el_coyote_666 Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską 22.01.09, 20:47 Ja też chciałem coś od siebie dla obrońcy wolnego świata. www.mortemanimalium.republika.pl/defender_of_free_world.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chakalakasanowa Re: Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską IP: *.internet.radom.pl 22.01.09, 20:51 ahhaahah! też chcesz to wysłac Bushowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kilogruzu Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską 23.01.09, 06:01 To jakas straszna tragedia z ta matka boska da W. Busha. Amerykanienie nie czcza matki boskiej w taki sposob jak polacy nawet jesli sa to katolicy. Bush nazely do kosciola Metodystow ktorzy nie skupiaja sie na roli matki jezusa nawet po czesci w taki sposob jak polscy katolicy. Prezent zatem jest bez wielkiego znaczenia. Jesli chodzi zas o walke z terroryzmem??? Nawet nie wiem od czego zaczac. Moze i pomysl byl dobry ale wykonanie niefortunne ze skutkiem w postaci tysiecy niewinnych ofiar jak rowniez fizycznie i emocjonalnie skrzywdzonych mlodych ludzi ktorzy zrobili brudna robote!!!!!!! Bush to jedna wielka kleska a ktos mu matke boska haftuje? Odpowiedz Link Zgłoś
henryabor Wrona w kamasze i do Iraku 23.01.09, 06:24 Wrona zamiast haftować, wskakuj w kamasze, chapnij za giwere i do Iraku wyrzynać Saracenów! Tam takich wciąż potrzebują! Być może od Yankees też dostaniesz jakie hafty na swoją trumnę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Informacja IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 21:54 Informuję, że wynająłem dzisiaj jedną z najlepszych w kraju kancelarii adwokacki w kraju i z niektórymi Państwa wkrótce spotkamy się w sądzie. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona Re: Informacja IP: *.chello.pl 24.01.09, 00:03 Jacek, siusiu, paciorek i spać. Od rana haftujemy. Musisz być wyspany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Czas na podsumowanie kadencji W.G.Busha IP: *.dsl.bell.ca 24.01.09, 18:19 ...temat ciekawy...nie dziwi mnie ta ilosc wypowiedzi...w wielu wypadkach bardzo rozsadnych...swiadczacych o tym ze jednak wielu mlodych ludzi w kraju doskonale orietuje sie w sytuacji miedzynarodowej...nie przyjmuje na slepo potworna mamipulacje brukowcow polskojezycznych...utrzymywanych przez moznych protektorow niewiadomej prowenienci...(...ja nie wiem czy wielu ludzi w Polsce zdaje sobie sprawe z fatu ze wiele zagranicznych kurortow z ktorych zamozniejsci Rodacy tak ochoczo korzystaja ...sa czesto...powtarzam czesto wlasnoscia gangow i mafii zajmujacych sie dystrybucja narkotykow...a owe kurorty sluza im jedynie do prania brudnych pieniedzy....podobnie moze byc z polsko jezyczna prasa - wszelkie ich zrodla finansowania winny kontrolowac organizacje spoleczne...nie zdziwil bym sie gdyby w ich dane pewnego dnia wkroczyl NIK. ) ...i moze jeszcze na koniec ...(...nie chcial bym byc tutaj odbierany jako wszysko wiedzacy...prosze mnie dobrze zrozumiec...ale mam prawo wyrazac wlasne poglady..a ze koliduja z pogladami wieloma ludzmi w kraju to raczej normalne...) ...kolejny skandal ...totalna ignorancja przez G.W.Busha takiej wlasnie rozchwianej, podzielonej w pogladach politycznych Polski. ...i kolejny skandal z gratulacjami i zaproszeniem prezydenta Obamy do zlozenia wizyty w Polsce....Polacy dzis mowia ...o swych fatalnych manierach...zlym wychowaniu...swoich kompleksach ludzi malych duchem i honorem...niech ten czlowiek tam wraca gdzie jemu wlasciwe miejsce ...kominy mu malowac a nie polityke uprawiac...z ta zgraja nieprzygotowana do polityki ludzi. ..................................................................... ...gwoli przypomnienia - tego co juz w tym temacie napisalem; ...jeszcze powinni podziekowac Buszmenowi za ta wymuszona na Arabach horendalna w swych rozmiarach emigracje muzulmanow do Eurody i na wszyskie katolickie ze swej bazy kontynenty...realizowanie programu wymieszania spoleczenstw...globalny rozmiar rasizmu...palenie tysiecy samochodow na ulicach Paryza...spadek bezpieczenstwa ruchu pasazersko powietrznego...rozbudowanie i utrzymanie kosztem podatnika kosztownego systemu ochrony tego ruchu...bynajmniej nie chroniacego zycia ludzkiego...nie gwarantujacego bespiecznych podrozy...tysiace ofiar po obydwoch stronach...dewastacja starych kultur...zniszczenie amerykanskiej klasy sredniej na ktorej utrzymaniu pozostaja wszelkie dzialania wojenne, Pentagon i jego teoria "niesienia wolnosci narodom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Frondy Re: Informacja IP: 94.251.139.* 05.03.09, 17:28 > CYTAT... "Dlatego też, gdy – przy okazji artykułu, który ukazał się w GW, dot. listu, która moja rodzina otrzymała od G.W.Busha - zostaliśmy wielokrotnie pomówieni, obrażeni i poniżeni przez „forumowiczów”, komentujących to wydarzenie. Postanowiłem bronić za wszelka cenę honoru mojej rodziny. Tak jak mężczyźni robili to przez wieki. Złożyłem, więc w Prokuraturze zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez 21 osób, które dokonały „przestępczych” wpisów. Oczywiście po kilku dniach otrzymałem Postanowienie o odmowie wszczęcia postępowania. Mając wieloletnie doświadczenie w kontaktach z organami prokuratury (jako policjant), przygotowałem zawcześnie zażalenie. Czekam na odpowiedź z Prokuratury Okręgowej. Oświadczam jednocześnie, że nikt i nic mnie nie powstrzyma od postawieniem tych osób przed sądem, tam dopiero patrząc sobie w twarz, możemy „powalczyć”, nie na obelgi, ale argumenty! O wynik jestem spokojny. Nie na darmo miałem ksywę „Fidel” - chodzi o długość przemówień :-)" źródło: fronda.pl/jaceknarko/blog/ Oj, będzie się działo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś