Dodaj do ulubionych

Pan Tomek fryzjer

IP: 77.255.153.* 04.01.10, 22:07
Z tego faceta jest mega plotkarz..., byłam u niego ostatnio to
wysłuchałam, kto kogo na dziecko złapał, która sie przespała z mężem
innej, i to walił nazwiskami na cały salon..., czy uważacie, że to w
porządku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilu Re: Pan Tomek fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.10, 22:44
      Uczy się od mistrzów :p
      • Gość: kargul Re: Pan Tomek fryzjer IP: *.chello.pl 04.01.10, 22:54
        A może to był Agent Tomek?:)i podawał nie do końca prawdziwe informacje, żeby wciągnąć Cię w rozmowę i tych najprawdziwszych dowiedzieć się od Ciebie?:)
        • dz1ad3k Re: Pan Tomek fryzjer 04.01.10, 23:22
          Widać ma doświadczenie i dobiera tematy do inteligencji klienta ;D.
          • Gość: N Re: Pan Tomek fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.10, 10:23
            haha :)) I dobrze niech tak trzyma ;DD to niezly pomysl.. teraz wszyscy beda do
            niego chodzili :D
            • magik1985 Re: Pan Tomek fryzjer 05.01.10, 22:42
              są chętni, jest towar ;)
              strzyże dobrze.
              • Gość: buu Re: Pan Tomek fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 23:32
                nie ważne co mówią.... ważne żeby gadali
                • malgosia1-2 Re: Pan Tomek fryzjer 06.01.10, 00:19
                  Jestem ciekawa z kąd też ma te wszstkie informacje ten nasz Agent
                  Tomek.
                  Ja mu się niedziwię skoro z kądś wypłyneły te informacje to znaczy
                  że to zadne tajemnice.
                  Jak ktoś ma zadługi język to jakieś gumowe ucho musi słuchać.
                  • Gość: Anna27 Re: Pan Tomek fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 20:30
                    Do Wiktorii :Widać , że jesteś sama płytka jak studnia skoro piszesz takie
                    rzeczy i Ty jesteś chłonna plotek skoro je opowiadasz na forum notowało twoje
                    ucho widocznie to co nie trzeba szkoda , że Tomek Ci tego ucha gumowego nie
                    podciął i kawał języka!!!
                    • Gość: EKSCYTACJA Re: Pan Tomek fryzjer IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.10, 19:25
                      kiedyś Pan Tomek pracował w studio ,,LOREN,, i plotek uczyl sie od
                      najlepszych to co się dziwić ze teraz został mistrzem! Tylko zeby
                      jeszcze nie zaczął zdzierać jak panie w LORENIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka