Gość: dobry pan IP: *.183.235.166.dsl.dynamic.eranet.pl 09.09.10, 21:29 Czy w Ciechanowie ktoś otworzy szkołe wrestlingu. Jest bardzo duzo osob ok 24 moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wrestling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 09:51 Pytajcie o Exodus. Polecam i w dodatku w Ciechu. Można zdobyć niezłe podstawy do dalszej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz Re: Wrestling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:16 Słuchaj ja otwieram wpisowe 200 zł i potem 100 za miesiąc !! pierwsze treningi na kanałach tak około przez 3 tyg ostatni tydzień w lesie np: w Gąskach!! Jak masz tylu chętnych i podobają ci się te warunki to daj znać podam tobie i twoim kolegom numer konta :) * Promocja dla wytrwałych walka z Pitbulem mojego sąsiada zupełnie gratis :)* * Organizator nie odpowiada za : -obecność na zajęciach -kłopoty ze zdrowiem -nudę -organizowanie zajęć -zwrot pieniędzy nie zadowolonym -treść tego ogłoszenia -oraz inne rzeczy nie wymienione przez organizatora ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wrestling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:57 Polecam reportaż: www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/1508108,1,wrestling-po-polsku.read Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wrestling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 20:07 Jak na razie w całym kraju nie ma żadnej poważnej szkoły wrestlingu i nie zanosi się na to by taka powstała. Niedawno odbyła się w Polsce Backyardmania tworzona przez fanów, ale to wszystko było zrobione dla zabawy. Mam znajomego, który chodzi do szkoły wrestlingu, ale niestety znajduje się Ona w Szkocji. :) Siedzę w temacie wrestlingu jakieś 5 lat, i powiem, że jest to bolesna zabawa mimo tego iż wszystkie akcje są ustawione. Zawsze mogą się zdarzyć jakieś wypadki, i nie polecam szczególnie dzieciom bawić się tworząc swoje walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ses Re: Wrestling IP: *.152.138.75.dsl.dynamic.eranet.pl 11.09.10, 20:26 cm punk 4ever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdads Re: Wrestling IP: *.chello.pl 15.09.10, 00:06 zapasy lepsza forma i nauczycie sie suplesów, wyniesień akrobatyki i bedzie to sport a nie sportowe aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś