Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 12:26 Potrzebuję namiaru na dobrego endokrynologa w Cz. Chodzi mi o specjalistę od badania hormonów pod kątem ginekologii. Czy istnieje możliwość wizyty w przychodni? Z góry dzięki, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dim Re: sprawdzony endokrynolog IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 18:29 Radzę nie szukać w Częstochowie. Staraj się pojechać do Łodzi do Centrum Zdrowia Matki i Dziecka. Tam znajdziesz zawodowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sprawdzony endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 09:51 Dzięki. Chyba nie mam innego wyjścia. Łudziłam się, że chociaż te badania będę mogła zrobić na miejscu. W takim razie trzeba się ruszyć dalej. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barthezz Re: sprawdzony endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 17:12 Ja polecam jedynego chyba endokrynologa w naszym mieście (jak ja szukałem, to tylko ją znalazłem. Naprzeciw Prasowej znajdują się gabinety lekarskie, w tym także przychodnia endokrynologiczna, doktór Franusiak. Tylko, ze na wizyte czeka sie ponad miesiac, trzeba sie zapisac :( No ale istnieje jeszcze mozlwiosc prywatnie. Pozdrawiam Barthezz Odpowiedz Link Zgłoś