Dodaj do ulubionych

Zabójca księdza zatrzymany ...

24.08.08, 11:05
www.wiadomosci24.pl/artykul/74401.html
Obserwuj wątek
    • Gość: deed Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 11:14
      Ksiądz pewnie też nie był święty. Nie znam sytuacji ale większości tym złodziei
      się należy bo nie ma na nich innej kary.
      • Gość: Kasia Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.tktelekom.pl 24.08.08, 11:33
        Nie da się tego czytać!!!! Ludzie zginął człowiek a ty mówisz , że może
        zasłużył????? Co z ciebie za człowiek???
        • Gość: EDEK Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 11:42
          Husajn też nie zasłużył blondynko?
          • Gość: Kasia Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.tktelekom.pl 24.08.08, 12:02
            Po pierwsze nie jestem blondynką a po drugie nie będę się zniżała do twego
            poziomu!!! Ciekawe tylko czy też tak byś mówił gdyby zamordowano kogoś z twojej
            rodziny???? Debilizm sięga dna!!!!
          • mmaly Re: Zabójca księdza zatrzymany ... 24.08.08, 12:44
            Hussain na pewno nie zasłużyl na to, by być pośpiesznie osądzonym za jakiś
            ułamek zbrodni i skazanym. Raczej chodziło o to, by się pozbyć jak najszybciej
            kogoś, kogo obecność mogła inspirować ruch oporu i komplikować sytuację polityczną.
            Może jestem naiwny i głupi, ale w ogóle nikt moim zdaniem nie zasługuje na to,
            by być zamordowanym lub skazanym na śmierć. Zabawne, że bodajże Jan Paweł II
            uważał podobnie.
            • Gość: deed [...] IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 13:54
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: taksowkarz Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:19
        "deed" to debil ,po co z nim dyskutowac
        • Gość: ja Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:32
          Debile, porównujecie księdza z Husajnem?
      • Gość: On___ Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.rev.masterkom.pl 24.08.08, 15:29
        Deed jesteś żałosny przez takich jak ty takim gnojkom miesza się w banieczkach a
        później dla nich zabicie człowieka to jak zabicie komara,ciekawe jakby kogoś z
        twoich bliskich zabito i umierałby w takich mękach,sam omal kiedyś nie straciłem
        życia bo takie gnojki nie miały pieniędzy na wódeczkę, ja miałem więcej
        szczęścia a ten ksiądz niestety nie.
    • Gość: miejscowy Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.zana.trustnet.pl 24.08.08, 12:09
      Jest ktoś z Blachowni kto wie kim był ten zabójca?
      • pi4x24 Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany 24.08.08, 12:18
        ludzie to narazie nie zabójca ale podejrzany winnym będzie dopiero po zapadnięciu wyroku a do tego być może daleko, nie dajcie się durnym reporterskim tytułom artykułów .....
        • Gość: paolo.89 Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: *.alfanet24.pl 24.08.08, 12:23
          Masz racje, podejrzany. Agencja IAR, ktora podała tę informację,
          troche zapędzila sie, a ja za nią...
          • Gość: bmw Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: 85.202.152.* 24.08.08, 12:50
            to teraz bedzie zaloba pewnie ze 2 miesiace zalosna polska
            • Gość: pawel Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: *.alfanet24.pl 24.08.08, 12:57
              Na Gazeta.pl zostalo napsiane, ze juz przyznał się...
              • Gość: ja Re: Podejrzany !!! o zabójstwo księdza zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:46
                Ciesze sie, ze zabojca zostal zatrzymany. Mam nadzieje, ze zostanie surowo
                osadzony.

[*]
    • Gość: julu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:48
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: deed Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 13:56
        Popieram !!

• Gość: homo1 Do jula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:47
        Julu! Czy widziałeś sk...........?! Nie? Spójrz w lustro a
        zobaczysz! Nie można cię określić innym słowem. Inne byłoby
        nieadekwatne, nie oddawałoby prawdy o tym, kim jesteś, byłoby obrazą
        dla głupców i arogantów zapełniających to forum! Nie widzę dla
        ciebie żadnych okoliczności łagodzących!
    • Gość: lewak Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:04
      Śmierdzi mi ta sprawa. zobaczycioe zaraz cenzurka wparuje i sprawie urwa łeb!!!
      ciekawew cóż tam panowie policjanci znaleźli na plebani!!!ciekawe bardzo czy tam
      jakichś filmików nie było!!!! c
      • Gość: Ahmet Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:14
        Wazeliny i zużytych prezerwatyw;-o To Ci dopiero będzie!!
      • Gość: julu Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:18
        Co może sie okazać? Chłopak był od dziesięciu lat molestowany przez
        tego czarnego byczka i powiedział kieckowemu dość!
        • Gość: Ja! Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:30
          Co Wy w ogóle wypisujecie tutaj?
          Czy ktokolwiek z Was znał ks.Wojtka? Wydaje mi sie że nie. Ja znałam księdza i
          stanowczo waszym domysłą mówie DOśC! Od spekulowania jakie przyczyny zbrodni itd
          jest policja nie Wy!
          Dodam tylko że ksiądz prawdopodobnie został zamordowany przez osobę którą dobrze
          znał wiele lat, ponieważ zatrzymany był ministrantem.... To jest szok!
          • Gość: deed Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 14:42
            > Dodam tylko że ksiądz prawdopodobnie został zamordowany przez osobę którą dobrz
            > e
            > znał wiele lat, ponieważ zatrzymany był ministrantem.... To jest szok!

Bez powodu by się to pewnie nie stało. Można się domyślić o co chodziło :)
            • Gość: Ja! Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:31
              Ja tu nie chce błednymi stwierdzeniami rzucać ale z tego co wiem i znam
              podejrzanego to mogło chodzic na prawde o pieniądze. Chłopakowi sie w domu
              ostatnio nie przelewało. Moze połakomił sie na łatwy kasek jakim były
              oszczedności księdza, w końcu wiedział dobrze że Kościół znajduje się w miejscu
              odizoloanym i nikt nie usłyszał nawet krzyku ksiedza...
              • Gość: x Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 16:06
                Nie spekulujcie już więcej.Stało źle, bardzo źle.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5622021,Policja_zatrzymala_podejrzanego_o_zabojstwo_ksiedza.html
                • henio56 ksiadz + ministrant = tragedia 24.08.08, 16:24
                  wkrótce okaże się, że ofiarą był ministrant
                  • Gość: jmk Re: ksiadz + ministrant = tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 17:51
                    ..... i znowu kable w wodę? - oczywiście dla dobra śledztwa!!!!

Już tak było z Dyrektorem Caritasu w Krakowie- też zrobiło się cichutko i kabelki poszły szybciutko w wode,po tym jak URBAN !!! , tak ,tak , ten którego tak nienawidzicie napisał w NIE dlaczego ofiara skasowała tego dyra!!!

.. a powiadacie że "prawda was wyzwoli"- czyż to nie jest Sw.OBŁUDA- wasza najważniejsza Święta.

Chyba temat zamykamy, nie było sprawy z tym co się zdarzyło w Blachowni?

Poczekamy zobaczymy.
                    • Gość: proboszcz Re: ksiadz + ministrant = tragedia IP: *.aster.pl 24.08.08, 23:40
                      Gość portalu: jmk napisał(a):
                      > Poczekamy zobaczymy.

o co sie zakładasz, że nie? ;)
                      • Gość: TOMEK589 o jednego pedofila mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:31
                        i dobrze, zrobił chłopaszek!
                        • Gość: do tomek589 Re: o jednego pedofila mniej IP: *.eranet.pl 25.08.08, 00:35
                          A co, masz jakies doswiadczenia w tym wzgledzie? A może jakis ksiądz
                          ci odmówił lub cie nie zauwazył???? Pamietaj, że IP mozna sprawdzić,
                          a za takie wsparcie zbrodni odpowiedzieć. Serio, poczytaj kod karny
                          • Gość: TOMEK589 Re: o jednego pedofila mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:40
                            Wystarczy że czytam pismo święte.
                            • Gość: athei ogół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:47
                              a ja to was katolicy nie rozumiem.
                              wierzycie w Boga, to po co wam jacyś pośrednicy tutaj na Ziemi? To chyba nie
                              jest Provident24 lub firma ubezpieczeniowa. Z resztą, poczytajcie trochę o tej
                              instytucji, a nie wierzycie we wszystko co z ambony poleci.
                              • Gość: Maniek Re: ogół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 07:47
                                Zgadzam się z przedmówcą. Wierzycie w boga?? w sąd ostateczny?? według waszego
                                biblijnego słowa kara go spotka i tak. Czytacie bi9blie a nie postępujecie
                                zgodnie z jej ,,słowem'. Najchętniej byście zlinczowali chłopaka za zabójstwo
                                księdza, tak uczą w biblii?? Wasza wiara powoli ulega wpływom czasów w jakich ma
                                miejsce, ludzie są lepiej wykształceni i coraz rzadziej wierzą w takie
                                abstrakcyjne opowieści jakie zawiera biblia. Gdyby ktoś posiadał wiedzę
                                techniczna 20 wieków temu i wyskoczył do ciemnego narodu ludzkiego np z
                                samolotem pokazał że człowiek może latać, on byłby teraz na ołtarzach w goglach
                                i pilotce :). Ale już niedługo, ludzie mądrzeją-odwracają się od kościoła który
                                sam z siebie przez pazerność dąży do samodestrukcji. Także już niedługo...
                                • Gość: NN Re: ogół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 08:50
                                  Ja chciałbym się zapytać czy ksiądz ńad którym tak ubolewacie z
                                  parafii w Blachowni nie był znanym karciarzem , alkoholikiem ja
                                  się tylko pytam ,czy nie miał nic wspólnego z mafią Czy chłopak nie
                                  jest ofiarą . A niby skąd miał mieć pieniądze dla poszkodowanych
                                  skoro cały "Caritas zebrał coś około 450 tyś zł w calej
                                  Polsce .Proboszcz zginął fakt ,złapano sprawcę fakt, szczyl był w
                                  kominiarce fakt,a teraz prokuratura ma 48 godzin na postawienie
                                  chłopakowi zarzutu a sąd na zatrzymanie go To ze on się przyznał
                                  nie świadczy ze chłopak to zrobił. Pomyłek nadgorliwców jest sporo
                                • Gość: athei Re: ogół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 19:02
                                  Właściwie, to w Biblii tak uczą. =) Stary Testament to naprawdę ciekawa powieść.
                                  Dużo złości, nienawiści, chęci zemsty i mordowania pada z 'ust' głównego
                                  bohatera zwanego Jahwe - Boga. ;) Za pewne większość katolików nie wie jak
                                  został nazwany ich 'Ojciec' w ST, ale to mniejsza o to. Przecież nie o to
                                  chodzi. Najważniejsze to iść w niedziele do kościoła, pokazać się całą rodziną
                                  księdzu, znajomym, wrzucić na tacę, po czym biedakowi żebrzącemu o chleb
                                  powiedzieć żeby 'spier...'. Obraz przeciętnego polskiego katolika.

Dziękuję za uwagę.
                                  Ateista z św. miasta - Czę100chowy.
                                  • Gość: Gość Nawet się h..u nie przyznawaj , ze pochodzisz z Cz IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 19:24
                                    Czewki. popie..ńcu.A najlepiej podaj adresik .To ci
                                    wytłumaczę.Człowiek zginął.A taki zboczek pisze bzdety.Zeby h.. ci
                                    stanął i nigdy nie opadł. Ile tego tatałajstwa szwenda się po
                                    róznych forach.I judzi .H.. ci najszczał na grób.
                                    • Gość: proboszcz Re: Nawet się h..u nie przyznawaj , ze pochodzisz IP: *.aster.pl 26.08.08, 22:43
                                      z Czewki i jesteś katolikiem :-D

Gość portalu: Gość napisał(a):
                                      > Czewki. popie..ńcu.A najlepiej podaj adresik .To ci
                                      > wytłumaczę.Człowiek zginął.A taki zboczek pisze bzdety.Zeby h.. ci
                                      > stanął i nigdy nie opadł. Ile tego tatałajstwa szwenda się po
                                      > róznych forach.I judzi .H.. ci najszczał na grób.

a "to" się pisze przez ce ha młocie !
                                  • angrusz1 Re: ogół 26.08.08, 19:37

Athei pisze :

".... wrzucić na tacę, po czym biedakowi żebrzącemu o chleb
                                    powiedzieć żeby 'spier...'. "

Nie mówię tak ale też i rzadko daję .

Daję na Caritas albo na specjalny cel na jaki proboszcz poprosi .

Skąd mam wiedzieć czy ten żebrzący nie jest leniwym cwaniakiem .
                                    • Gość: proboszcz Re: ogół IP: *.aster.pl 26.08.08, 22:49
                                      angrusz1 napisał:
                                      > Daję na Caritas albo na specjalny cel na jaki proboszcz poprosi .
                                      > Skąd mam wiedzieć czy ten żebrzący nie jest leniwym cwaniakiem .

a ja daję zawsze pijaczkowi, bo wiem, że wyda to na piwko albo nalewkę:-D
                                      a czarne złodziejstwo karitasowe ukradnie kasę na swoje zbytki :-(
                                      amen
                                • angrusz1 Re: ogół 26.08.08, 19:35

Maniek pisze :

" ...ludzie mądrzeją-odwracają się od kościoła ... "

a potem na starość błagają o przebaczenie i idą na kolanach na Jasną
                                  Górę .

Więc jak to jest ?

Możesz nie wierzyć , że Bóg jest wolna wola .
                                  Ale i ty się zestarzejsz i ...

• Gość: athei Re: ogół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:15
                                    zdziwisz się. do ateizmu trzeba dojrzeć. fakt, że człowiek boi się śmierci, to
                                    nie oznacza, że każdy będzie wracał do niewidzialnego faceta na niebie.

wiadomo coś chociażby o sławnych ludziach - ateistach aby nawracali się pod
                                    koniec swojego życia?
                            • Gość: Gośc tumka Ciebie też dopadniecw..u. IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 19:26
                              Tylko ip trzeba postudiować.Zboczku.
    • Gość: jutub Re: Zabójca księdza zatrzymany ... IP: 83.12.150.* 26.08.08, 19:24
      pl.youtube.com/watch?v=7FJCGN8D2fg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka