my22szka 17.05.09, 11:23 zastanawiam się nad tą opcją. Jeśli ktoś używa to proszę o opinie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: neostrada z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 11:40 Wielkie gó... ! Netia tez duzo nie odbiega od tego gó... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rma Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 11:57 dziala to to ale szalu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
chee.tah Re: neostrada z telewizją 17.05.09, 13:03 A ja jestem zadowolona. Mam to od półtora roku i właściwie nie oglądam już telewizji bez dekodera. Brakuje mi tylko Polsatu (ponoć nie mogą się dogadać), ale wyłącznie w niedziele między godz. 20 a 23. Nie oglądam już inaczej. Nie pamiętam też, kiedy nagrałam jakiś film, bo nie odczuwam takiej potrzeby. Dzieci zadowolone z Disney Channel i kanałów edukacyjnych. U mnie hula bez problemów. Nie trza psuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: *.alfanet24.pl 17.05.09, 13:16 Kidyś był taki temat. Moje zdanie jest takie że dają tuner, antene za złotówkę ale nie jest to sprzęt na miarę naszych czasów. Tuner musi być na stałe podłączony do internetu bo nie bedzie działał, włącza sie ponad minutę, wygląd i możliwości poza krytyką. Lepiej kupić inny tuner za 120-150zł i karte TNK za 45zł. A poza tym jeśli odliczasz internet od podatku to na razie jest tak że dokładając opcję telewizyjną nie ma możliwości odpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
chee.tah Re: neostrada z telewizją 17.05.09, 14:27 Ja płacę osobno za net, osobno za pakiet telewizyjny. Pisałam, że mam od półtora roku. Wtedy nie było 2 w 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 15:29 pilot sie czasami zawiesza. Sprzet rzeczywiscie najtanszy z mozliwych. Tuner musi byc podlaczony do internetu tylko przy uruchamianiu czyli w rzeczywistych warunkach raz na miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: *.alfanet24.pl 17.05.09, 16:02 Gość portalu: g napisał(a): > Tuner musi byc podlaczony do internetu tylko przy > uruchamianiu czyli w rzeczywistych warunkach raz na miesiac. Tutaj sie mylisz. Niestety tylko z livebox-em działa. Za kazdym włączeniem tuner sprawdza podłączenie do internetu a później Twoje uprawnienia do ogladania telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 16:34 o tym samym napisalem. Ale tunera nie ma potrzeby wylaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 18:52 Odliczyć usługi internet+telewizja nie można odliczyć od podatku! jest to jedna całościowa usługa i jako tako nie podlega odliczeniu od dochodu z tytułu posiadania internetu-pytaj w tp.Tunera nie trzeba wyłączać-odłączać od livebox,a wręcz przeciwnie cały czas powinien być podłączony-tym samym jak posiadasz tv w innym pomieszczeniu niż livebox to ciągniecie kabli będzie trudne jeżeli -"mówi' się o oddaleniu max do 3m.Miłych wrażeń i zadowolenia z tej usługi tp.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:19 jezeli masz ten sam pion to mozna to polaczyc przez siec elektryczna liveplugiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek123 Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:52 Odradzam.Mam to od chyba 2 miesięcy.Wizualnie dekoder i pilot jak spod siekiery.Tragedia.Szkaradztwo.Oprogramowanie dekodera fatalne startuje jak by chciał a nie mógł.Jak ruska katiusza.Notorycznie się coś wiesza zawiesza i blokuje.Jednym słowem gniot totalny.Moim zdaniem.Zrezygnuje z niego bo chyba mogę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś