Dodaj do ulubionych

neostrada z telewizją

17.05.09, 11:23
zastanawiam się nad tą opcją. Jeśli ktoś używa to proszę o opinie.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: neostrada z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 11:40
      Wielkie gó... !
      Netia tez duzo nie odbiega od tego gó... !
    • Gość: rma Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 11:57
      dziala to to ale szalu nie ma.
    • chee.tah Re: neostrada z telewizją 17.05.09, 13:03
      A ja jestem zadowolona. Mam to od półtora roku i właściwie nie oglądam już
      telewizji bez dekodera. Brakuje mi tylko Polsatu (ponoć nie mogą się dogadać),
      ale wyłącznie w niedziele między godz. 20 a 23. Nie oglądam już inaczej. Nie
      pamiętam też, kiedy nagrałam jakiś film, bo nie odczuwam takiej potrzeby. Dzieci
      zadowolone z Disney Channel i kanałów edukacyjnych. U mnie hula bez problemów.
      Nie trza psuć.
      • Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: *.alfanet24.pl 17.05.09, 13:16
        Kidyś był taki temat. Moje zdanie jest takie że dają tuner, antene
        za złotówkę ale nie jest to sprzęt na miarę naszych czasów. Tuner
        musi być na stałe podłączony do internetu bo nie bedzie działał,
        włącza sie ponad minutę, wygląd i możliwości poza krytyką. Lepiej
        kupić inny tuner za 120-150zł i karte TNK za 45zł. A poza tym jeśli
        odliczasz internet od podatku to na razie jest tak że dokładając
        opcję telewizyjną nie ma możliwości odpisu.
        • chee.tah Re: neostrada z telewizją 17.05.09, 14:27
          Ja płacę osobno za net, osobno za pakiet telewizyjny. Pisałam, że mam od półtora
          roku. Wtedy nie było 2 w 1.
        • Gość: g Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 15:29
          pilot sie czasami zawiesza. Sprzet rzeczywiscie najtanszy z
          mozliwych. Tuner musi byc podlaczony do internetu tylko przy
          uruchamianiu czyli w rzeczywistych warunkach raz na miesiac.
          • Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: *.alfanet24.pl 17.05.09, 16:02
            Gość portalu: g napisał(a):

> Tuner musi byc podlaczony do internetu tylko przy
            > uruchamianiu czyli w rzeczywistych warunkach raz na miesiac.

Tutaj sie mylisz. Niestety tylko z livebox-em działa. Za kazdym
            włączeniem tuner sprawdza podłączenie do internetu a później Twoje
            uprawnienia do ogladania telewizji.
            • Gość: g Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 16:34
              o tym samym napisalem. Ale tunera nie ma potrzeby wylaczac.
              • Gość: . Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 18:52
                Odliczyć usługi internet+telewizja nie można odliczyć od podatku! jest to jedna
                całościowa usługa i jako tako nie podlega odliczeniu od dochodu z tytułu
                posiadania internetu-pytaj w tp.Tunera nie trzeba wyłączać-odłączać od livebox,a
                wręcz przeciwnie cały czas powinien być podłączony-tym samym jak posiadasz tv w
                innym pomieszczeniu niż livebox to ciągniecie kabli będzie trudne jeżeli -"mówi'
                się o oddaleniu max do 3m.Miłych wrażeń i zadowolenia z tej usługi tp.p
                • Gość: g Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:19
                  jezeli masz ten sam pion to mozna to polaczyc przez siec elektryczna
                  liveplugiem
    • Gość: andrzejek123 Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:52
      Odradzam.Mam to od chyba 2 miesięcy.Wizualnie dekoder i pilot jak spod
      siekiery.Tragedia.Szkaradztwo.Oprogramowanie dekodera fatalne startuje jak by
      chciał a nie mógł.Jak ruska katiusza.Notorycznie się coś wiesza zawiesza i
      blokuje.Jednym słowem gniot totalny.Moim zdaniem.Zrezygnuje z niego bo chyba
      mogę jeszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka