Dodaj do ulubionych

W Częstochowie coś drgnęło w porodach

04.08.09, 18:08
Nauczyciele i tak będą tracić pracę .
Obserwuj wątek
    • Gość: romix Re: W Częstochowie coś drgnęło w porodach IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.09, 21:24
      głupi tekst
      • Gość: micha Re: W Częstochowie coś drgnęło w porodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 23:02
        Wporodach nam coś tu drgnęło
        lecz nie wszyscy jednak chcieli,
        ksiądz z dziewicą zaczęli dzieło
        i dzieciaczki ładne mieli.:)
        Tędy owędy skutki są kolędy.
        Teraz ksiądz będzie płacił alimenty!:)
    • pluto37 Re: W Częstochowie coś drgnęło w porodach 04.08.09, 23:09

angrusz1 napisał:

> Nauczyciele i tak będą tracić pracę .Szkoda tych nowonarodzynych
      byloby gdyby mialy miec takich "nauczycieli" jak ty..

Tacy jak ty nie powinni miec wstepu do szkoly nawet w charakterze
      woznego i palacza CO.
      • Gość: gość Re: W Częstochowie coś drgnęło w porodach IP: *.54.168.249.tvksmp.pl 05.08.09, 08:55
        Dzieci msją osoby, które urodziły sie jako wyż lat 80, dlatego teraz rodzi się dzieciaczków trochę więcej. Niestety takie prognozy demograficzne pociągna za soba rózne katastrofy, jak upadek świadczeń wypłacanych przez ZUS, bo na emerytów nie będzie miał niedługo kto pracować. Nauczycieli juz zwalniają, bo w szkołach jest obecnie niż demograficzny, mało dzieci, mało klas, mało godzin lekcyjnych.
        • Gość: janek anglik sranie w banie IP: *.nott.cable.ntl.com 05.08.09, 23:23
          w polsce nie chcieli mi dac zasranych 48zl bo stwierdzili ze za duzo zarabiam w
          przeliczeniu na 1 czlonka rodziny marne 504zl a ze zarabialem w przeliczeniu 600
          to juz mi sie nie nalezy rodzinne a co becikowe wystaczy na wozek i lozeczko a
          gdzie reszta dlatego mieszkam w anglii gdzie dostaje 500f benefitow a zarabiam
          1200f stac mnie na normalne zycie moge sie ubrac zjesc mam samochod domek z
          konsilu czyli cos jak polska komunalka sprzet rtv i agd urzadzanie zajelo mi 1.5
          roku z rodzina w polsce 15 lat daleko nam do zachodnich standardow a tak wogole
          to ceny w sklepach sa porownywalne do polskich cen tylko zarobki 3 razy wieksze
          wiec niewiem co ma sklaniac ludzi do rodzenia dzieci nawet placu zabaw niema dla
          dzieci a tu co 500m jest park i duzy plac zabaw dziadostwo w tej polsce i tyle......
          • Gość: troLL Re: sranie w banie baranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 08:16
            siedż tam barni łbie i niech twoja stara płodzi młodych angoli
            dostaniecie becikowe
            i czym ty się baranie chwalisz
            a potem kopa w dupę i do Polski hi hi hi
          • Gość: angrusz1 A Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 22:31

Do janka anglika :

twierdzi , że becikowe i zasiłki rodzinne są szkodliwe i nie
            wpływają na zwiększenie dzietności .
            Więc jak to jest ? Jakie jest wasze odczucie ?
            Bo liberał mówi tak a inni ?
            • Gość: 123 Re: A Balcerowicz IP: *.as.kn.pl 08.08.09, 17:44
              becikowe powinno byc tylko dla najubozszych, chociaz skoro ktos wie, ze nie stac
              go na utrzymanie, to nie powinien robic dzieci. bo tak powstaja patologie.
              ogolnie jestem przeciwny becikowemu. nie stac nas na takie wydatki.
    • Gość: !!!! Re: W Częstochowie coś drgnęło w porodach IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 12:22
      >Czemu w kryzysie przybywa nam dzieci?

>a) wytłumaczenie trywialne - ludzie teraz tracą pracę, nie mają co robić, więc
      robią dzieci;

I Pani pracuje w gazecie?
      Żenujące nabijać się z ludzi
      • Gość: ele Re: W Częstochowie coś drgnęło w porodach IP: *.54.171.63.tvksmp.pl 08.08.09, 15:51
        Zacznij czytać książki a nie fora ,może zaczniesz wyczuwać w tekstach ironie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka