Gość: WALDEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 17:28 Gdzie mozna zamowic meble kuchenne na wymiar ? .Prosze o opinie i kogo mozecie polecic w Ciechanowie lub bliskiej okolicy.Z jakimi trzeba sie liczyc kosztami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 19:55 Ja mogę polecić firmę Duet ze śmiecina, mam od nich meble kuchenne i szafę do przedpokoju. Jestem jak najbardziej zadowolony. Jeśli chodzi o koszta to wszystko zależy tego co zamawiasz, z tego co pamiętam to ja wycenę miałem po zrobieniu projektu i wybraniu blatów,szafek itp. projekt był darmowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 22:43 Jutro podjade i podziele sie opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 20:47 Nie sadzilem ze w Ciech . jest tak duzo sprzedajacych meble . Bylismy na Plonskiej przy Rimini i na smiecinie a ominelismy i tak kilka miejsc. WSzedzie spoko maja porobic projekty i beda do wglodu badz do wykupu. Jedynie w 1 miejscu na smiecinie chcieli od razu kase...co od razu sprawilo ze starcili potencjalnego klijenta na dzien dobry. Wiekszymi opiniami podzielimy sie juz niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Meble kuchenne IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.10, 21:41 ja polecam zakład przy wojska polskiego 127a, ładne meble i miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.opera-mini.net 08.04.10, 21:56 Pan Przeorek na Ogrodowej wykonuję piękne meble są dokładnie wykończone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: Meble kuchenne IP: 109.243.219.* 08.04.10, 21:59 Co do Płońskiej to mogę tylko powiedzieć,że drogo i niesłownie-mebli nie robią w Ciechanowie a tylko mają tu biuro....dlatego opóżnienia są na porządku dziennym.Co do RK Meble to ...jak najdalej,bo chamstwo pana Roberta cię zabije.Brak kultury,nachalność i cwaniactwo tego gościa poraża,aha i nie daj się zwieżć miłej pani która przyjmuje zamówienie,bo i tak realizacja należy do tego właśnie gościa...porażka!!!!Jak mnie robił meble to o wszystko trzeba było się wykłucać a i tak spieprzył robotę.To co przede wszsystkim interesuje RK Meble to kasa a nie zadowolenie klienta.Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 17:09 Na chwile obecna czekamy na projekty. Chodz podejscie i na plonskiej i przy rimini odnieslismy jako zlewke . Ale zobaczymy co mi wycenia... Podjade tu gdzie mowicie -rozumiem ze to sa fachowcy co robia na miejscu ?!Wiem ze novdom rowniez proponuje wykanczanie oraz meble pod zabudowe zobaczymy co tam zaproponuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia1_1980 polecam extra stolarza od kuchni IP: 87.199.12.* 14.04.10, 12:01 soidny, profesjonalista, wykona kazda kuchnie jaka mu pokazecie, doradzi fajne rozwiazania, naprawde zna sie na rzeczy.namiary na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 13:41 Również polecam "Duet" z Monte Cassino 18. Firma rzetelna, doradzi, podpowie. Miła współpraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Meble kuchenne IP: *.147.53.14.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.10, 14:18 bodre meble 17 stycznia 4 firma lux better polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Meble kuchenne IP: 213.199.253.* 05.06.10, 13:17 Ja natomiast polecam pana Konarzewskiego z Ogrodowej 13. Bardzo solidny fachowiec, doradzi, pomoże. Podczas wyboru poświęcił nam wiele czasu i uwagi. O wszystkim dokładnie informuje, meble zrobione na czas. Jesteśmy naprawdę zadowoleni. Cena też przyzwoita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Meble kuchenne IP: 94.254.241.* 07.07.10, 08:35 Wiecie może coś o panu Piotrze Malinowskim z Ciechanowa? firma "meble wszystko pod wymiar"? Polecili byście go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meble Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 16:27 Malinowski jest z Regimina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Meble kuchenne IP: *.centertel.pl 16.08.20, 11:07 Omijajcie szerokim łukiem. Chyba że lubicie kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKAMIL Re: Meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 16:56 MEBLE MOZE I DOBRE ALE PAN D. ZLEWA KLIJENTA NIE DOTRZYMUJE SLOWA I OD POL ROKU JEDZIE Z DWOMA DOMYKACZAMI I LISTWA WYKONCZENIOWA NIE POLECAM MIALEM ROBIC JESZCZE U NICH SZAFY ALE REZYGNUJE JEDNYM SLOWEM FIRMA PORAZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Meble kuchenne IP: *.211.174.236.static.edpnet.net 22.02.20, 18:15 Pan Malinowski to paprak i nic więcej nie polecam oszust rok do mnie jechał a teraz telefonu nie odbiera niepolecam i nie radzę go brac mina jak nie wiem a jak juz to aby kasy nie dawac bo juz go mozna nie zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michall Re: Meble kuchenne IP: 109.243.175.* 24.11.10, 21:59 ja bym polecil p. konarzewskiego z ogrodowej w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:20 polecam Adama www.aga-met.pl konkurencyjne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 14:12 Polecam firmę Kamar, przy ul. Płońskiej . Robili mi kuchnię oraz garderobę. Jestem bardzo zadowolona zarówno jeśli chodzi o obsługę jak i realizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Meble kuchenne IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.13, 22:49 Jeśli chodzi o zabudowy kuchenne z czystym sumieniem polecam firmę Pana Jana Bobińskiego.Dobrze doradza,są dokładni,efekt koncowy zadowoli napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony klient Re: Meble kuchenne IP: *.ip.netia.com.pl 26.08.13, 10:28 Ta, i wszyscy robia ze schematu i najtanszych materialow. Sprobuj poprosic o zrobienie czegos nieschematycznego, zaraz zaczyna sie jazda na projektanta, ze nie ma pojecia, ze jest zle, bo oni wiedza lepiej :) W Ciechu wszyscy robia tak samo, niewazne u kogo, wazne, ze bedzie dokladnie tak samo u wszystkich. I nie koniecznie solidcznie i porzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOM Re: Meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.13, 09:58 NO to ile za 1 metr biora ????bo nikt tu o cenach nie pisze tylko mowi sie idz zobacz niech wymierza itd... Bo ja byłem w amado najpierw wycenili mi meble na 4 tys poznij 4700 a w koncu na prawie 6 i za kazdym razem cos wzrasta a raptem 3 metry szafek górnych i dolnych nie zabudowanych do samej góry.... i jeszcze ta szczekata malolata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasi Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 20:50 Może materiały i akcesoria zmieniałeś o czym zapomniałeś poinformować na forum.... teraz chyba z metra się liczy z tego co się orintuję Odpowiedz Link Zgłoś
polla50 Meble do kuchni 06.01.15, 15:34 Teraz nie ma stałej jednej ceny za metr, zależy jaki materiał, fronty, blaty, itp. W Amado mają drogo, mam kuchnię ok. 4 m2 to nawet i na 15 tys. mi wycenili z uwzględnieniem szuflad i prowadnic i zawiasów bluma. Ale obsługa miła, jako jedyni wysyłają wstępny projekt, do innych trzeba przyjechać, żeby zobaczyć. Albo zapłacić zaliczkę, co jest głupotą skończoną. Doświadczenie mam z meblami od Kochańskich ze śmiecina - to sa meble dla staruszek, które mało widzą i są przyzwyczajone do prostych mebli. Same meble sa tanie, ale wykonane z kiepskich materiałów, starodawne, proste, na najtańszych materiałach i zawiasach. Obsługa tragedia, jeszcze samo omawianie zamówienia ujdzie, ale jak coś jest nie tak, to się zaczyna jazda. A ci co montują, to jak się im na coś zwróci uwagę albo o coś zapyta to nie odpowiedzą nic, totalna zlewka, a spojrzenie jakby chcieli zabić wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
molek57 Re: Meble kuchenne 06.01.15, 18:41 Polecam Pana Niedźwiedzkiego (566-11-63-575). Jego meble mają 4 lata, nadal są piękne. Profesjonalizm, cenne doradztwo, fachowość, terminowość, a przy tym przystępne ceny. Z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś