani sklep komputerowy

07.07.08, 12:13
Witam wszystkich
ostatnio bardzo zawiodłem sie na moim zdaniem dobrym sklepie komputerowym x-kom, dlatego szukając w internecie znalazłem w częstochowie esklep, esklep.spidernet.pl , natomiast widząc nowy sklep który od niedawna działa chciałem zasięgnąć opinii na jego temat, czy ktoś w tym sklepie robił jakieś zakupy w zasadzie ceny mają tam niskie, dzwoniąc do sklepu dowiedziałem się że w zasadzie większość sprzedaży jest robiona przez internet a w Częstochowie mogą mi nawet do domu towar dostarczyć, jeśli ktoś miał z tym sklepem spotkanie prosze o opinie na jego temat
Obserwuj wątek
    • kr2y5i3_k Re: tani sklep komputerowy 07.07.08, 12:48
      a w czym zawiódł Cię X-kom? Bo mnie jeszcze w niczym :) (a dobre kilka lat
      jestem klientem)
      • Gość: Gosc Re: tani sklep komputerowy IP: *.spidernet.pl 08.07.08, 01:36
        ja jakis czas do tylu zakupilem pamiec ddr2 w x-komie 2 GB za kwote 108 zl, oczywiscie z produktu jestem bardzo zadowolony dlatego kolega nalegal aby mu takie same zakupic, dowiedziawszy sie o esklepie w spidernecie spytalem za ile sa mi w stanie i czy w ogole ten produkt maja bo na stronie nie bylo pamieci, zakupilem produkt o 12 zl taniej do tego na wieczystej gwarancji a nie jak w x-komie 36 miesiecznej,

Kod Producenta KVR800D2N6/2GB
        Typ pamięci DDR 2
        Pojemność pamięci 2 GB
        Dual / Quad Nie
        Maks. częstotliwość pracy 800 MHz
        Opóźnienie CAS 6
        Obsługa ECC Nie
        Rejestrowane (ECCR) Nie
        Radiator Nie

pamieci sa identyczne, ale taniej w esklepie sa, wczesniej zawsze w x-komie zakupy robilem , juz sie to zmienilo, w x-komie na pamieci musialem czekac 2 dni az w sklepie internetowym spidernetu tego samego dnia je odebralem, z serwisem nie wiem jak w esklepie jest , ale jak na chwile obecna esklep.spidernet.pl okazal sie bardzo profesjonalny
        • Gość: Słaby pomysł Re: tani sklep komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 07:21
          Kolejny raz piszesz prawie to samo, to Twój pomysł na reklamę? Pewnie jeszcze
          wydaje Ci się, że jesteś strasznie sprytny…
    • Gość: zowik-nieporadek Re: tani sklep komputerowy IP: *.centertel.pl 07.07.08, 12:57
      Tani sklep komputerowy - BINCOM (dawne BINO) na Ogrodowej.
      • Gość: olek żaden x-kom i binocom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 14:35
        dajcie sobie spokój z tymi x-kom-am i binocom-em. prawda jest taka że wszedzie
        tam gdzie kupujesz w stacjonarnym sklepie zapłacisz więcej. dlatego też te firmy
        omijam z daleka po tym jak na zwykłym skanerze przepłaciłem 90zł!!!! nigdy
        więcej!!!! (a i żeby było jasne gwarancję i tak mam u producenta, więc czy kupię
        u nich czy w innym sklepie internetowym to na to samo wychodzi)
        • Gość: zowik-nieporadek Re: żaden x-kom i binocom IP: *.centertel.pl 07.07.08, 15:16
          Hmmm w porównaniu do allegro, to oczywiście, że na allegro będzie taniej. Twoja
          wina, że się niedoinformowałeś co do cen.

W porównaniu z Vobisem przykładowo, w Bincomie będzie o niebo taniej.
          • Gość: olek Re: żaden x-kom i binocom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:25
            co do vobisu, to aż się dziwię, że oni jeszcze coś sprzedają, no chyba że "żyją"
            z przetargów :D:D
            • Gość: aris Re: żaden x-kom i binocom IP: *.onlinesc.net 05.08.08, 15:59
              W rzeczy samej. Ceny w Vobisie to jest jakiś mało śmieszny żart.
          • xkx Re: żaden x-kom i binocom 08.07.08, 09:09
            Vobis sprzedaje komputery markowe i jest to tzw. salon komputerowy
            tak więc tam zawsze cena bedzie wieksza niż w innych sklepach
            komputerowych. Tak samo sprawa by wyglądała w przypadku zakupu
            komoptera np. marki DELL, IBM czy Compaq tu tez cena była by wysoka
            kto wie czy nawet nie wieksza niż w przypadku marki Vobis.
            • Gość: Natalia Re: Binocom jest THE BEST. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 09:20
              Kupuje w tym sklepie już parę ładnych lat.
              Ceny są niskie, obsługa fachowa i zawsze pomoże! A to dzisiaj chyba
              najważniejsze.
              POLECAM BINCOM ul. Ogrodowa 11
              • Gość: gość Re: Binocom jest THE BEST. IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 20:40
                Podpisuję się pod tą opinią dwoma rękami.Osługa super uprzejma szczególnie
                Pani Szefowa i przesympatyczny Pan Dominik.Ostatnio na poczekaniu
                zdiagnozowali mi usterkę i nawet wymieniony został uszkodzony zasilacz w
                komputerze.Sklep wart polecenia, ze względu na fachowość ,niskie ceny , nie
                usiłują nabic klienta w butelkę tak jak to czynia w innych podobnych placówkach
                w mieście.
            • Gość: frogman Re: żaden x-kom i binocom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:12
              całkowicie inna klientela, to jak ty nigdy nie kupisz w vobisie, to
              oni nigdy nie kupią w internecie.
              są ludzie którzy lubią być pobajerowanie.
              jeden kupuje na giełdzie grugi w salonie, proste
              • beatkaaa29 Re: żaden x-kom i binocom 05.09.08, 15:31
                kupiłam napęd dvd w esklepie, napęd był najtańszy w Częstochowie, ceny w innych
                sklepach były od 10 do 18 zł większe, wiec w zasadzie to samo by było gdybym
                podjechała do xkoma i kupiła trochę droższy napęd i nie płaciła za przesyłkę z
                esklepu, ale udało mi sie wynegocjować cenę jeszcze tego napędu, pomimo, że
                zapłaciłam taniej to jeszcze gratisowo dowieźli mi napęd do domu, jestem bardzo
                zadowolona z zakupu w esklepie esklep.spidernet.pl jest na pewno
                konkurencją wszystkich sklepów w Częstochowie
    • pawl22 Re: tani sklep komputerowy 11.07.08, 12:05
      po pierwszym zakupie mogę powiedzieć, że sklep jest ok, po zamówieniu przez
      stronę napędu dvd towar po godzinie trafił do mnie, nawet z domu nie musiałem
      wychodzić, do tego zapłaciłem 16 zł taniej niż w x-komie
      • czarodziejka.0 Re: tani sklep komputerowy 05.08.08, 16:01
        Bino i tylko Bino:]
        • Gość: - Re: tani sklep komputerowy IP: *.tktelekom.pl 05.08.08, 19:21
          Odgrzewana reklama Bino na forum.
          • czarodziejka.0 Re: tani sklep komputerowy 05.09.08, 16:59
            Akurat nie bo jestem zwyklym konsumentem ktory czasem cos tam kupuje i
            tyle.Zreszta jest tyle sklepow u nas ze mozna wybrac do ktorego sie pojdzie...
          • Gość: xxxxx Re: tani sklep komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 23:18
            zawsze szukam jak najtaniej,i jaki efekt,bino teraz bincom,nazwa sie
            troszke zmienila,ale ludzie i ich podejscie to samo,a problemow z
            reklamacjami zadnych,o co w zalewie tanich czesci nie trudno,bardzo
            czesto wymiana od reki,mozna zamienic,zwrocic,a co najwazniesze
            negocjowac cene,ja nie mam sie do czego tam przczepic,no moze do
            kolejki co czasem musze kilka minut postac:)
            • Gość: e Re: tani sklep komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 20:05
              Stawowa pod 6 , w bramie , najtaniej w czewie , duzy wybór , ;)
    • Gość: abc Re: tani sklep komputerowy IP: *.alfanet24.pl 06.09.08, 20:23
      W zeszly weekend byla przecena w Media Markt, mzona bylo kupic wiele
      rzeczy za grosze. Sam kupilem urzadzenie wielofunkcyjne i komórke,
      jestem do przodu o ponad 200 zl:)
      • czarodziejka.0 Re: tani sklep komputerowy 07.09.08, 00:32
        hhahaha powodzenia...
        Chcesz przeplacic jedz do Media...
      • Gość: onawie Re: tani sklep komputerowy IP: *.centertel.pl 24.10.13, 00:07
        Może i taniej żeś kupił ale przeważnie przed przeceną podwyższają ceny o 50 % a potem robią wielką obniżkę.

Ja polecam sklep komputerowy www.caxsoft.pl/pl/new , są tam tylko najlepsze i najnowsze sprzęty, produkty i wyróżniają się szerokim wyborem dla oprogramowań.

• Gość: franca Re: tani sklep komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 22:19
      Dlatego też ja tam od dłuższego czasu preferuje Komputronika w wersji stacjonarnej:). Ide, patrze, wybieram i kupuje. Bez przesyłek itp.
    • Gość: qupakanabre Re: tani sklep komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.13, 08:55
      Znowu ktoś próbuje rozreklamować sobie sklep przez internet, chyba słabo wam idzie sprzedaż.
      • Gość: gosc Re: tani sklep komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.13, 14:14
        Nie ma się co oszukiwać.
        Na takich forach to tylko "szmaciarze" się ogłaszają jak interes kiepsko idzie i szukają darmowego ogłoszenia. Co do pracy moderatorów na tym forum pozostawię to bez komentarza.
        Porządny sklep, sprzedawca nie musi się reklamować bo opinia pozytywna sama za nim podąża.
    • Gość: Szifty Re: tani sklep komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 16:48
      Moim zdaniem godne polecenia są dwa sklepy: Patrox ul. Strażacka i Bincom ul. Ogrodowa. Do innych nawet nie zaglądam.
    • tcn-sklep Re: tani sklep komputerowy 14.07.14, 14:55
      Serdecznie polecam sklep tcn, jest to sklep internetowy. Sprzęt komputerowy wysokiej jakości
      • 59tomtom do w/w 14.07.14, 15:44
        Barani łbie!!!
        za reklamę się płaci ćwoku.

Gdzie są moderatorzy tego forum?
        lenie śmierdzące!!
      • komandos77 Re: tani sklep komputerowy 15.10.15, 08:38
        Jeśli szukasz solidnego sklepu komputerowego to skorzystaj z techsat24.pl/ - dość spory wybór elektroniki, ceny również mają na przystępnym poziomie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka