Dodaj do ulubionych

Laurent- ceny

IP: 188.33.29.* 25.10.09, 18:21
Czy ktoś wie jakie są ceny w laurencie, dokładniej chodzi o
strzyżenie. A nawet o samo cieniowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 09:00
      Witam, ja w wakacje za strzyżenie włosów zapłaciłam 50 zł, jednak po odejściu
      Pani Lidki już nigdy tam nie pójdę, tylko ona potrafiła ładnie włosy obciąć.
      • roksana51 Re: Laurent- ceny 26.10.09, 21:21
        a ja więcej do tej p. Lidki nie pójdę, tak mi obcięła włosy ze mój własny pies
        się ze mnie śmiał, a ja płakałam i jakoś alkoholem śmierdziała albo tanim winem.
        • Gość: klientka Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 16:56
          Widocznie nie docenia Pani tego kto jest dobrą fryzjerką, a kto uczył się
          obcinać włosy w jakiejś policealnej szkółce. Zresztą każdy ma swoje zdanie. Ja
          osobiście nie wyobrażam sobie , aby inna fryzjerka obcinała moje włosy.
      • Gość: gaga Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 07:59
        Pani Lidka to robiła na akord. Nie liczyła się z dokładnością tylko aby szybciej i jak najwięcej zarobić
        Nie zna się na nowych trendach.Byłam u niej w nowym zakładzie i oczywiście nic się nie zmieniło z jej podejściem do klienta.Jest chciwa na kase i przeżyta fryzjerka dla starszych niewymagających pań.
    • Gość: zaintersowana Re: Laurent- ceny IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 09:23
      A GDZIE ONA MA SWOJ ZAKŁAD
    • Gość: chętna Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 18:31
      Ja również proszę o namiary do Pani Lidki, gdzie ma nowy zakład, bądź proszę o
      numer do tego zakładu jeśli ktoś zna? Będę bardzo wdzięczna
      • Gość: Klientka Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 21:27
        Ja też byłam u pani Lidki bo tak dużo słyszałam o niej, ale niestety nie zna się
        kobieta na obcinaniu. Zdecydowanie przereklamowana.Nie polecam.
        • Gość: bbb Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 21:45
          Pani Lidka ma swój zakład na kargoszynie, ulica kicińskiego.
          Bardzo fajnie strzyże włoski.
          Polecam
          • Gość: chętna Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 22:02
            A może macie numer do tego zakładu Pani Lidki, nie znam dobrze Ciechanowa i nie
            bardzo wiem , gdzie jest ta ulica. Z góry dziękuję za informację.
      • Gość: asia Re: Laurent- ceny IP: 188.33.56.* 06.01.10, 20:05
        mam numer do Lidki 693190703 i uważam, że każdy ma prawo iść tam gdzie chce a
        nie w taki sposób obrażać innych. ja chodziłam do wielu zakładów fryzjerskich
        ale zawsze jakoś wracałam do Lidii a od kiedy otworzyła swój zakład jestem jej
        stałą klientką.możecie chodzić i próbować ale czy to wyjdzie na dobre?
    • Gość: ANIA Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 16:47
      W Laurencie ceny umiarkowane. Dziewczyny nie szaleją. Teraz, po zmianach dużo
      promocji i rabatów- dostałam kartę stałego kienta/karnet i za farbę na średnie
      włosy zapłaciłam 90zł.
      To rozumiem, bo wcześniej było za drogo.
      • Gość: ania aleksandrówka Re: Laurent- ceny IP: *.centertel.pl 14.11.09, 20:14
        Laurent to bankrut- ma 2 fryzjerki --jedna fryzjerka jakaś mocno
        nawiedzona na sam jej wygląd juz chce sie wyjść z
        salonu,wypudrowana niedomyta wygląda jak kiepski odrzut importu z
        tajlandi ,ja tam nie pójde więcej ale wiecie co -
        • Gość: wiki Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 20:41
          Masz rację ten rudy import z Tajlandii, tak mi obcięła włosy, że wstydziłam się
          wyjść z domu i czekałam aż odrosną mi włosy.Ja do Laurenta już nie pójdę.
          Jedynie mogę iść do Pani Lidki,która jako jedna umie obciąć mi włosy, otworzyła
          nowy salon i w pon mam wizytę. Laurent jest już przereklamowany, i kiepskie
          fryzjerki
          • Gość: ania aleksandrówka Re: Laurent- ceny IP: *.centertel.pl 14.11.09, 21:05
            lidka odwalała w laurencie hałe niedosuszała włosow byłam u nie 3
            razy potem już do niej nie chciałam iść ,troche dziwna spodnie wciąż
            za krótkie mała gruba i zaniedbana -włosy postawione-mi nie odpowida
            taki bruda....Fryzjerka to powinna być elegancka zawsze zadbana
            uczesana itp.A Lidia strzyże byle jak .Ja dziekuje wole lepszych
            fachowców i bardziej zadbanych.Lubie luxus i dobrą atmosfere a ten
            jej nowy salonik na kargoszynie wygląda jak kiepski fryzjer męski w
            geesie.Pozdrawiam Ania
            • Gość: ggg Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 22:09
              Masz rację
            • Gość: Kaja Re: Laurent- ceny IP: 213.199.253.* 30.01.10, 14:08
              Zapłaciłaś Lidii za usługę? Uważam ze nie powinnaś płacić, jesli ci się nie
              podobało, wlosy niedosuszone nie beda sie dlugo trzymaly, fryzura bedzie do
              niczego juz po kilku godzinach
        • Gość: uczestnik forum Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 22:05
          To tylko pobożne życzenie,konkurencjo, aby Salon Laurent,który istnieje ponad
          10 lat, ma najlepiej wyszkolony personel,najniższe ceny przy zachowaniu
          wysokiego poziomu usług był bankrutem. Oni mają nad takim Ritzem-owczarnią
          przewagę jakości i doświadczeń.
          Forum służy do wymiany spostrzeżeń, doświadczeń, a nie do autoreklamy i tak
          beznadziejnej krytyki konkurencji. Więcej szacunku !
          • Gość: ada Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 20:02

a kogo tam polecacie w tym laurencie do kogo warto się udać ??
    • Gość: Olga Re: Laurent- ceny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.09, 11:01
      Małomiasteczkowa elito która tak ujadasz i obsmarowujesz fryzjerki
      zastanów się jedna z drugą że może internet jest globalną wioską
      ale nie jesteście anonimowe, to że podpiszą się damesy nickiem
      nie imieniem nazwiskiem nie zmienia faktu że można was po adresie IP
      odszukać, zanim więc po raz kolejny wylejecie pomyje na kogokolwiek
      kto nie kradnie a pracując zarabia dwa razy się zastanówcie.

A skoro damesy jedna z drugą chodziły do fryzjreki znaczy że same
      się na tym nie znają nie rozumiem więc że ktoś nie posiadający
      wiedzy na ten temat może weryfikować to co robi osoba z takim
      wykształceniem? Nie każdej pomoże puder róż, tak jak nie kazdej
      pomoże umycie głowy wysuszenie jej i obcięcie.

Zamiast wylewać pomyje na czyjś salon, zamiast negować to że podjęła
      się pracy na własny rachunek, popatrz jedna zdrugą na siebie i
      zastanów się co czułybyście gdyby ktoś tak obsmarowywał waszą
      siostrę matkę czy koleżankę.

Więcej kultury, a możliwość wyboru pójścia do jakiego salonu chcemy
      gwarantuje nam demokracja, nikt nikogo nie zmusza do afirmacji
      zdolności jednej fryzjerki.

pozdrawiam
      Olga

• Gość: Beata Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:50
        Ależ Ty się pienisz, Olgo. Napewno masz przerost słów nad
        sensem. "Afirmacja- przy tak żałosnej autoreklamie?.
        Co więcej, nikt nie jest w stanie określić skąd te "treści" są
        wysyłane. Podana jest tylko nazwa sieci z której korzysta forumowicz.
        No cóż. Reszta bez komentarza OLGO.
        • Gość: Jlk Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 01:13
          Oj Beata chyba jednak troche jesteś zacofana, może i policyjne metody się nie zmieniają za to sprzęt tak. także troszkę radziłabym poczytać i wtedy się wypowiadać. A bezmyślne obrażanie kogoś to szczyt chamstwa i braku szacunku do samego siebie.
          Nie lepiej wyjść z założenia : nie podoba mi się nie idę. to dużo prostrze i na pewno z większą klasą.
    • Gość: Monika Re: Laurent- ceny IP: 195.116.169.* 19.01.10, 14:47
      do jakiej fryzjerki najlepiej się tam udać?
      • Gość: ania Re: Laurent- ceny IP: *.brhm.cable.virginmedia.com 30.04.10, 17:53
        jesli chcesz isc do Laurenta to najlepiej do P.Moniki.....
    • Gość: gość Re: Laurent- ceny IP: *.chello.pl 30.04.10, 18:03
      Ludzie Laurenta w Ciechanowie nie ma!salon o takiej nazwie nie istnieje od wielu
      miesięcy!kiedyś miał taka nazwę
      • Gość: :) Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 23:05
        To niby pod jaką nazwą teraz jest??
        • Gość: gość Re: Laurent- ceny IP: *.chello.pl 02.05.10, 19:12
          trzeba iść pod salon i przeczytać nazwę
          • Gość: :) Re: Laurent- ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 11:09
            Hehe dobre sobie, nie chodzę tam i nigdy już tam nie wejdę, niestety ale jak dla
            mnie jest to już przereklamowany salon:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka