Gość: qaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 18:22 Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meserszmit Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:28 W czasie Gali ustały na tym forum wpisy zwolenników dekli kanalizacyjnych na deptaku. W tym czasie nikt się nie zachwycał deklami, które są wyjątkowo nieudane i niestosowne. Można sądzić że zwolennicy dekli byli w tym czasie na Gali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silencjum Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:30 A może raczej odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Rast Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:30 dość trafne spostrzeżenie, dekle na Gale nie chodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:08 Na marginesie tego kulturalnego wydarzenia w mieście chciałbym zwrócić uwagę na to, aby wysiłki w kierunku podnoszenia poziomu kultury skupić w jednym przeznaczonym do tego miejscu czyli w CKiSz, niezależnie od tego kto nim rządzi, gdyż jak zwykle zawsze będzie to osoba dla jednych właściwa na właściwym miejscu, dla innych odwrotnie . Mam tu na myśli niedawną szlachetną darowiznę naszej Dody w postaci zdaje się 10 tys. zł na wyposażenie nowo powstającego studia muzycznego poza CKiSz-em. Otóż dla niezorientowanych wyjaśnię, że ta kwota pozwala na tyle w wyposażeniu muzycznego studia, że porównując np. z kupnem samochodu ktoś by kupił sobie tylko ze dwie felgi z oponami. Proszę mnie dobrze zrozumieć. Gest Doroty Rabczewskiej ma u mnie największy szacunek i nie oczekuję, że Pani Dorota kupi miastu studio z pełnym wyposażeniem. Chcę tylko zwrócić uwagę decydentom od tych spraw, że rozpraszanie tych środków żle służy celowi jakim jest chęć posiadania przez miasto profesjonalnego studia muzycznego. Po co miastu jakieś "studia kaleki" rywalizujące ze sobą w nagrywaniu co najwyżej rozmowy pomiędzy dwoma osobami? Przecież takie studio powinno też na siebie zarobić. A kto mający pojęcie o nagrywaniu muzyki z takiej usługi skorzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV5 Re: GALA 2010 IP: 217.153.131.* 18.01.10, 15:34 Gala 2010, cała pierwsza część w odcinkach. Pojawiają się sukcesywnie. www.youtube.com/user/Tv5ciechanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany o Re: GALA 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 20:39 zdjęcia słabiutkie słabo widać establiszment a po frekwencji widać ,że rządy Platformy ubogacają lokalną kulturę inaczej od tych kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 20:56 www.funnyciechanow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meserszmit Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 21:15 Kultura w Ciechanowie jest. I się dalej, jakby wbrew miastu, rozwija. Sama z siebie. Siłami społecznymi. Siłami niepolitycznych Ciechanowian. Bezpartyjnych. Ale jest oficjalnie niedoceniana. Przemilczana. Pomijana. Traktowana po macoszemu. Tyle było nadziei w COEK Studio. Stracone złudzenia. DLACZEGO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
naokolo_wiezy_cisnien Re: GALA 2010 18.01.10, 21:47 Grześ, a chciałbyś reaktywacji dawnego ZAMKU? I BWA? To powiedz, dlaczego jest to takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 21:56 Siłami społecznymi. Siłami niepolitycznych > Ciechanowian. Bezpartyjnych Chciałoby się dodać siłami ciechanowskimi, bezparyjnymi, ugrupowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
naokolo_wiezy_cisnien Re: GALA 2010 18.01.10, 22:07 ups. czyżby środowisko grzesia i stasia tak bardzo się poróżniło? Ja jestem człowiekiem starej daty, więc myślę, że dobro kultury powinno łączyć, a nie dzielić. I grzesia i stasia chyba znam, więc zależałoby mi, żeby jeszcze parę wartościowych koncertów w Ciechanowie się odbyło. Chyba że tak nie jest, chyba że jednak was obecnych nie znam. Nie, na pewno tak nie jest. Na pewno Was znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 22:09 znaczy się to była ostatnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 23:18 Ostatnia? To zależy od pogody. Jak będzie zima francuzka to nie. Jak białoruska to tak. A w jaką zimę wpisuje się COEK Studio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratulacje Re: GALA 2010 IP: *.ibd.gtsenergis.pl 19.01.10, 10:12 gratulacje dla pani Jolanty Szlagowskiej, no i przede wszystkim dla dzieciaków!!! BRAWO super występ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany o Re: GALA 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 16:48 a pan Prezydent znowu nie był ze swoim ludem ? co się dzieje z Prezydentem Miasta ,ze tak stroni od ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostradamus Re: GALA 2010 IP: 67.159.45.* 20.01.10, 07:51 była to ostatnia Gala na której prezydent mógł brylować. jego czas sie skończył i nikt go w nastepnym roku nawet nie zaprosi no chuba ze sam przyjdzie i usiadzie w tych pustych rzedach i zaduma się nad tym co spieprzył przez te dwie kadencje w kulturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 08:26 nostradebilus, w kulturze to bryluje kesik. pod jego adresem wylewaj swe zale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 14:51 Gościu op. nikt cie jeszcze zdrowo nie op... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:58 Ale op ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 17:38 Lipa, klapa, siano dno. Z roku na rok coraz gorsza jest ta gala i za dużo dzieciarni. Tylko rodzicie podziwiali swoje pociechy występujące a reszta z nudów umierała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Rast Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 17:58 Bardzo piękna była Gala w tym roku, szczególnie porywający był początek musicalu,pomysł dobry. Że za długa? A jak pokazać wszystkie dzieci? Inaczej nie można, kto się nudził to się nudził , ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesajka grzes g. Re: GALA 2010 IP: *.chello.pl 21.01.10, 20:54 .. z innej beczki.Ktoś pod pseudo meserszmit - to nie messerschmitt smirnoff (Grześ G.)Nie udzielam się na tym forum,gdyż to mnie nie interesuje - tak dla pewności.A swoich przyjaciół nie opluwam. ... ktoś znów robi brzydką robotę.I tu kończę z udzielaniem się na tym forum.Pozdrawiam.Grześ G..messerschmitt.mesajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 11:18 prawda jest taka że dopuki nie zmieni sie władza w ciechanowie nic się nie zmieni nie ma na co liczyc na rozgrywkach politycznych traci kultura ciechanowa i ludzie poswiecajacy sie jej te kut... zabieraja głos na scenie mówia że jest wszystko ładnie pieknie a jesli chodzi o wspieranie działalnosci to się targują kto co i jak a kasy nima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 19:42 Żenada!!! Nie ilość, a jakość stanowi o poziomie kultury. Drodzy Rodzice zastanówcie się na co przeznaczacie swoje pieniądze! Takie przedstawienia można obejrzeć w przedszkolach (a nawet lepsze!), chociaż poświęca się na nie mniej środków finansowych. Dym i światła ok, zasłaniały niedoróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracja Re: GALA 2010 IP: *.147.40.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.04.10, 04:14 zespol funny to juz przezytek kiedys prezentowal sie swietnie teraz dno,pani jolancie brak juz pomyslow chyba.ciagle to samo a sukienki w kropki ktore zespol mial na tegorocznej gali to pamietam z gali 2005 czas chyba cos zmienic heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GALA 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.10, 13:43 Uwielbiam to forum, czytam sobie czasami i osłabia mnie elokwencja piszących. Sami geniusze w każdej dziedzinie od kultury po fizykę jądrową, a słoma z butów wystaje coraz bardziej. Życzę dalszych tak owocnych rozważań może wymyślicie wspaniali jakiś złoty środek na wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś