paolo.89 24.08.08, 11:05 www.wiadomosci24.pl/artykul/74401.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deed Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 11:14 Ksiądz pewnie też nie był święty. Nie znam sytuacji ale większości tym złodziei się należy bo nie ma na nich innej kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.tktelekom.pl 24.08.08, 11:33 Nie da się tego czytać!!!! Ludzie zginął człowiek a ty mówisz , że może zasłużył????? Co z ciebie za człowiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 11:42 Husajn też nie zasłużył blondynko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.tktelekom.pl 24.08.08, 12:02 Po pierwsze nie jestem blondynką a po drugie nie będę się zniżała do twego poziomu!!! Ciekawe tylko czy też tak byś mówił gdyby zamordowano kogoś z twojej rodziny???? Debilizm sięga dna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Zabójca księdza zatrzymany ... 24.08.08, 12:44 Hussain na pewno nie zasłużyl na to, by być pośpiesznie osądzonym za jakiś ułamek zbrodni i skazanym. Raczej chodziło o to, by się pozbyć jak najszybciej kogoś, kogo obecność mogła inspirować ruch oporu i komplikować sytuację polityczną. Może jestem naiwny i głupi, ale w ogóle nikt moim zdaniem nie zasługuje na to, by być zamordowanym lub skazanym na śmierć. Zabawne, że bodajże Jan Paweł II uważał podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed [...] IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 13:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taksowkarz Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:19 "deed" to debil ,po co z nim dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:32 Debile, porównujecie księdza z Husajnem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On___ Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.rev.masterkom.pl 24.08.08, 15:29 Deed jesteś żałosny przez takich jak ty takim gnojkom miesza się w banieczkach a później dla nich zabicie człowieka to jak zabicie komara,ciekawe jakby kogoś z twoich bliskich zabito i umierałby w takich mękach,sam omal kiedyś nie straciłem życia bo takie gnojki nie miały pieniędzy na wódeczkę, ja miałem więcej szczęścia a ten ksiądz niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.zana.trustnet.pl 24.08.08, 12:09 Jest ktoś z Blachowni kto wie kim był ten zabójca? Odpowiedz Link Zgłoś
pi4x24 Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany 24.08.08, 12:18 ludzie to narazie nie zabójca ale podejrzany winnym będzie dopiero po zapadnięciu wyroku a do tego być może daleko, nie dajcie się durnym reporterskim tytułom artykułów ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo.89 Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: *.alfanet24.pl 24.08.08, 12:23 Masz racje, podejrzany. Agencja IAR, ktora podała tę informację, troche zapędzila sie, a ja za nią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: 85.202.152.* 24.08.08, 12:50 to teraz bedzie zaloba pewnie ze 2 miesiace zalosna polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: *.alfanet24.pl 24.08.08, 12:57 Na Gazeta.pl zostalo napsiane, ze juz przyznał się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:46 Ciesze sie, ze zabojca zostal zatrzymany. Mam nadzieje, ze zostanie surowo osadzony. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 13:56 Popieram !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo1 Do jula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:47 Julu! Czy widziałeś sk...........?! Nie? Spójrz w lustro a zobaczysz! Nie można cię określić innym słowem. Inne byłoby nieadekwatne, nie oddawałoby prawdy o tym, kim jesteś, byłoby obrazą dla głupców i arogantów zapełniających to forum! Nie widzę dla ciebie żadnych okoliczności łagodzących! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewak Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:04 Śmierdzi mi ta sprawa. zobaczycioe zaraz cenzurka wparuje i sprawie urwa łeb!!! ciekawew cóż tam panowie policjanci znaleźli na plebani!!!ciekawe bardzo czy tam jakichś filmików nie było!!!! c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahmet Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:14 Wazeliny i zużytych prezerwatyw;-o To Ci dopiero będzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julu Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:18 Co może sie okazać? Chłopak był od dziesięciu lat molestowany przez tego czarnego byczka i powiedział kieckowemu dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja! Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:30 Co Wy w ogóle wypisujecie tutaj? Czy ktokolwiek z Was znał ks.Wojtka? Wydaje mi sie że nie. Ja znałam księdza i stanowczo waszym domysłą mówie DOśC! Od spekulowania jakie przyczyny zbrodni itd jest policja nie Wy! Dodam tylko że ksiądz prawdopodobnie został zamordowany przez osobę którą dobrze znał wiele lat, ponieważ zatrzymany był ministrantem.... To jest szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 14:42 > Dodam tylko że ksiądz prawdopodobnie został zamordowany przez osobę którą dobrz > e > znał wiele lat, ponieważ zatrzymany był ministrantem.... To jest szok! Bez powodu by się to pewnie nie stało. Można się domyślić o co chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja! Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:31 Ja tu nie chce błednymi stwierdzeniami rzucać ale z tego co wiem i znam podejrzanego to mogło chodzic na prawde o pieniądze. Chłopakowi sie w domu ostatnio nie przelewało. Moze połakomił sie na łatwy kasek jakim były oszczedności księdza, w końcu wiedział dobrze że Kościół znajduje się w miejscu odizoloanym i nikt nie usłyszał nawet krzyku ksiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 16:06 Nie spekulujcie już więcej.Stało źle, bardzo źle. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5622021,Policja_zatrzymala_podejrzanego_o_zabojstwo_ksiedza.html Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 ksiadz + ministrant = tragedia 24.08.08, 16:24 wkrótce okaże się, że ofiarą był ministrant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: ksiadz + ministrant = tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 17:51 ..... i znowu kable w wodę? - oczywiście dla dobra śledztwa!!!! Już tak było z Dyrektorem Caritasu w Krakowie- też zrobiło się cichutko i kabelki poszły szybciutko w wode,po tym jak URBAN !!! , tak ,tak , ten którego tak nienawidzicie napisał w NIE dlaczego ofiara skasowała tego dyra!!! .. a powiadacie że "prawda was wyzwoli"- czyż to nie jest Sw.OBŁUDA- wasza najważniejsza Święta. Chyba temat zamykamy, nie było sprawy z tym co się zdarzyło w Blachowni? Poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: ksiadz + ministrant = tragedia IP: *.aster.pl 24.08.08, 23:40 Gość portalu: jmk napisał(a): > Poczekamy zobaczymy. o co sie zakładasz, że nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK589 o jednego pedofila mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:31 i dobrze, zrobił chłopaszek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomek589 Re: o jednego pedofila mniej IP: *.eranet.pl 25.08.08, 00:35 A co, masz jakies doswiadczenia w tym wzgledzie? A może jakis ksiądz ci odmówił lub cie nie zauwazył???? Pamietaj, że IP mozna sprawdzić, a za takie wsparcie zbrodni odpowiedzieć. Serio, poczytaj kod karny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK589 Re: o jednego pedofila mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:40 Wystarczy że czytam pismo święte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athei ogół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:47 a ja to was katolicy nie rozumiem. wierzycie w Boga, to po co wam jacyś pośrednicy tutaj na Ziemi? To chyba nie jest Provident24 lub firma ubezpieczeniowa. Z resztą, poczytajcie trochę o tej instytucji, a nie wierzycie we wszystko co z ambony poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: ogół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 07:47 Zgadzam się z przedmówcą. Wierzycie w boga?? w sąd ostateczny?? według waszego biblijnego słowa kara go spotka i tak. Czytacie bi9blie a nie postępujecie zgodnie z jej ,,słowem'. Najchętniej byście zlinczowali chłopaka za zabójstwo księdza, tak uczą w biblii?? Wasza wiara powoli ulega wpływom czasów w jakich ma miejsce, ludzie są lepiej wykształceni i coraz rzadziej wierzą w takie abstrakcyjne opowieści jakie zawiera biblia. Gdyby ktoś posiadał wiedzę techniczna 20 wieków temu i wyskoczył do ciemnego narodu ludzkiego np z samolotem pokazał że człowiek może latać, on byłby teraz na ołtarzach w goglach i pilotce :). Ale już niedługo, ludzie mądrzeją-odwracają się od kościoła który sam z siebie przez pazerność dąży do samodestrukcji. Także już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: ogół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 08:50 Ja chciałbym się zapytać czy ksiądz ńad którym tak ubolewacie z parafii w Blachowni nie był znanym karciarzem , alkoholikiem ja się tylko pytam ,czy nie miał nic wspólnego z mafią Czy chłopak nie jest ofiarą . A niby skąd miał mieć pieniądze dla poszkodowanych skoro cały "Caritas zebrał coś około 450 tyś zł w calej Polsce .Proboszcz zginął fakt ,złapano sprawcę fakt, szczyl był w kominiarce fakt,a teraz prokuratura ma 48 godzin na postawienie chłopakowi zarzutu a sąd na zatrzymanie go To ze on się przyznał nie świadczy ze chłopak to zrobił. Pomyłek nadgorliwców jest sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athei Re: ogół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 19:02 Właściwie, to w Biblii tak uczą. =) Stary Testament to naprawdę ciekawa powieść. Dużo złości, nienawiści, chęci zemsty i mordowania pada z 'ust' głównego bohatera zwanego Jahwe - Boga. ;) Za pewne większość katolików nie wie jak został nazwany ich 'Ojciec' w ST, ale to mniejsza o to. Przecież nie o to chodzi. Najważniejsze to iść w niedziele do kościoła, pokazać się całą rodziną księdzu, znajomym, wrzucić na tacę, po czym biedakowi żebrzącemu o chleb powiedzieć żeby 'spier...'. Obraz przeciętnego polskiego katolika. Dziękuję za uwagę. Ateista z św. miasta - Czę100chowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nawet się h..u nie przyznawaj , ze pochodzisz z Cz IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 19:24 Czewki. popie..ńcu.A najlepiej podaj adresik .To ci wytłumaczę.Człowiek zginął.A taki zboczek pisze bzdety.Zeby h.. ci stanął i nigdy nie opadł. Ile tego tatałajstwa szwenda się po róznych forach.I judzi .H.. ci najszczał na grób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Nawet się h..u nie przyznawaj , ze pochodzisz IP: *.aster.pl 26.08.08, 22:43 z Czewki i jesteś katolikiem :-D Gość portalu: Gość napisał(a): > Czewki. popie..ńcu.A najlepiej podaj adresik .To ci > wytłumaczę.Człowiek zginął.A taki zboczek pisze bzdety.Zeby h.. ci > stanął i nigdy nie opadł. Ile tego tatałajstwa szwenda się po > róznych forach.I judzi .H.. ci najszczał na grób. a "to" się pisze przez ce ha młocie ! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: ogół 26.08.08, 19:37 Athei pisze : ".... wrzucić na tacę, po czym biedakowi żebrzącemu o chleb powiedzieć żeby 'spier...'. " Nie mówię tak ale też i rzadko daję . Daję na Caritas albo na specjalny cel na jaki proboszcz poprosi . Skąd mam wiedzieć czy ten żebrzący nie jest leniwym cwaniakiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: ogół IP: *.aster.pl 26.08.08, 22:49 angrusz1 napisał: > Daję na Caritas albo na specjalny cel na jaki proboszcz poprosi . > Skąd mam wiedzieć czy ten żebrzący nie jest leniwym cwaniakiem . a ja daję zawsze pijaczkowi, bo wiem, że wyda to na piwko albo nalewkę:-D a czarne złodziejstwo karitasowe ukradnie kasę na swoje zbytki :-( amen Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: ogół 26.08.08, 19:35 Maniek pisze : " ...ludzie mądrzeją-odwracają się od kościoła ... " a potem na starość błagają o przebaczenie i idą na kolanach na Jasną Górę . Więc jak to jest ? Możesz nie wierzyć , że Bóg jest wolna wola . Ale i ty się zestarzejsz i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athei Re: ogół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:15 zdziwisz się. do ateizmu trzeba dojrzeć. fakt, że człowiek boi się śmierci, to nie oznacza, że każdy będzie wracał do niewidzialnego faceta na niebie. wiadomo coś chociażby o sławnych ludziach - ateistach aby nawracali się pod koniec swojego życia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc tumka Ciebie też dopadniecw..u. IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 19:26 Tylko ip trzeba postudiować.Zboczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutub Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: 83.12.150.* 26.08.08, 19:24 pl.youtube.com/watch?v=7FJCGN8D2fg Odpowiedz Link Zgłoś