Gość: razer IP: *.chello.pl 23.07.10, 07:31 Witam robilem ostatnio zakupy w Media-Expert,i pani kasjerka byla tak mila? z wileka laska mnie obsluzyla nawet slowa dziekuje,niech kierownictwo sie tym zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 09:24 to prawda - beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaguś Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 09:43 To miałeś szczęście, że w ogóle była przy tej kasie. Przeważnie kasa jest pusta a gó...ary siedzą w informacji czy co tam jest z boku przy wejściu na sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 09:46 masz racje, chcesz cos kupic to czekasz az skoncza rozmowe bo nie racza przyjs ci obsluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 23.07.10, 10:18 Mam podobne doświadczenia. Pusta kasa, oczekiwanie na kasjerkę, obsługa bez słowa z wielką łaską.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIJENT Re: Panie sprzedawczynie sklep REMA Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 21:32 Robię zakupy w tym sklepie no personel ma wiele do życzenia co do obsługi klijenta gdzie jest kierownik tego sklepu panie są nie uprzejme robią wielką łaskię że do kasy podejdzie Panie kierowniku proszę zmienić personel ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re:Hit Elektronic Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 21:45 TO JEST OBÓZ PRACY ZA MARNE PIENIĄDZE ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA SZCZEGÓLNIE TYCH CO MAJĄ UMOWY ZLECENIA ZA NOCKI NIEMA DODATKU NIEMA URLOPÓW ZA NADGODZINY NIEMA SETEK W TAKIM OBOZIE PRACY PRACOWAŁAM ROK I NIGDY WIĘCEJ STOKI PO 90 KILO KOBIETY DZWIGAJĄ CODZIEŃ PRZEWALIŁAM TEGO 40 STOKÓW TO ILE KILO DZIENNIE TEGO BYŁO OKOŁO 3 TYSIĘCY DZIENNIE JA KOBIETA DZWIGAŁAM PŁAKAŁAM NA SPUCHNIĘTE RĘCE ZGŁASZAŁAM DO MENADŻERA ZERO ODZEWU TRZEBA ZROBIĆ PORZĄDEK Z TYM GDZIE JEST PAN OD BHP NO ALE ZA 700 ZŁ TRZEBA PRACOWAĆ ZROBIĆ PORZĄDEK Z OBOZEM PRACY ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACOWNIK Re:Hit Elektronic Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 21:55 POLACY NA WYSOKICH STANOWISKACH SĄ GORSI OD GESTAPOWCA ZERO SZACUNKU DLA LUDZI KTURZY PRACUJĄ NA UMOWE ZLECENIE OBÓZ PRACY ZA 700 ZŁ BO TAKIE SĄ ZAROBKI LEPIEJ NIECH POŚREDNIK ZAROBI NIŻ PRACOWNIK KTÓRY CIĘŻKO PRACUJE ŻADNYCH URLOPÓW ZA GODZINY NADLICZBOWE NIEMA SETEK ZA NOCKI NORMALNA STAWKA DZIENNA NIEMA DODATKU NOCNEGO GDZIE JEST SZEF TEGO BAŁAGANU LUB PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY SIĘ TYM ZAJMNIE BO TAK PRACOWNIK NIE MOŻE BYĆ TRAKTOWANY,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACOWNIK Re:Hit Elektronic Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 22:01 W ACHTELU LEPSZA PRACA I WYŻSZE ZAROBKI A W HIT ELEKTRONIK OBÓZ PRACY 700 ZŁCAŁY BAŁAGAN JEDNI ODCHODZĄ DRUDZY PRZYCHODZĄ DO PRACY BO KAŻDY CHCE ZAROBIĆ ALE W TEJ FIRMNIE NAWET NA OPŁATY NIE ZAROBI .................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 11:19 Mi obsługa w Bułce z masłem na Gwardii nie odpowiada stare bułki i babkę zapleśniałą sprzedaje. I to już nie pierwszy raz! Odpowiedz Link Zgłoś
asdfghjkl-5 Re: Panie kasjerki w media-expert 23.07.10, 12:52 Jak Ci nie pasuje to kupuj gdzie indziej, a poza tym widzidz co kupujesz więc po co opowiadasz, że " stare bułki i babkę zapleśniałą sprzedaje...". Obsługa w tym sklepiku jest bardzo miła, a że jesteś tym "bardziej wymagającym" klientem, o których nie trudno w tych czasach, to zastanów się czasem jak się trzeba zachować... Upierdliwych klientów przecież jak mrówek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 00:19 Wcale nie jestem wymagająca idę rano daje jej torbę i sama wrzuca, jak jej uwagę zwróciłam to ona z wielką łaską wymieniła mi jagodziankę i że przez przypadek włożyła wczorajszą....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haloo Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 25.07.10, 19:11 LUDZIE NIECH SIE KTOŚ TYM ZAJMIE ...!! W punkcie Ratalnym "Panie" nic nie wiedza,nie wiedza co to ubezpieczenie kredytu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any-any Re: Pani kasjerka w kiosku inmedio IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 12:39 W kiosku inmedio czy jakoś tam nie przyjemniejsza siedzi. Jest taka uprzejma... . Chciałam kupić pewną gazetę. W tym kiosku była tylko w wersji z jakimś nieprzydatnym jak dla mnie dodatkiem. Więc chciałam najpierw sprawdzić ile kosztuje - by nadmiernie nie przepłacać za dodatek do tej gazety. Szukałam ceny na gazecie...szukałam. W końcu poddałam się i poprosiłam sprzedawczynię o podanie mi ceny tej gazetki. A ona na to żebym sprawdziła na gazecie. Ona nie sprawdzi. (a widziała jak męczyłam się wcześniej i mimo to nie znalazłam) No poprostu przeuprzejma. Do tej pory zawsze tam kupowałam prasę - ale już nigdy więcej.....no może jak zmienią tą damę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaguś Re: Pani kasjerka w kiosku inmedio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 12:48 Ciechanów to wyjątkowo dziwne miasto, niby bezrobocie, ale jak juz tą pracę znajdzie to robi łaskę, że pracuje. Panienki najchętniej same ustalałyby godziny pracy a i tak pół godziny przed końcem przychodzi chłopak i wywołuje, bo już niedługo, to można wyjść wcześniej. Jak dzwonią o pracę, pierwsze co interesuje to pieniądze, nie ważne, że nie ma żadnego doświadczenia o rozsądku nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady K Re: Pani kasjerka w kiosku inmedio IP: 213.199.253.* 30.07.10, 17:47 zgodze się z Tobą ... Ja miałam podobną sytuację ...Ta dziewczyna ma ze 20 lat max ,a strasznie nie miła ..aż nie chce się tam wchodzic ... Napewno już tam nic nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 23.07.10, 13:03 A moze tak klienci spojrza na siebie jacy sa mili w stosunku np do kasjerek?jak to w nie ktorych sklepach bywa kajer pierwszy sie klania bo takie sa wymogi ale czy druga strona odpowie?albo to jak podchodza do kasy i rzucaja puste opakowania na tasme bo raptem jesc lub pic im sie zachcialo!jak by nie bylo mozna poczekac te 5 minut! Wiec drodzy klienci spojrzcie rowniez na siebie i nauczcie sie troche kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaguś Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 13:17 gość chyba zmierzył swoją miarą? Nie zdarzyło się żebym nie powiedziała dzień dobry wchdząc do sklepu, nie zawsze mi odpowiedziano, bo jak wyżej napisane, pracownicy w Ciechanowie robią łaskę pracodawcom, że pracują. Poza tym pisaliśmy o media-exspert a nie o wszystkich sklepach i wszystkich klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 23.07.10, 13:39 Widze ze kasjerki maja niezla obrone wiec trzeba bedzie ruszyc dalej i napisac skarge do szefostwa MEDIA-EXPERT to moze to cos zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaguś Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 18:14 Właśnie udowodniłaś poziom kultury jakim dysponuje obsługa. Jesteście chamskie i wszystko olewacie, mam nadzieję, że szybko pożegnacie się z pracą. Jaśnie Pani zamiast grzać stołek za kasą ćwierka z tłustym ochraniaczem albo siedzi przed komputerem. Jesteście leserami jakich mało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty!!! Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.10, 17:12 A jesteś pewien że to napisała któraś z dziewczyn tam parcujących jest tu pelno dzieci neo gdzie spam to ich całe życie. Sądząc po twoich komentażach poziom twojej kultury i wychowania jest zerowy. Brak szacunku!!!Radzę w przyszłości przemyśleć bzdury o których wypisujesz zanim kogoś obrazisz nich znając ich kompetencji. Żenada!!! jak co niektórzy nie mają co robić- radzę poszukać sobie pracy,może ktoś zlituje się nad tobą z twoim poziomem wykształcenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej_janek Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 18:24 nareszcie ktoś poruszył ten temat ;) brawo ! własciciele mediaexpert wywalili niezłe pieniądze żeby zatowarować ten sklep a te księżniczki siedza i w internet patrzą ! przychodzi klient szuka, ogląda wybrzydza, cmoka.... nareszcie kupił! ale nie ma komu zapłacic bo księżniczki siedzą i piotlą, one murem powinny w kasie siedzieć i grzecznie gotóweczke przyjąć, zal mi czasami ochrony, bo co chwila to prosi księżniczki do kasy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shinr'a companira Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 23.07.10, 18:32 cyt."To se pisz złamasie :P nam to zwisa i powiewa :P możesz nam naskoczyć z tą swoją skargą buraku :P" No to na pewno poniżej pewnego poziomu w wystarczyło napisać: "Z chęcią przyjmujemy wszelkie uwagi i sugestie. Podejmiemy wszelkie działania celem podniesienia poziomu zadowolenia naszych klientów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nim Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.multimo.pl 23.07.10, 20:11 Kupowałem tam kilka razy i rzeczywiście obsługa pozostawia wiele do życzenia. Pracownicy wydają się pozostawieni sami sobie. Snując się bez celu po sklepie. Niezadowolonym klientom polecam kontakt: www.mediaexpert.pl/ciechanow_niechodzka/formularz_kontaktowy/, a tzw. kadrze zarządzającej w ramach sprawowanego nadzoru polecam przyjrzeć się poczynaniom podległych pracowników przed tym jak skarga (oby nie zbiorowa) dotrze do centrali. To że pojawiły się takie komentarze na forum świadczy tylko o bardzo słabej kulturze zarządzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka z mediaex Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 11:17 A to dobre! I co jeszcze zaproponujesz mądralo??? Nie rozśmieszaj nas :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 24.07.10, 11:29 Panie to niech sie zajma praca ,a nie romansami w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 23.07.10, 19:10 Udowodnie ci paniusiu czy moge czy nie wydrukuje wasz wpis i wysle do dyrekcji i poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka z mediaex Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 11:14 HEHE strach się bać normalnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanad Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 20:36 A co oszukał Cię? Jeśli nie to niepotrzebna mi żadna uprzejmość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 22:52 Pajace jesteście i tyle. Robie tam zakupy, idę po konkretną rzecz i kupupuję. Nie miałem żadnych problemów. Nie wiecie gdzie spacerować w wykorzysraniu czasu wolnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 16:38 to przyjdź kiedyś i podejdź do kasy jak nie ma żadnego klienta, kasjerki tez nie będzie, najlepsza jest taka jedna wiecznie obrażona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:58 Dziewczyny, które obsługuja kase maja jeszcze inne obowiazki, takie jak wypisywanie rat, ewidencjonowanie reklamacji i prowadzenie dokumentacji sklepu. Nie beda bezczynnie warowały w kasie przez 11 godzin i czekały aż klienci łaskawie raczą skończyc spacer by podejsc i zapłacic za wybrany towar! Jeśli natomiast komuś nie podoba się wyraz twarzy pracownika sklepu to prosze pamietac, że czesto jest on spowodowany zachowaniem samych klientów. Drodzy Klienci! Wymagacie kultury od pracowników to sami również pokażcie jacy jestescie kulturalni! Nie bedziemy Was nosic na rękach, częstowac szampanem i kawiorem lub też zabawiac! Nasza rola polega na fachowej obsłudze, a nie na tym by robic z siebie błazna i usmiechac sie głupio do kazdej napotkanej osoby! Poza tym jak każdy człowiek mamy lepsze lub gorsze dni!! Odrobina wyrozumiałości przyniesie wiecej korzyści niż bezsensowne obrażanie obsługi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik-baran Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.tktelekom.pl 24.07.10, 19:33 Taka Pani powinna używać słów: dziendobry, dziekuje, prosze, dowidzenia, slucham it itd Ostatnio spytalem ta Pania odnosnie towar, ona nie do slyszala, zrobila glupia mine i do mnie "CO???" a jak powtórzyłem to ona do mnie "myslisz ze jestem wszechwiedzaca?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.10, 19:47 jeżeli już to Dzień Dobry, Do widzenia,Dziękuje, Proszę trochę poprawnej polszczyzny nie zaszkodzi. Polecam Słownik Poprawnej Polszczyzny- Jana Miodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik-baran Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.tktelekom.pl 24.07.10, 19:57 widze ze Panienka siedzi i czeka az ktos wypowie sie robiac bledy i wpisze swoj tekst "polecam slownik bla bla bla" a ja polecam oderwac sie od kumputera, przewietrzyc ta marda mozgownice zeby sie nie przypadkiem nie przegrzala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 25.07.10, 19:59 dokładnie :)) Bardzo inteligentne wypowiedzi "kasjerek" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.147.32.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.10, 20:38 kasjerki do kas a nie w czasie pracy piszecie na forum te głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady K Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 28.07.10, 17:05 osób na sklepie 20 a przy kasie 0 :]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej_janek Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:26 kasjerki to jedna sprawa, ochrona to sprawa jeszcze ciekawsza, cokolwiek kupujesz : telewizor czy płytkę cd za 80 gr to ochroniarz traktuję cie jak złodzieja i każe pokazywać paragon. Przy dziale obsługi klienta siedzisz 40 min ochrona Cię widzi, wychodzisz a ten znowu chce dowodu zakupu , szlag człowieka trafia, robią z ludzi idiotów ...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 30.07.10, 18:06 "Wypisywanie rat"(?!) (nie wiedzą nic na temat kredytu,a na moje pytanie odpowiadają :"niech pan zadzwoni na infolinię my nie musimy panu udzielać takich informacji" (kpina!!!) > na rękach, częstowac szampanem i kawiorem lub też zabawiac! Nasza > rola polega na fachowej obsłudze HAHA! prosze was ..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś 3444 Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.10, 16:37 Dziecko wiem że wakacje jeszcze się nie skończyły i nudzi Ci się w domu ale zajął byś się czymś pożytecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA! Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 25.07.10, 19:58 bardzo inteligentna wypowiedz Pani kasjerki :DD Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 28.07.10, 20:04 taka kasjerka w media ekspert to nie byle kto , wiec nie powinienes roscic zadnych pretensji tylko cierpliwie poczekac . zapewne osoba ta ma ukonczone studia w jakiejs lokalnej uczelni i z powodu braku umiejetnosci i lepszej perspektywy , czuje sie sfrustrowana i moze to jest sposob na odreagowanie stresu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.182.73.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 22:33 to po co są barierki z czujnikami ? DLA BAJERU HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 07:25 Tylko idiota kupuje w media expert. Wszędzie są niższe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 91.208.93.* 29.07.10, 13:11 Niedawno chcieliśmy kupić nową pralkę. W sklepie było z 10 pracowników w żółtych koszulkach. stali w gromadzie i opowiadali kawały. Jedna lalunia w kozaczkach paradowała się po sklepie kręcąc kuprem i udając modelkę ku uciesze innych pracowników. Zadnego zaiteresowania nami. pojechaliśmy do innego sklepu gdzie facet nam wszystko wytłumaczył. i tam kupiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bercik Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 23:24 i to jest właściwe zachowanie. olewają klienta -olać taki sklep, wściekać się na forum to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 15:33 kasjerki, to pikuś. Ochroniarze są poniżej krytyki. tak jak tu juz ktos napisał, traktuja ludzi jak złodziei. Siedziałem ponad godzinę przy punkcie obsługi klienta czekając na poprawnie wystwioną fakturę, ochroniarz gapił sie na mnie przez tę godzine, poi czym przy wyjściu musiałem wyciagac z torby firmoewj "me" wszystkie rzeczy i legitymowac sie fakturą i paragonem. W międzyczasie widzą to znajomi i wyglądam jak złodziej, któremu się sprawdza torbę czy czegoś nie ukradł. Po co tam są bramki w takim razie. bardzo zniechęcacie klientów takim traktowaniem przez ochroniarzy. Dobry ochroniarz to taki, którego nie widać. mam nadzieję, ze kierownictwo weźmie tę sugestię pod uwagę, jesli nie chce tracić klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 30.07.10, 19:01 widzę,że ci anonimowi mają dużo do powiedzenia, ale wszystkich chyba mierzą swoją miarą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady K Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 30.07.10, 20:34 A co tu do tego ma anonimowość ??!!xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjjjjjjj Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 30.07.10, 21:25 ależ emocje w tej mieścinie wzbudza dwupoziomowy sklep -:) i dla zabicia czasu w domowym zaciszu w niepogodę miło poczytać takie bzdury jakie są tu wypisywane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 15:57 Ludzie w tym mieście najwidoczniej nie mają poważniejszych problemów i jak na malkontentów przystało muszą poszukiwac nowych zjawisk, by ich nudne życie chociaż przez chwile było czymś urozmaicone!!! Zamiast pisac te bzdury zainwestujcie w dobrą ksiązkę lub wybierzcie sie na spacer do parku!! To z pewnoscią pozytywnie wpłynie na Wasze samopoczucie, a może nawet skłoni do zastanowienia się nad własnym zachowaniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyK Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 02.08.10, 17:44 Dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dempsej Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 20:42 mnie to zwisa zgniłym kalafiorem, nie muszę tam zakupów robić, kupię gdzie indziej ... tylko ja mam firmę i nie mogę się na to patrzeć jak ktoś marnuje czyjeś pieniądze nie pracując ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjjjjjjjj Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 15:40 wypowiedź godna Ciechanowskiego biznesmena :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAKT Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 03.08.10, 16:27 aż nie chce się tam chodzić i patrzec na te panny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dampsej Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:37 co masz na myśli ? Mówiąc te słowa ? Czym sie różni biznesmen z Ciechanowa od tego z Warszawy czy Regimina ? Tak ja jestem z Ciechanowa, lubię spędzać czas w Kargoszynie wędkując ... a biznes prowadzę od Lizbony, Hiszpanię, Włochy ...tam kupując a w całej Polsce sprzedając ... coś chcesz dodać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danio Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 20:47 Niemożliwe?! Taki "byzmesmen" i woli wędkowanie w śmierdzącym stawie na Kargoszynie od słonecznej Portugalii, Hiszpanii albo Italii... To się normalnie w głowie nie mieści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyK Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 03.08.10, 21:25 żal :// Ogarnijcie się ludzie :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipipi Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 10:54 czep sie tramwaja... co Ty myslisz ze jak jest biznesmenem to nie wolno mu wędkować na kargoszynie krubunie czy w Nowym Mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipipi kasjerki z media expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 10:56 nie pasuje wam media expert to nie kupujcie tam... ja nie mam zastrzeżeń... bardzo czesto tam kupuje i jestem zadowolona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroj Re: kasjerki z media expert IP: *.cnow.pl 05.08.10, 18:11 Kasjerki sa straszne . Nie dość że czekać trzeba to jeszcze jak poprosisz to fuknie na ciebie A potem sie pyta z kad pani jest ? no boże jak jej powiedziałam że z kokodżambo to ale co to ma znaczyć i wgl bulwers . a ja tylko 1 płytę chciałam a tu sie o adres pyta ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: kasjerki z media expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 10:50 Po to sie pyta o adres żebyś w przyszłości dostał oferte "gazetke" mediaexpert!!! Własnie twoja inteligencja wynosi 1 w skali do 10:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: kasjerki z media expert IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 15:55 A twoja kolego inteligencja wynosi 0. Ekspedientka najpierw powinna zapytać czy ma ochotę otrzymywać gazetkę promocyjną na swój adres i czy wyraża chęć udostępnienia swoich danych personalnych w tym i tylko wyłączne celu, a nie pytać się bezpośrednio o adres. A skąd ja mam wiedzieć w jakim oni jeszcze innym celu mogą je wykorzystać. W życiu nie podałbym swoich danych dla takiej głupoty i jeszcze żeby mi skrzynkę zaśmiecali makulaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: kasjerki z media expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 09:48 Bys sie zdziwił co do mojej inteligencji:) najpierw gadacie że zaśmiecają wam skrzynki ale jak nie dostaniecie gazetki to gadają że co to za sklep i wielkie pretensje!!! Ja juz znam takie osoby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dempsej Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 17:43 ... wyobraź sobie, Ty pewnie myslisz że jak ktoś ma biznes to jeździ mercedesem, je śniadanie w restauracji, wypoczywa w Kenii ...? małolaci pewnie tak robią, ale nie ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 20:41 okbyłem w tym sklepie o 11 godzinie i był tylko starszy ochroniarz przy bramce a w sklepie nie było nikogo żeby spytać o dany towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 13:42 Te kasjerki to porażka. Byłem zmuszony robić tam zakupy z polecenia właściciela firmy w której pracuje. Panie nie potrafią doradzić, zwrotu trefnego towaru też nie potrafią zrobić. Obgadują swoją kierowniczkę a klient wszystko słyszy. A ta kierowniczka to się ceni...wiatr jej mało nie przewróci ale za to taka mądra...Szkoda słów, żal patrzeć- na szczęście już zmieniliśmy sklep! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 09:54 No własnie szkoda słów ale na was wszystkich!!! Gadacie że obgadują, że obsługa jest nie przyjemna a najpierw popatrzcie sie na siebie bo wcale od nich nie odbiegacie!!! Też obgadujecie i jesteście nieprzyjemni!!!! ŻAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewny klient Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 14:20 Tak tak jak by napisać że są dobre napewno znalazło by się kilku obrońców " BIZNESU " którzy zapewne obrobili by im tyłek ze są za dobre. Żal czytać takich bzdór. Ja wiem że najlepiej jak by pani w kasi jescze przy wydaniu reszty pomyliła sie i wydała o 10zł za duzo!! ale nie - obgadali byście że tuman i liczyć nie umie. albo lepiej niech da towar zadzarmo i pocałuje biednego klienta w rączkę!! Robie zakupy w Ciechanowie i niechcę żeby wyszło na to ze bronie te kasjereczki ale ludzie czy wszędzie jesteście obsługiwani WZOROWO !!! Wydaje mi sie że te negatywne wpisy pisza albo byli albo pracujący tam ludzie. Bez odwagi powiedzenia komuś w twarz swojego zdania, jak psy szargają kogoś imie. Oczywiści dołączą się też ci którzy dla draki by kogoś oczernic napisza głupotę . Mam taka nadzieje że kiedyś napiszą tez o nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :F Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 14:34 Bywam w Przasnyskim sklepie tej samej sieci dość często bo lubię być na bieżąco z nowinkami RTV i komputerowymi. 1 - nigdy nie widziałem ochroniarza. 2 - nigdy nie widziałem pustej kasy (jest jedna). 3 - nigdy nie widziałem pustego stanowiska obsługi ratalnej obok kasy. 4 - na sklepie w roli konsultantów pracują tylko mężczyźni. 5 - każdy potrafi poradzić w każdej dziedzinie związanej z towarem. 6 - konsultanci często podchodzą pytają czy i w czym mogą pomóc ale kiedy usłyszą, że oglądam odchodzą bez grymasu. 7 - obok sklepu jest wiata z rowerami, motocyklami i kosiarkami - nigdy nie widziałem, żeby pracownik obsługujący to stoisko siedział lub stał nic nie robiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady K Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 18.08.10, 16:44 Gość portalu: :F napisał(a):widziałem, żeby pracownik obsługujący to stoisko siedział lub stał nic nie robi > ąc. Pewnie stał i kosił trawe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :F Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 19:33 Nie zgadłaś. Składa sprzęty przywiezione w częściach i naprawia reklamacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady K Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 18.08.10, 19:57 ...a to peszek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis-koala Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.opera-mini.net 30.08.10, 03:50 kazdy kazdego tu obgaduje i krytykuje .eh co to za miasto bez serc bez ducha to szkieletow ludy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 29.08.10, 13:42 Bylem ostatnio i nic sie nie zmienilo prostactwo i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 22:08 ja ostatnio kupowalem telefon tam, nigdy wiecej nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.cdma.centertel.pl 29.08.10, 22:38 Panie zachowują się tam jakby za karę tam były i wielką łaskę robią jak coś muszą załatwić, ale jak jedna z Pań opierdziel dostała bo kilka razy tam chodziłam w sprawie reklamacji to dopiero się ruszyła i załatwiła a tak to odsyłała to tu, to tam, a to jutro pani przyjdzie, a to za dwie godziny. Mało tego nr tel. podałam nikt nie dzwonił że reklamacja rozpatrzona 0 powiadomienia i zdziwienie jak człowiek idzie i pyta po miesiącu co z reklamacją, mało tego padło głupie pytanie a czy ktoś dzwonił do pani w tej sprawie, no ale po co martwić się czyjąś reklamacją i poinformować jak już została rozpatrzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 11:40 a ja bardzo lubię Panie kasjerki,zawsze były miłe wobec mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 30.08.10, 13:11 jak mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 109.243.116.* 19.09.10, 15:59 Podzielam zdanie ze panie kasjerki sa nieprzyjemne! szkoda gadac!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??co to Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 12.10.10, 16:23 żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdroworozsądkwo Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 16:34 Kupowałem dziś suszarkę w ME. Pracownik podszedł widząc mnie stojącego przy półce zaproponował pomoc, poradził lepszy produkt w podobnej cenie, znalazł mi go w magazynie i sam mi go sprzedał przy kasie. Wszytko trwało może 5 minut. Tylko to był ME w Przasnyszu :D. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta887 Re: Panie kasjerki w media-expert 13.10.10, 23:03 byłam wczoraj w ME bo tam jest duży wybór..... najpierw podszedł do mnie jeden pracownik i pomógł przy wyborze sprzętu który kupowałam. Idąc do kasy rzeczywiście widziałam dużo Pań siedzących po lewej stronie za biurkiem gdzie dają chyba raty, ale gdy podchodziłam do kasy jedna Pani od razu podeszła i mnie obsłużyła mówiąc "dzień dobry" oraz "do widzenia" ;-)) Ten kto napisał ten wątek musiał akurat trafić na takiego" nie uprzejmego" pracownika...byłam w tam już nie raz i widzę, że często obsługa się zmienia, wiec NIE każdy pracownik jest taki, że z "łaską" podchodzi do klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komsi komsa Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 14:21 do kasjerki z media expertu. ja nosze kaptur na głowie gdy jest mi zimno tymbardziej jak jestem chory, a pani powinna nosic kaptur z innych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 16:54 Nie jestem w żaden sposób powiązany ze sklepem mediaexpert. Jednak ta wypowiedź zaciekawiła mnie i rozbawiła do łez! Cóż za piękne usprawiedliwienie - "..noszę kaptur na głowie gdy jest mi zimno..gdy jestem chory"!!! Zapytam z ciekawości czy w domu też chodzisz w kapturze człowieku? Powiem więcej może równiez w kapturze śpisz, kąpiesz się itp? Wystarczy popatrzeć na nasze ciechanowskie osiedla gdzie tych "chorych" mizernot w kapturach pod klatkami stoi każdego dnia cała masa. I tak się zastanawiam, że może te wszystkie grupki to chorzy, przemarznięci młodzi ludzie. Szkoda tylko, że nie zmieniają swojego tandetnego, gó...arskiego stylu od lat. I czy ciepło czy zimno oni wciąż wyglądają tak samo. Żenada!!! I jeśli trafiłbyś w takim ubranku do mojego sklepu to osobiście dopilnowałbym, żeby ten element garderoby został gdzieś przy wejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.chello.pl 15.10.10, 17:28 Bo kaptur na głowie jest trendy i jazzy. Pokazuje jaki z niego mathafucka - mistrz klatkowy. Zakłada na głowę bo obawia się , że bez ktoś odkryje, że zamiast mózgu jest tam totalna otchłań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 19:45 Posiedzał by jeden z drugim mądrala tyle godzin na kasie! Myślicie że klienci to fochów nie strzelają? Szkoda gadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.tktelekom.pl 09.11.10, 09:25 Tam wszystkie są kierowniczkami , tylko robić nie ma komu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 09.11.10, 13:34 Dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.tktelekom.pl 09.11.10, 14:18 kto tam rządzi ? niewidomy i ślepy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Panie kasjerki w media-expert IP: *.tktelekom.pl 31.12.10, 15:27 WCZORAJ BYŁAM W MEDIAEXPERT ,PRZED WEJŚCIEM STAŁ OCHRONIARZ ,ZOBACZYŁ MOJE CIĘŻKIE TORBY ZAPROPONOWAŁ POMOC ,RZECZYWIŚCIE SCHOWAŁ DO SZAFKI WŁOŻYŁ SWÓJ ŻETON I JESZCZE PODZIĘKOWAŁ ,DŻENTELMEN . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: Panie kasjerki w media-expert IP: 213.199.253.* 01.01.11, 18:39 BRAWO! MUSIAŁ MIEĆ DOBRY DZIEŃ!!! Odpowiedz Link Zgłoś