Gość: jaa IP: 178.56.131.* 02.07.10, 17:36 gdzie w Ciechanowie i za ile można usunąć pajączki dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korzystająca Re: usunięcie pajączków IP: 213.199.253.* 02.07.10, 19:52 Jest bardzo dobry gabinet kosmetyczny na ulicy Rycerskiej 29 , przyjmuje tam lek.med.estetycznej z Jeleniej Góry .Ceny są przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: usunięcie pajączków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 21:25 wszystko zależy jaki gatunek tych pajączków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: usunięcie pajączków IP: *.cdma.centertel.pl 03.07.10, 16:56 chodzi mi o czerwone pajączki a znasz jakieś gatunki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: usunięcie pajączków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 17:21 To jakieś tropikalne? Ja pajączki biorę na miotłę i wynoszę do ogrodu. Nie wierzę w przesąd ale nie zabijam pajączków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordercy Re: usunięcie pajączków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 20:59 MORDERCY PAJĄKOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: usunięcie pajączków IP: *.chello.pl 03.07.10, 21:19 pajączków na rycerskiej nie usuwałam ale zamykałam naczynka i też byłam zadowolona zarówno jeśli chodzi o cenę jak i efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: usunięcie pajączków IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.10, 16:59 moze i dobrze zamykają,tyle ze to nie jest pora na taki zabieg! radze zabieg zrobic jak juz słonca bedzie mniej ,dodatkowo podopowiem ze to starcza na jakis czas,potem trzeba powtarzac. Mi zamykali w warszawie,niestety szybko powrocily... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: usunięcie pajączków IP: *.chello.pl 04.07.10, 19:50 Nie pisałam kiedy zamykałam naczynka :) Dziękuję za radę ale z wykształcenia jestem kosmetologiem i znam wskazania do zabiegu. Niestety tak już jest z tym zabiegiem, że nie wszystkie się uda pokonać na stałe. Życzę udanych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: usunięcie pajączków IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.10, 20:32 Nie pisałam do Ciebie tylko ogólnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś