Gość: drabsonfun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:21 od jakiegoś czasu przeczytaną gazetę zostawiam tu i ówdzie może się przyłaczycie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stella23 Re: newspapercrossing!!! IP: 213.199.204.* 13.11.03, 23:49 Uwazam ze to swietny pomysl.Bedac w Holandii napotkalam sie na taki zwyczaj i mam nadzieje ze u nas tez sie to przyjmie! Let's hope for the best:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabsonfun Re: newspapercrossing!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 17:50 Gość portalu: stella23 napisał(a): > Uwazam ze to swietny pomysl.Bedac w Holandii napotkalam sie na taki zwyczaj i > mam nadzieje ze u nas tez sie to przyjmie! Let's hope for the best:) no to nie pozostaje nic innego jak zaczac dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabsonfun Re: newspapercrossing!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 17:50 Gość portalu: stella23 napisał(a): > Uwazam ze to swietny pomysl.Bedac w Holandii napotkalam sie na taki zwyczaj i > mam nadzieje ze u nas tez sie to przyjmie! Let's hope for the best:) no to nie pozostaje nic innego jak zaczac dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabsonfun Re: newspapercrossing!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 17:51 Gość portalu: stella23 napisał(a): > Uwazam ze to swietny pomysl.Bedac w Holandii napotkalam sie na taki zwyczaj i > mam nadzieje ze u nas tez sie to przyjmie! Let's hope for the best:) no to nie pozostaje nic innego jak zaczac dzialac Odpowiedz Link Zgłoś