Dodaj do ulubionych

usunięcie pajączków

IP: 178.56.131.* 02.07.10, 17:36
gdzie w Ciechanowie i za ile można usunąć pajączki
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: korzystająca Re: usunięcie pajączków IP: 213.199.253.* 02.07.10, 19:52
      Jest bardzo dobry gabinet kosmetyczny na ulicy Rycerskiej 29 , przyjmuje tam
      lek.med.estetycznej z Jeleniej Góry .Ceny są przystępne.

• Gość: :/ Re: usunięcie pajączków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 21:25
        wszystko zależy jaki gatunek tych pajączków.
        • Gość: jaa Re: usunięcie pajączków IP: *.cdma.centertel.pl 03.07.10, 16:56
          chodzi mi o czerwone pajączki
          a znasz jakieś gatunki??
          • Gość: --- Re: usunięcie pajączków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 17:21
            To jakieś tropikalne? Ja pajączki biorę na miotłę i wynoszę do ogrodu. Nie
            wierzę w przesąd ale nie zabijam pajączków.
            • Gość: Mordercy Re: usunięcie pajączków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 20:59
              MORDERCY PAJĄKOW!
      • Gość: bk Re: usunięcie pajączków IP: *.chello.pl 03.07.10, 21:19
        pajączków na rycerskiej nie usuwałam ale zamykałam naczynka i też byłam zadowolona zarówno jeśli chodzi o cenę jak i efekt
        • Gość: haha Re: usunięcie pajączków IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.10, 16:59
          moze i dobrze zamykają,tyle ze to nie jest pora na taki zabieg!
          radze zabieg zrobic jak juz słonca bedzie mniej ,dodatkowo
          podopowiem ze to starcza na jakis czas,potem trzeba powtarzac.
          Mi zamykali w warszawie,niestety szybko powrocily...
          • Gość: bk Re: usunięcie pajączków IP: *.chello.pl 04.07.10, 19:50
            Nie pisałam kiedy zamykałam naczynka :) Dziękuję za radę ale z wykształcenia jestem kosmetologiem i znam wskazania do zabiegu. Niestety tak już jest z tym zabiegiem, że nie wszystkie się uda pokonać na stałe. Życzę udanych efektów.
            • Gość: haha Re: usunięcie pajączków IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.10, 20:32
              Nie pisałam do Ciebie tylko ogólnie
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka