Dodaj do ulubionych

Koncert zespołu Lemon Grass - deptak

10.06.10, 11:09
Koncert zespołu Lemon Grass

W sobotę 12 czerwca na ul. Warszawskiej będzie można usłyszeć ciechanowski
zespół Lemon Grass, grający muzykę reggae. Występ zakończy uliczny spektakl
teatru „Moment”. Zapraszamy na deptak o godz. 19.00.

Obserwuj wątek
    • Gość: mimiii Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.cnow.pl 10.06.10, 18:12
      Fajna sprawa bd na pewno !
      • Gość: aguciu Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 21:33
        wspaniała inicjatywa można będzie posłuchać i przyjemnie spędzić czas
        • Gość: sonia Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.cnow.pl 10.06.10, 23:01
          po prostu trzeba tam być !
    • Gość: gość Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 06:32
      Jesteście chorzy, mieszkam na Warszawskiej i jestem jak najbardziej za!!!!! Jak ma ta ulica żyć, kiedy pozostanie martwa? A impreza na pewno nie przekroczy ciszy nocnej, o to jestem akurat spokojny.
      • Gość: złoty pępek Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: 213.199.253.* 11.06.10, 10:28
        ...i pójdziemy na spacer w stronę słońca posłuchać jak tomuś przygrywa na swojej
        mandolinie wspaniałe hity o ciechanowie...
    • Gość: fan Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.chello.pl 11.06.10, 11:33
      super pomysł !!!!wreszcie zaczyna sie cos dziać w tym nudnym mieście!
      gratuluję inicjatywy!!! Oby częściej:)
    • Gość: ass Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.cnow.pl 11.06.10, 12:48
      Lemoni bd grać godzinę czyli do 20 potem teatr wiec skończy się przed 21 !

Ja radzę zrobić protest
      • Gość: ''' Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 12:53
        Grają tak bez powodu czy mają w tym jakiś szczytny cel ?
        • Gość: Michał Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 13:50
          Sztuka i miłość do muzyki - nie wystarczy ?
    • Gość: dmnc Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: 85.222.87.* 11.06.10, 12:55
      Jak czytam wypowiedzi niektórych z Was to aż się niedobrze robi. Nic
      Wam ludzie nie pasuje! Najlepiej siedzieć na tyłkach i obgadywać
      innych - to tylko potraficie! W Ciechanowie niewiele się dzieje, a
      jak już do czegoś dochodzi to źle bo głośno, bo nie tu, bo coś tam
      jeszcze... Deptak nie powstał tylko po to, żeby po nim chodzić, ale
      także dla celó rozrywkowych, a koncert jest właśnie rozrywką. Sam mam
      kilka pomysłów na małe eventy na deptaku, ale czytając opinie ludzi,
      którzy są (przepraszam za wyrażenie) tępi i myślą tylko o tym, żeby
      komuś dowalić to dziękuję bardzo.
      • Gość: kroj Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.cnow.pl 11.06.10, 14:36
        ja cie w 100 % popieram bo bd na deptaku występować i jak się czyta takie
        komentarze to aż się człowiekowi żyć odechciewa . Gramy moze z 10 mina próby
        mamy codziennie chcemy żeby wszystko było jak najlepiej i wgl a tu taki jeden z
        drugim cwaniaka strzela w necie a i tak przyjdzie żeby zobaczyć co się bd działo
        i nadal bd pisał że po co to i wgl .
        • Gość: Niuśka Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:30
          Super, że będzie Lemon Grass i super, że na deptaku!! Tak miało być, a jak się nie podoba, to siedźcie w domach i nie zatruwajcie przyjemności innym!!
          • Gość: E Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.182.2.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.06.10, 15:55
            to super że wreszcie coś śię będzie dziać na deptaku on powinien być
            takim miejscem tętniącym kulturą i sztuką gdzie ludzie mogliby iśc w
            sobotę i niedziele,miło spędzić czas siedząc na ławce czy przy
            kawiarnianym stoliku popieram w 100%
            TAK TRZYMAĆ
            • Gość: Pimpek Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 16:21
              Deptak, upał, zimne piffo albo i lody co kto woli, koncert Lemon Grass. I o to chodzi.
        • Gość: bercik Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 17:16
          nie zwracajcie uwagi, pieski szczekają karawana jedzie dalej. lemon grass is the best
          • Gość: Skorek Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 17:55
            j.w. Brawo chłopaki. Olać zgredów. Przyjde na koncert
            • Gość: kroj Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.cnow.pl 13.06.10, 17:42
              I jak wam się podobało ?
              • real-her Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak 13.06.10, 18:50
                nie podobało sie:-(((...zaczeli z opóznieniem-juz nogi mnie bolały-
                jakby czekali ,ze lada moment zacznie padac.zaplanowane-to gramy-a
                nie czekamy na ...co?dla mnie to ignorowanie słuchaczy...po 3
                utworach poszłam do domu-nedza po prostu;-(( choc kiedys bardzo
                podobała mi sie ich muza
              • real-her Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak 13.06.10, 18:58
                nie podobało...zaczeli z opóznieniem i po 3 utworach poszłam do
                domu...nedza...kiedys ta muza mi sie podobała..
                • Gość: anonim Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 08:07
                  az tak niedobrze ?

> nie podobało...zaczeli z opóznieniem i po 3 utworach poszłam do
                  > domu...nedza...kiedys ta muza mi sie podobała..
                  • real-her Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak 14.06.10, 22:12
                    pytanie było:i jak sie Wam podobało?...opisałam swoje wrażenia,a
                    inni moze maja inne-bardziej pozytywne?...
                • Gość: SZOKO Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.cnow.pl 14.06.10, 18:06
                  moim zdaniem było super a co do opóźnienia to nie było aż tak wielkie .
                  i czekam na zdj . :)
              • Gość: artysta Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 20:27
                Domagam się nie tylko imprez na początku deptaka ale więcej osób mieszka bliżej
                Placu Kościuszki.
                Nigdy nikomu nie przyszło do głowy przez 20 lat , by ożywić Plac Kościuszki poza
                uroczystościami 3Maja
    • Gość: d|""|b Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 16:51
      zaczęli z opóźnieniem bo to są wielkie gwiazdy z Ciechanowa :D Wiadomo, mają
      taką renomę, że zna ich cała Polska, więc musieli zagrać z opóźnieniem ^^ A co
      do Lemon Gras - to takie promowanie zespołu z Ciechanowa na siłę. To jest moje
      zdanie
      • real-her Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak 17.06.10, 18:26
        zgadzam sie!
      • Gość: Bobik Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 18:29
        Wiadomo, mają
        > taką renomę, że zna ich cała Polska,
        - rozumiem że to żart:)
        Bo z tego co wiem to na normalne biletowane imprezy to raczej tłumy nie walą(
        inna sprawa że takich koncertów nie graja bo nikt ich nie zaprasza) Natomiast
        często grają jako dodatek do kiełbasek na festynach ale wtedy to raczej
        kiełbaski sa główną atrakcją:)
        • Gość: kuciel Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.chello.pl 17.06.10, 19:27
          Nic nie robić - źle, robić coś - też niedobrze.
          Najlepiej wejść na forum i krytykować, nie mając o niczym zielonego
          pojęcia. Internet to zło - to głos małych ludzi, krytykantów,
          malkontentów.

Gdyby chodziło tylko o jakieś tam występy tego czy innego zespołu(na
          które, zaznaczam, przyjście nie jest obowiązkowe!), to byłoby dobrze.
          Ale na litość boską, przejrzyjcie wątki. Wszystko krytykujecie, sami
          nic nie robicie. Narzekanie to atrakcja większa nawet niż rzeczone
          kiełbaski. Każdy fryzjer jest beznadziejny, każda knajpa, każda
          inicjatywa, basen be, krubin be, deptak diabli nadali, prywatna
          szkoła szatański wymysł, dzień dziecka lipa, prezydent, dzieci,
          rodzice, psy, koty, poduszki, mechanicy, weselne kapele - wszystko
          złe. Ach, zapomniałbym - za pewne to wina Marka Zalewskiego! Tak
          wygląda forumowa rzeczywistość vipów, łaziów, złotych pępków,
          zatroskanych zatuskańców. Ale życie tak nie wygląda! Jeśli
          twierdzicie, że coś jest słabe, zróbcie to lepiej. Dzięki Wam
          poprzeczka się podniesie i będzie lepiej. Krytykowanie z założonymi
          rękoma nic nie zmienia.

Mali, malutcy, niezadowoleni, żałośni, a ostatecznie śmieszni.

Do chleba powinni zamiast soli dosypywać wam prozac.

A ja jestem zadowolony, robię, co mam do zrobienia, radość dostrzegam
          wszędzie i życie mam spokojne :)
          • Gość: Bobik Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 19:35
            Błąd. Nie ten adres
            1- Deptak super
            2- imprezy - TAK
            3- chałtury ( lemon kwas) - NIE
            4- M.Zalewski fajnie udaje że mu się chce
            5- zgadzam się że krytykanctwo to zło. Ale nie krytyka. A krytyka tym się rózni
            od krytykanctwa że swoje zdanie się argumentuje.
          • Gość: marek zalewski Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 19:52
            ... kuciel lubię Cię za te słowa... a jeżeli o winę chodzi, to gotów jestem się
            przyznać...pozdrawiam
            • Gość: Matka_królów Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 21:56
              Kuciel, trafiasz w sedno. Spotykamy się na deptaku, cieszymy z każdej fajnej imprezy. A oni siedzą przed komputerem i wylewają gorzkie żale. I kto ma lepiej?
          • Gość: gus Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:50
            już cię lubię kuciel. jesteśmy jednomyślni. wybrzydzacie na lemon grass, bo co, prowincja? jakby z wa-wy byli, to by pasowali? cudze chwalicie,swoje szkalujecie już na starcie. lemon grass - powodzenia!
            • Gość: Bobik Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:52
              nie dlatego że prowincja tylko dlatego że obciachowa chałtura. No ale rozumiem.
              W tym mieście kto głośniej krzyczy ten jest lepszy. Dzieki temu mamy gwiazdy
              typu Lemon grass, demobil blus czy inne takie. W ciechanowie gwiazdy w polsce
              przedmiot żartów.
              • Gość: kroj Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.cnow.pl 18.06.10, 13:57
                sami nie wiecie co posiadacie
                • Gość: ja Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: 85.222.87.* 18.06.10, 14:30
                  ej, przecież Doda jest z Ciechanowa... :P
              • Gość: misiaczek Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:41
                Może podasz jakiś koncert, wydarzenie w ciągu ostatnich kilku lat, które w
                Ciechanowie Tobie się spodobało i było wg Ciebie na dobrym poziomie.?
                • Gość: Bobik Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 15:01
                  oczywiście że podam.
                  1- Acid Drinkers z tych mocniejszych
                  2- Izrael z tych bardziej słonecznych
                  3- Jarosław Chojnacki z tych poetyckich
                  4- praktycznie każdy normalny, klubowy koncert gdzie ludzie przychodzą świadomie
                  na zespół a nie na festyn piwny.
                  • Gość: misiaczek Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 15:44
                    Zgadzam się. Dobre przykłady, ale pamiętaj o tym, że są jeszcze inne gusty, więc
                    np. występ Dody czy Clivera, przez niektórych może być też oceniony jako na
                    dobrym poziomie. To inne bajki, których ja nie czytam i uciekam od nich,
                    ale......Świat jest barwny. Zawsze przeciez mogę wyłączyć telewizor, lub nie
                    pójść na taki koncert.
                    • Gość: RR Re: Koncert zespołu Lemon Grass - deptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 19:41
                      www.youtube.com/watch?v=zeKch9FHxI8 a tu filmik z koncertu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka