Dodaj do ulubionych

do autorów wątków

IP: *.cnow.pl 30.06.10, 21:33
bo tyle płacisz za półślubek etc.; pomyśl, sprzeciw się facetowi, który rzuca
wymienioną sumę, zamiast użalać się publicznie; pozbawiony inicjatywy
intelektualnej nie jesteś w stanie zareagować w miejscu i czasie odpowiednim,
więc próbujesz na forum wywołać nagonkę na proboszczów a dla siebie zapewnić
dobroduszne, wyrozumiałe poklepywanie po zbolałych pleckach
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: do autorów wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 21:42
      Popieram. Zamiast powiedzieć księdzu "nie stać mnie" zapłacił a teraz rozsiewa
      żale po całym forum wciskając raz, że moderator jest zomowcem albo księdzem,
      ministrantem, komunistą itp. Popatrz kim Ty jesteś. Zwykłym trollem. Ogarnij się
      cierpliwość moderatora nie jest nieograniczona.
      Inny troll co 10 min wciska linki kompromitujące Kaczyńskiego. Ludzi nie
      zdecydowanych na forum nie ma a filmik widział już każdy w TV.
      • Gość: ^^^ Re: do autorów wątków IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 21:47
        Powiedzeniu księdzu nie stać mnie sprawiło że po jego odpowiedzi do
        dziś żyję w konkubinacie. Sakramenty dla bogatych ? Chciałbym
        doczekać się odpowiedzi a nie kasowania niewygodnych pytań.
        Dociekliwość nazywasz trolowaniem.
        • Gość: ... Re: do autorów wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 21:52
          W porządku ale co chcesz uzyskać pisząc to na forum ostrzec innych? Zacznij
          normalnie pisząc w temacie o co chodzi to moderator puści. Krzyczenie "do
          księży" których tu nie ma a nawet jak są nie odezwą się jest mijaniem się z
          tematem. O wyzywaniu moderatora i robieniu sieczki z forum nie wspomnę - nie
          wygrasz z nim.
          • Gość: olof Re: do autorów wątków IP: *.cnow.pl 30.06.10, 22:02
            znasz tylko jednego księdza? jedną parafię? jeśli odmówił udzielenia sakramentu
            - dzwoń do kurii i zgłoś problem, dostęp do sieci masz, więc namiary na Płock
            znajdziesz; albo idź do kolejnej parafii, w której panują inne schematy; forsa
            za półślubek to pikuś przy cennikach z tematów podejmowanych na forum - zespoły
            na wesele, sale na wesele etc.
          • Gość: ... Re: do autorów wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 22:02
            Potrafiłem przeboleć babskie tematy może potrzebują się dowiedzieć o tych
            kosmetykach i zabiegach może pochwalić i podzielić uwagami. Nie ważne widać
            temat można ominąć. Teraz widzę, ze faceci są jeszcze gorsi. Ciągle tylko
            reklamują na forum swoje portale i sklepy z dopalaczami. Ciągle sieją propagandę
            na kandydatów i ciągle jęczą jak to ich ksiądz skrzywdził.
          • Gość: ^^^ Re: do autorów wątków IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 22:04
            Słuchaj. Pisałem wielokrotnie. Chciałem wiedzieć dlaczego u nas ślub
            1500, pogrzeb 1000 a w innych stronach jest znacznie taniej.
            Pokrętne odpowiedzi że mniejszy kościół ma mniejsze koszty mnie nie
            zdowalały. Mniejszy kościół mniejsze koszty ale i dużo mniejsze
            wpływy. Logiczne. Chciałbym aby ci którzy zarzucają mi trolowanie o
            zaradności intelektualnej nie wspomnę, błysnęli inteligencją i
            wiedzą i mi to w miarę jasno, logicznie i prosto wyłuszczyli. Ale to
            za trudne. Prościej, usunąć wątek. Ten pod innym tytulem ma szansę
            się trochę dłużej utrzymać. Może doczekam się odpowiedzi ?
            • Gość: --- Re: do autorów wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 22:13
              Doczekasz się odpowiedzi ale nie na forum. Zapytaj księdza albo w kurii. Ja mogę
              jedynie domyślać się, że tak jak właściciele stacji benzynowych, jeżdżą i
              dzwonią na inne stacje, żeby ustalić dobrą cenę u siebie, tak księża ustalili
              stawki żeby nie latać i szukać taniej. Kiedyś w Zeńboku był uczciwy ksiądz,
              który dawał śluby za "co łaska" a nawet bardzo biednym za darmo, to go
              spacyfikowali pozostali.
              • Gość: olof Re: do autorów wątków IP: *.cnow.pl 30.06.10, 22:29
                według prawa nie ma określonych stawek, więc kwestię rozstrzyga chęć do
                działania ze strony wnioskujących o półślubek (cokolwiek to jest); czemu
                publicznie unikamy bulwersowania się stawkami lokalnych medyków zgarniających za
                prywatą wizytę koło 100PLN (chyba); dlaczego nikt nie rzuci pomysłu wprowadzenia
                w tychże prywatnych gabinetach kas fiskalnych - taksówkarz musi, wiejski
                sklepikarz musi, a bolejący nad swoim losem lekarz... ale to już kwestia
                mentalności społecznej - po najsłabszej linii oporu, byle spokojnie do portu
                • Gość: ... Re: do autorów wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 22:43
                  Każdy by chciał 30 stówek dziennie zarabiać i udawać biedaka. Co gorsze to na
                  NFZ specjalnie pewno tak leczą żeby trzeba było przyjść prywatnie :/. Podanie
                  adresu prywatnego gabinetu w czasie wizyty "na ubezpieczenie" jest szczytem
                  chamstwa. Te zdrowotne płaci się za frajer.
                  • Gość: ^^^ Re: do autorów wątków IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 23:03
                    No tak a bilet na występ zespołu kosztuje 150 zł, a naprawa
                    samochodu np 50zł/h. Ale co to ma do rzeczy! Rozpocznijcie wątek "do
                    lekarzy", "do artystów" albo "do mechanoków samochodowych". Te wątki
                    napewno nie będą kasowane. Trzymajmy się tematu, chyba że celowo
                    chcecie rozmydlić i odwrócić od niego uwagę.
                    • Gość: olof Re: do autorów wątków IP: *.cnow.pl 01.07.10, 08:47
                      trzymając się tematu - forum to słabe miejsce na gorzkie żale; nie stać kogoś na
                      coś - idzie gdzie taniej albo obchodzi się smakiem; zabrakło mi tu jeszcze
                      utyskiwania na koszty ponoszone w knajpach związane z napiwkami, sprzeciwu wobec
                      niedzielnej tacy, walki z dzieciakami WOŚP-u, szaletami za złotówkę, abonamentem
                      rtv itd., itd. ...
                      • Gość: ^^^ Re: do autorów wątków IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 17:35
                        "nie stać kogoś na coś - idzie gdzie taniej albo obchodzi się
                        smakiem"

"Kiedyś w Zeńboku był uczciwy ksiądz,
                        który dawał śluby za "co łaska" a nawet bardzo biednym za darmo, to
                        go spacyfikowali pozostali."

Taniej jest w innych diecezjach :) Obszedłem się smakiem !!!
                        Ps. Jedną z telewizji komercyjnych udało mi się zainteresować
                        tematem. Ciekawe co z tego wyjdzie
                        • Gość: ... Re: do autorów wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 16:27
                          Koniecznie trzeba Wam 20 tematów do przepychanek przedwyborczych? Proponuję nie
                          tworzyć nowych bo jest z 5 a po wyborach też ograniczyć się do 1.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka