Gość: HD IP: 213.199.253.* 27.07.10, 21:49 Gdzie można kupić płytę tej ciechanowskiej kapeli? Proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafik Re: Demobil Bluues IP: *.jmdi.pl 28.07.10, 20:15 Hej. Pierwszą płytkę możesz kupić u chłopaków z kapeli albo na koncercie, druga jest gotowa, czeka na wydanie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritt Re: Demobil Bluues IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:46 mają swoją stronę - wyskoczy jak wpiszesz w googlach ich nazwę... tam są jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Demobil Bluues IP: *.116.235.73.lapy235.tnp.pl 30.07.10, 21:34 ten zespoł jest do dupy wokalista wielki artysta i cwania a tak naprawde podłancza internet w upc jezeli jest artysta to nie powinien pracowac za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HD Re: Demobil Bluues IP: 213.199.253.* 31.07.10, 10:02 To że pracuje gdzieś za grosze to oznacza że jest cwaniakiem? Nie podbijaj wątku dziecko.Włącz sobie lepiej jakieś kreskówki. A o muzyce nie masz zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Demobil Bluues IP: 87.116.236.* 31.07.10, 15:51 zakładajac mi internet mialem z nim stycznosc wiec nie uwazam ze jest taki naj naj naj... skoro jest taka gwiazda to dlaczego nikt nie chciał kupic koszulki na koncercie charytatywnym;) i jako artysta jakos specjalnie nie koncertuje po trasach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marciaAAA Re: Demobil Bluues IP: 87.116.236.* 31.07.10, 15:57 spoko spokko podaje wam linka www.myspace.com/demobilblues Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HD Re: Demobil Bluues IP: 212.160.240.* 31.07.10, 17:17 Ja zapytałem gdzie można kupić płytę a nie czy wokalista jest super gwiazdą.To dwie różne kwestie czyż nie? Nie przeszkadza mi że poza sceną robi coś innego. Wazne jest co robi na scenie a nie poza nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchaczz Re: Demobil Bluues IP: *.68.66.118.kutno66.tnp.pl 03.08.10, 22:30 zespół do dupy non stop ktos sie zmienia aby wokalista ten sam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazji Re: Demobil Bluues IP: *.chello.pl 04.08.10, 05:13 oj widze tu wpisy zazdrosnych konkurentow chyba :] To ze sklad kapeli sie zmienia to nie znaczy ze cos jest nie tak. Znam chlopakow osobiscie i wiem ze nie stoja w miejscu tylko sie rozwijaja.Poza muzyka kazdy ma zycie osobiste i swoja prace. To chyba nic zlego. Malkontenci, zazdrosnicy moze niech sami zaczna tworzyc kapele , tworzyc muzyke, pisac texty i nagrywac plyty, zamiast chalturzyc za kase, a zobacza jakie to " proste", "latwe" i "przyjemne". Nie zdajecie sobie sprawy z tego ile pracy i serca trzeba w to wlozyc! Wiec moi drodzy panstwo malkontenci ! Do dziela i czekamy na wasze plyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazji Re: Demobil Bluues IP: *.chello.pl 04.08.10, 05:17 Żadna praca nie hańbi , a koledze radziłbym pouczyć się ortografi. Może jakieś korepetycje ??? przydadzą się! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HD Re: Demobil Bluues IP: 213.199.253.* 04.08.10, 13:32 No proszę ja tylko zapytałem gdzie kupić płytę tego zespołu? A tu od razu mowa o pracy o tym kim kto jest.Jakieś korepetycje ktoś poleca.Dla osób mających problem czytania ze zrozumieniem powtórzę pytanie. GDZIE MOŻNA KUPIĆ PŁYTĘ TEJ KAPELI? pozdrawiam fanów tego zespołu i krytyków też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazji Re: Demobil Bluues IP: *.chello.pl 11.08.10, 18:33 HD płyty możesz kupić na koncertach kapeli. Możesz spróbować wejść do Centrum Kultury do sekretariatu i poszukać p. Wojtka Garlińskiego i z nim o tym pogadać.On ma bliski kontakt z Liderem kapeli Demobil Blues. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Demobil Bluues IP: *.116.234.138.lapy234.tnp.pl 14.08.10, 20:00 Witam od kilku lat obserwuje kapele i uważam że zmiany w zespole są na lepsze sekcja zaczyna pulsować, klawisze robią piękne tło niebanalne akordy; gitarzysta jak zwykle pięknie gra na stracie to stwarza dobre pole dla wokalisty o niebanalnym głosie. tak trzymać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś