Gość: wędkarz IP: *.147.206.234.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.09, 23:01 wreszcie tak blisko możemy powędkować..... piękne pstrągi praktycznie w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosik Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 23:13 gdzie? powiedz cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
lazikamator Re: łowisko specjalne 21.11.09, 23:15 dokladnie przy tym znaku stoi reklama tego łowiska fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/55UHN4dRoWeOB5WIQB.jpg faktycznie wielkie ryby tam są i sam byłem swiadkiem jak dużą rybkę wędkarz wrzucał do wody bo była za mała ;-) co za ludzie , trochę mordkę jej rozcharatał,ale darował jej życie a rybka nic mu nie zaoferowala za to ;-) Krubin to idealne miejsce na takie łowiska ,a tu facet wykopał w ziemii ogromną dziurę . Ciekawe czemu tu a nie tam taki biznes otworzył . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Re: łowisko specjalne IP: *.147.193.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.09, 23:23 w Nużewku 50 m przed mostkiem jadąc od Ciechanowa. po prawej stronie stoi znak... łowisko specjalne byłem dzisiaj...wspaniała zabawa ,,pstrągi 1kg-1.20kg kilka sztuk w godzinkę....wspaniała zabawa z dzieckiem... gorąco polecam ..zawsze jezdziłem do Szwaderek za Olsztynek a tutaj... na miejscu,,,SUPER ZABAWA czynne na razie w weekendy do 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 23:29 a jakie koszty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Re: łowisko specjalne IP: *.147.210.203.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.09, 23:33 13zł od kilograma pstrąga ale jest dużo ryby...wiele gatunków niesamowita jazda z tymi pstrągami jest... córka była szczęśliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: łowisko specjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 05:21 Też tam byłem łowisko nowe ale naprawdę godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Re: łowisko specjalne IP: 213.199.253.* 22.11.09, 10:40 jeszcze jedno pytanie dodatkowo - a co z kartami. trzeba je posiadac aby łowic na tym łowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedkarz Re: łowisko specjalne IP: *.chello.pl 22.11.09, 15:14 łowisko jest prywatne także PZW nie ma nic do tego ......łowić tam może każdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 15:38 a kupić rybkę można bez tego calego balastu łowienia i straty czasu z tym zwiazanym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz amator Re: łowisko specjalne IP: *.chello.pl 22.11.09, 20:06 Proszę o więcej informacji. Pstrągi jak się domyślam to gatunek tęczowy? A inne ryby też tam mają? Ile wynosi opłata za wędkowanie? Duży ten staw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Re: łowisko specjalne IP: *.147.19.147.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.09, 20:45 jest piękny karp...szczupak ...płoć..... pora roku ...teraz do 12 stopni bierze pstrąg... ale na potęgę Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: łowisko specjalne 22.11.09, 21:28 Może ktoś wrzucić zdjęcia tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
lazikamator Re: łowisko specjalne 22.11.09, 23:06 Zapewne właściciel łowiska nie pogniewają się za darmową reklamę jaką mu tu robię fotkami. W swoich wędrówkach po polach i lasach latem tego roku ;-) zawitałem i do tego miejsca zdziwiony po co to wielkie oczko wodne, gdy w tym czasie na Krubinie jest kilka naturalnych oczek wodnych niewykorzystanych turystycznie i wypoczynkowo. fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/NY0pharGK3QqEy0ylB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/hw2vCFwLYAQjRml9KB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/6QlTbH8WBf7tD2CYaB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/6PhawkvnHunERAfRbB.jpg Powodzenia i gratulacje za pomysł oby dochodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 08:48 no łaziku musze Cie pochwalic, wreszcie cos co z chęcią przeczytam i obejrze:P mam pytanie, jesli chce się łowic typowo sportowo, tzn. wypusczajac kazda zlowiona rybe to tez sie płaci? ja ogólnie za rybami nie przepadam, wole je łowić niż jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany o rybki Re: łowisko specjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 09:15 ale jak można łowić i kaleczyć mordkę rybkom, a potem szlachetnie je wrzucać do wody a gdzie pomoc lekarska ktosiku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: łowisko specjalne 23.11.09, 16:02 Przyłączam się do pytania Ktosika... Prawdziwi wędkarze właśnie tak postępują! Oczywiście jeśli ma się umiejętności i odpowiedni sprzęt to można uwolnić rybkę z haczyka nie robiąc jej krzywdy... a w dodatku dajemy sobie szansę że złowimy ją ponownie gdy podrośnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodge Re: łowisko specjalne IP: *.multimo.pl 23.11.09, 20:02 A jak ze sprzętem można wypożyczyć na miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:13 Nie wiem ale się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: łowisko specjalne IP: *.chello.pl 25.11.09, 17:39 z pewnością pan Marek tj. właściciel dysponuje sprzętem ...... to stary wedkarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: łowisko specjalne IP: *.chello.pl 28.11.09, 14:58 ale jazda z tymi pstrągami POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 16:06 ja uzywam haczyków bezzadziorowych wiec rybie sie nie dzieje krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Re: łowisko specjalne IP: *.chello.pl 28.11.09, 18:01 Proszę powiedzieć, czy właściciel pobiera opłatę za wstęp. Jeśli tak, ile ona wynosi. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
lazikamator Re: łowisko specjalne 28.11.09, 23:36 przypomnę że sb to sobota a n to niedziela chociaż pisze się nd fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/31CVnVohlbwz5He1BB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Re: łowisko specjalne IP: *.chello.pl 29.11.09, 15:07 łazik ogarnij ty się człowieku... a jak nie dajesz rady to na grędzice jedż...proś o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 15:29 addhoc uspokój się zaśmiecasz forum idź do partnera Re: Powstanie listopadoweIP: *.chello.pl Gość: NEO 29.11.09, 15:02 Odpowiedz ŁAZIK!!!!...TY chyba wypadłeś matce z wózka kilka razy co???? Gość portalu: NEO napisał(a): > łazik ogarnij ty się człowieku... > a jak nie dajesz rady to na grędzice jedż...proś o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: łowisko specjalne IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.09, 21:59 Wstęp 10 zł, kg pstrąga 13 zł, sprzętu nie można wypożyczyć, w stawie jest karp, pstrąg, płoć, karaś, widziałem okonka przy brzegu :p i właściciel mówił że jest kilka ładnych szczupaków żeby karaski wygryzły :)Największe pstrągi mają ok 3 kg (info od właściciela), chociaż pstrąg ponad 1 kg daje nieźle popalić i bez podbieraka nie da rady :) Fajne łowisko, fajna zabawa :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: łowisko specjalne IP: *.centertel.pl 03.12.09, 08:45 10zł od wędki 13 za kg ryby,byłem 2 tygodnie temu to płaciłem jeszcze tylko za ryby (9kg w godzinę nie całą),w zeszłym tygodniu juz nie połowiłem tak jak i reszta ludzi która tam była (kilka małych pstrążków) po prostu łowisko się przełowiło,stad pewnie ta opłata od wędki,niektórzy płacili a wracali z niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: łowisko specjalne IP: *.centertel.pl 03.12.09, 08:49 a i wszystkie złowione ryby trzeba zabierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KwL Re: łowisko specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 23:14 teraz zima i pewnie łapia na lodzie ale na wiosne to i ja sie przejade :) Odpowiedz Link Zgłoś