Gość: Miśka IP: 213.199.253.* 12.09.09, 22:49 Był fantastyczny tyle ludzi było cała armia jestem w szoku normalnie.A wy co sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;p Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.cnow.pl 12.09.09, 22:52 byłoo suuuper siedziałam na ławecze vipów. zdjecie z dodzią jest autograf tez. nic dodac nic ująć . I koncert bardzo dobrze zorganizowany.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 22:56 Niestety nie było mnie na tym koncercie, a z tego co niektórzy pisali na forum to pomidorki miały iśc w rucha tu proszę pierwszy wpis zadowalający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:08 Ci co nie byli niech żałują,100% klasy.Wszystko dopięte na ostatni guzik.Nic jej nie można zarzucić naprawdę super!Fajnie,że zorganizowała nam pierwszy raz od lat koncert z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola40 Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:03 Doda powaliła mnie na kolana, chylę czoła, to pierwsze takie show artysty występującego na ciechanowskich błoniach, nie jestem jej fanką, ale podziwiam i gratuluję, jesteś boska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.09.09, 23:08 a było "sie ma wieśniaki"?? bo nie byłem i pytam z ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:11 Wieśniaki to Ci,którzy myśleli,że tak się odezwie i narobi siary rodzicom.To wbrew pozorom naprawdę dobra dziewczyna,a talent pokazała dziś na 102!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:13 To prawda,kopary nam opadły!Takiego koncertu tu jeszcze nie było!Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: album Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.09, 23:21 Faktycznie,było wspaniale.Musiła się pokazać,w końcu jest byłą Ciechanowianką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania38 Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:06 wszystkim sceptykom utarła nosa, Doda jesteś Wielka, taki koncert moglas tylko Ty zaprezentować, było odlotowo, talent, klasa, piękno, jesteś Cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:17 Jak miło że w końcu coś się udało w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 12.09.09, 23:29 tak, doda jest super, koncert rewelka, polecam wszystkim, teraz bedzie grała w Londynie podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alumn Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.09, 23:34 Nikt nie pisze o przeżyciach w spotkaniu z Dodą,czyżby wiało nudą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.chello.pl 12.09.09, 23:39 jakie spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:40 Było super ale tak ogólnie nic konkretnego ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:47 byłem w Plocku i wielu mieszkańcow tego miasta na koncercie na Cover Festiwal, życze Dodzie takiego paweru w wieku Acid Drinkers Odpowiedz Link Zgłoś
goldrain Re: Wspaniały koncert Dody!!! 13.09.09, 00:05 Witam na forum. Koncert Dody rzeczywiście udany. Jedna z lepszych imprez plenerowych w mieście, o ile dotychczas nie najlepsza. Można nie lubić jej twórczości, ale w rodzinnym mieście postarała się. Tak trzymaj, Dorota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms49 Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.09, 00:15 Wspaniały koncert, wbrew przewidywaniom ciechanowskiej młodzieży, Doda zachowała się super, tak jak na gwiazdę przystało, bardzo ciepło mówiła o Ciechanowie... no i ten wpaniały gest przeznaczenie gaży za koncert dla młodych talentów. Doda zachowała się z klasą , czego nie można powiedzieć o ciechanowiakach. Wszystkim się koncert podobał na pewno, i wypadało gorąco jej za to podziękować oklaskami, ale tak właściwie to Ciechanów tak drętwo reaguje na wszystkich koncertach. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Wspaniały koncert Dody!!! 13.09.09, 00:21 no i mi tez się podobało. zachowanie z klasą faktycznie. Królowa popu, jakby nie patrzeć, mimo kiczowatego wizerunku pokazała charakter i przywiązanie do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria 40 Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:11 tak wspaniałego występu jeszcze nie było, Doda jest piękna, miło było patrzeć na tak wspaniała artystkę i do tego rodowitą Ciechanowiankę, cieszmy się, że ktos taki urodził się w naszym mieście, piękna , utalentowana kobieta...chylę czoła, gratuluję nam wszystkim ziomalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Dody Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:18 stałam w tłumie,wszyscy kipieli z zachwytu,duma, zaszczyt, a obok mnie stały dwie dziewczyny i chłopak, wiek 17 lat, pijani, palili papierosy, jedna z nich mówi , ale ona jest beznadziejna, głupia, wygwiżdzemy ją....zazdrość, wiocha, beznadzieja, chylić czoła krowy ,takiej artystce, pochylić się nisko, a co wy sobą reprezentujecie... dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeheee Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.chello.pl 13.09.09, 00:28 hehe spokojnie mlodzi wytrzezwieja i sie znowu zacznie jazda na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: 94.254.131.* 13.09.09, 00:33 Najlepszy plenerowy koncert w Ciechanowie, wreszcie dobre nagłośnienie. Świetny wokal i energia na maxa. Bardzo bardzo pozytywne zaskoczenie. Potwierdzam - to prawda, że KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 00:44 Mnie również koncert bardzo się podobał. Dorota pokazała klasę. Miejmy nadzieję, że to nie ostatni jej koncert w Ciechanowie. Myślę, że Ciechanowianie powinni być dumni z tak pięknego wokalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redser Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 00:54 Bardzo udany come-back Dody do Ciechanowa. Pokazała prawdziwą klasę. Byłam bardzo miło zaskoczona. Pozdrowienia dla Królowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.09, 01:02 Na www.ciechanowonline.pl oprócz Dody jest jeszcze moje zdjęcie z koncertu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.chello.pl 13.09.09, 05:59 Na moim dosc cichym osiedlu (Aleksandrowka) obudzil mnie ok. 20 minut temu smiech i dosc donosny glos. Zanim jednak sie roztrzezwilem i doszlo do mnie, ze to mi sie nie snilo wyjrzalem przez okno. Bylem pewien, ze to byla Doda. W przekonaniu utwierdzil mnie fakt, ze widzialem jak odjezdzala duza terenowka Chevroleta w brzoskwiniowym kolorze (taka sama wczoraj jezdzila jako organizator koncertu). Moze ktos wie cos wiecej? A koncert byl super. W tym miescie nigdy nie bylo takiego show. Liczymy na nastepny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: 213.199.253.* 13.09.09, 08:40 Dorotko kochamy cię jesteś Królową.Koncert był świetny naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.09, 09:14 Jak dla mnie super ;D byle takich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.cnow.pl 13.09.09, 11:09 Jak dla mnie to drugi udany taki koncert, jak pamiętamy gościliśmy w naszym Ciechanowie zespół Bajm który dał też superowy koncert w 2008 roku na piknik europejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 11:41 Jeden z najlepszych koncertów jaki odbył się w naszym mieście. Doda pokazała klasę i styl jakiego brakuje wielu polskim ( czyt. pozostałym cienkim polskim) wykonawcom. Myślę, że śmiało można zaprosić ją na następne pożegnanie lata.. I choć do tej pory miałem mieszane uczucia co do jej osoby to uważam, że koncert był świetny. Brawo Dorota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdkdkd Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 11:44 zapewne wielu zapomniało o wystepie zespołu Dzem na zamku,przed wykopaniem tej wielkiej dziury. prosba by jedna osoba z neostrady nie produkowała pochwalnych hymnów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdkdkd Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 11:52 koncert Dzemu to tylko czerwiec 2007 i płatny z kilkutysieczną frekwencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdkdkd Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:01 pisanie KRÓLOWA o Dodzie nie podoba się mojej córeczce dla której Królowa to postać bajkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka. Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.09, 12:12 Koncert naprawdę wypadł super. Doda pokazała niezłe show. Ku memu zdziwieniu została przyjęta przez publiczność bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.chello.pl 13.09.09, 12:11 Razem ze znajomymi byliśmy pod wielkim wrażeniem na koncercie Dody. Koncert ten był najlepiej przygotowany ze wszystkich które były do tej pory. Najważniejsze, że śpiewała na żywo a nie tak jak wielka Madonna z playbecku. Głos ma jak dzwon!!!! Brawo Dorota pokazałaś, że jestem wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:32 Również musze powiedzieć że doda pokazała klase , ogólnie nie byłam na koncercie lecz w piątek zamknięto świat dziecka gdy tam weszła i wynosiła zabawki workami a następnie zawiozła je do ciechanowskiego szpitala i rozdała je dzieciakom ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:05 CUD MIÓD, PO PROSTU ZAKOCHAŁAM SIE W DODZIE !!! TO WSPANIAŁA I PIOSENKARKA I CZŁOWIEK WIELKIEGO SERCA !!! KONCERT CUDOWNY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 13:45 Jestem podbudowany. Same pozytywne komentarze :) Doda zachowała się elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.multimo.pl 13.09.09, 13:57 no szok! szok! czy ja dobrze czytam no proszę,,,same pozytywne komentarze ;) idąc na koncert Dody słyszałam tyle komentarzy negatywnych oczywiście a tu proszę zaskoczyła was Doda,myślę że to co pisali nie którzy wcześniej to tylko i wyłącznie z zazdrości.. Brawo Dla Naszej Dody!!!!!!! koncert byl zajebisty byłam i jestem zachwycona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilkkk Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:06 KONCERT - KLASA !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania2261 Re: Wspaniały koncert Dody!!! 13.09.09, 15:56 Powtórzę to co przedmówcy.Koncert rewelacja!Super nagłośnienie, światła, fajerwerki i efekty specjalne.A głos Dody rzeczywiście jak dzwon i to nie byle jaki! Teledysk ani nagranie na płycie tego nie oddają.Ma parę dziewczyna.Po za tym dobrze jej w tym rockowym wydaniu.Ma świetny głos do takich utworów. Najwyraźniej jej nowa miłość ma wpływ na taki jej image. Korzystna zmiana.Extra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocher Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:01 Cały ten tytuł od początku do końca jest rysowany przez jakąś dzieciarnię. Same och-ach!!. Jak by nie było mankamentów (delikatnie mówiąc) w całej tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Wspaniały koncert Dody!!! 13.09.09, 19:30 jak były, to napisz- mocherku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: 213.199.253.* 13.09.09, 19:54 Cudo cudo cudo cudo cudo cudo...Doda kochamy Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:20 jeśli ktoś napisze coś niepochlebnego o Dodzie, to z czystej zazdrości, Doda jesteś WIELKA, jestem dumna z ciebie jako mieszkanka tego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila 23 Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.cdma.centertel.pl 13.09.09, 20:58 Koncert wyjątkowy, Doda zjawiskowa, oprawa zaskakująca. Wrażenia niesamowite dla oczu i uszu. Czekam na następne takie show... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborygen Re: DEPTAK imienia Dody!!! IP: *.cdma.centertel.pl 13.09.09, 23:04 Jakaś tam łatana, dziurawa ulica imienia Doroty Rabczewskiej to przecież niegodne Królowej!!!! Nowe rondo taaaak, albo mam lepszy pomysł! deptak w samym sercu naszego miasta nazwijmy ku jej czci, co? he he he !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: DEPTAK imienia Dody!!! 14.09.09, 07:40 Deptak Dody to przesada. Proponuję kino im.DODY to nawet miałoby jakiś sens.Nigdy nie wiemy czy kiedyś nie będziemy się jej wstydzić,a DODA mogłaby zasponsorować lepszy wystrój kina i kupić sobie taki lans./casus stadionów/ Jeśli było tak super to gratulacje dla gwiazdki pop kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocher Re: DEPTAK imienia Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 08:40 do magika 1985 Nie chodzi robaczku mały by atakować i oceniać wszystkich i wszystko dookoła. Ostro i na odlew według zasady: wszyscy są be, a ja jestem cacy i super. Nie będę oceniał występu Dody bo na muzyce znam się średnio, aczkolwiek niektóre kawałki wydają się fajne i słucha się je z przyjemnością. Niech artystka doskonali się /życzę jej jak najlepiej/ się w swojej dziedzinie. Niech opiera się w swoim rozwoju na pracy, a nie na wyuzdanym i prowokacyjnym stylu prezentacji swojej osoby w mediach. Niech nie wypowiada się na tematy o których nie ma zielonego pojęcia. Mam tu na myśli np. Biblię. Jak jest osobą niewierzacą to niech na te temat się nie wypowiada publicznie obrażliwie, bo można kogoś dotknąć, urazić. Tolerancja to co innego niż akceptacja. Tolerancja to znaczy przyjęcie, że są osoby inaczej myślące. To trzeba uszanować, a nie wchodzić z butami w strefy bla innych ważne. Co innnego imieniny u cioci a co innego publiczny wywiad?. Kapujesz magiku!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:12 PO PROSTU REWELACJA !! JAK TO DOBRZE ŻE BYŁAM! jeszcze nie widziałam tak wspaniałego koncertu ! jaka ta Doda jest perfekcyjna ! Wszystko miała DOPIETE NA OSTATNI GUZIK ! I jest bardzo miła i ciepla.. no i DOBRA. DAŁA TYLE KASY NA TO STUDIO I TYLE ZABAWEK DO SZPITALA ZANIOSŁA ŻE SZOK !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: 213.17.171.* 14.09.09, 08:17 Wspaniały ? zwłaszcza jak pokazała nam że ma nas w d... klepiac sie po tyłku. Dziecko chyba nie widziałaś wspaniałych koncertów nagłosnienie do bani tak jak cała reszta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 08:52 Jak wypadł support?. Podobno miała być Nocna Zmiana Bluesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechaowianin ? Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 09:15 Znawca -Krytykan i do tego kre..n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black ice Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 14.09.09, 09:58 no pokazała i jak dla mnie to nic strasznego, co Ty pedał jesteś? że przeszkadza Ci widok damskich pośladków? ma co pokazać to pokazuje... i z te określenia typu dziecko to zatrzymaj dla siebie, stary grzmocie, bo tu nie ma limitu lat i pisał tak jak mu się podobało. Narzekać każdy potrafi, to zrób coś sam i pokaż co jest super, co jest fajne. Wszedłeś tam za darmo i jeszcze źle! Takich ludzi to tylko można zaliczać do zakompleksionych którym nic nigdy nie pasuje. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 11:15 ...tylko te pośladki nie bardzo pasują do głosu i wizerunku naszego papieża. Mogła sobie to darować. Ale założyć coś na siebie, chociaż na czas tego utworu. To nie było zbyt udane. Reszta koncertu ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gvu Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:46 Cieszę się, że koncert Dody odbył się w tak wspaniałej atmosferze. Plotki o planowanym złym przyjęciu Dody spowodowały, że nie poszłam na koncert. Bardzo nie chciałam oglądać takiego zachowania naszej publiczności.Gratuluję jej pięknego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:50 Najwięcej było 12latek i emerytów z tego co zauważyłem ;) Faktycznie było sporo ludzi. Ale i tak do tej pory najlepszy koncert w Ciechanowie dało Lady Pank i Kukiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.chello.pl 14.09.09, 14:53 Ale na żadnym z tych koncertów nie było tyle ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:08 BYŁO 20 tysiecy LUDZI !!! KONCERT NAJLEPSZY NA ŚWIECIE !!! BRAWO DODA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwko Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 17:58 Lady i kuk w pijanym widzie...najlepsi, ot szacunek dla publiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 17:03 rewelacja. hahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
effcia0 Re: Wspaniały koncert Dody!!! 14.09.09, 20:50 Super koncert, jakiego Ciechanów nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chce byc gluchy Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: 195.117.122.* 15.09.09, 01:40 Mnie tam na szczescie nie bylo. Jestem katowany Vivą 12h w pracy. I non stop slysze jej wycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten wczesniej Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: 195.117.122.* 15.09.09, 01:44 a jezeli chodzi o ulice to jakis chodnik w oczyszczalni sciekow mozna nazwac jej imieniem:D gluchy byc kompletnie nie chce ale takia wybiórcza gluchota by sie przydala:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocher Re: Wspaniały koncert Dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 18:42 Spuśćmy ze wstydu zasłonę milczenia nad postepowaniem pozaestradowym gwiazdki. Szkoda gadać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś