Dodaj do ulubionych

Zdrowie naszych dzieci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 16:39
Wczoraj pod zamkiem organizowane były biegi chłopców i dziewcząt na dystansach od 500 do 1500m i okazuje się ,ze w pewnym momencie stały za zamkiem DWIE karetki pogotowia a trzecia była prawie zamawiana przez spikera zawodów.
Dziewczeta mdlały.

Nie wiem jak wszystko sie skończyło , bo TRZY karetki pogotowia to wysyła się do niezłej masakry na drodze.
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Zdrowie naszych dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 17:48
      w grudniu 2009 szczypali sie wysłac karetke do starszej osoby i ta osoba zmarla a tu trzy mialy byc ?
    • bruum Re: Zdrowie naszych dzieci 01.05.10, 17:51
      A może należało by na to spojrzeć pod kątem przygotowania dzieci do zawodów a
      nie ilości karetek. Ktoś te dzieciaki do zawodów przygotowuje, ktoś je trenuje i
      ktoś powinien zadbać o to, aby były dobrze przygotowane do wysiłku.
      • Gość: :) Re: Zdrowie naszych dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 22:56
        Aby były dobrze przygotowywane do wysiłku.... hehe dobre sobie
        Sama biegałam ponad 10 lat i nikt mnie nigdy z nauczycieli w-fu nie
        przygotowywał, sama dbałam o swoje treningi i nic dziwnego, że dziewczyny
        mdleją, bo nie dość, że panuje głupia moda na odchudzanie to dokładając do tego
        wysiłek nie ma co się dziwić, że tracą siły. Dobrze, że były karetki, z
        omdleniami nie ma żartów!!
        • Gość: a Re: Zdrowie naszych dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 23:06
          Przyjechało masę autokarów na zamkowe błonia to chociaż te śmieci pośniegowo-zimowe wdeptałty w glebę , a co do zdrowia dziewczyn to coś tu mi nie pasuje.
          Kto sprawdzał te dziewczyny pod kątem wysiłku ?
          Niechby coś sie wydarzyło to ... lepiej nie mysleć .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka