Dodaj do ulubionych

Kiełbasa wyborcza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:56
Ciekawi mnie jaką kiełbasę wyborczą przygotowali włodarze miasta, gmin i powiatu z okazji zbliżających się wyborów :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Lady K Re: Kiełbasa wyborcza IP: 213.199.253.* 29.07.10, 18:40
      zwyczajną;)
      • Gość: krzych Re: Kiełbasa wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 21:56
        a ja słyszałem, że najciekawszą kiełbasę przygotował pis w postaci
        kandydata na prezydenta miasta o nazwisku Kiełbasa. TO ciekawe!!!!!!!
        • Gość: Skorek Re: Kiełbasa wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 22:18
          To smaczna kampania nas czeka ;) Swoją drogą nazwisko jak na potencjalnego włodarza miasta nieszczególne ...
    • Gość: zgredek Re: Kiełbasa wyborcza IP: *.multimo.pl 29.07.10, 22:18
      Przydalaby sie jakas katastrofa, zeby pisiaki mogly zagrac na
      emocjach
      • Gość: bercik Re: Kiełbasa wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 23:17
        żebyś w złą godzinę nie powiedział... ten kiełbasa wydaje mi się mało prawdopodobny
        • Gość: gość Re: Kiełbasa wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 23:34
          To kto? Ktoś kiełbasę musi w imieniu PiSu rozdawać. Chodzą słuchy, że przyczołgają sie do Kałużyńskiego, bo nie mają kandydata.
    • Gość: zgredek Re: Kiełbasa wyborcza IP: *.multimo.pl 29.07.10, 23:34
      Slyszalem ze Pania Kaczynska maja przeniesc z Wawelu................
      • Gość: jasio kiełbasa-przeżytek. Idą wyborcze JAJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 23:55
        Jacyś ludzie z przedwczoraj piszą o kiełbasie wyborczej. Teraz
        nadchodzi moda na wyborcze JAJA! Poczekajmy do jesieni - dopiero
        zobaczymy wyborcze JAJA walone w nas tonami.

Będą uroczyste otwarcia ze święceniem przy muzyce chodników,
        krawężników, przejść dla pieszych, dekli na studzienkach
        kanalizacyjnych, rowów, asfaltu, słupów, hydrantów, ławek, stojaków
        na rowery, lamp ulicznych i koszy na śmieci. To będą prawdziwe
        wyborcze JAJA!
        • Gość: ups Re: kiełbasa-przeżytek. Idą wyborcze JAJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 00:16
          nie na darmo mówią : "głupi jasio"
          • Gość: kika Re: kiełbasa-przeżytek. Idą wyborcze JAJA! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 05:56
            pewnie że przed wyborami będą jaja, cuda-wianki i kiełbasa wyborcza razem wziete, żeby tylko plebsowi wcisnąc ciemnotę a po wyborach amnezja totalna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka