IP: *.147.74.119.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.09.10, 16:53
jak z praca w tym miescie?warto tu przyjechac?
Obserwuj wątek
    • Gość: :P Re: praca IP: *.tktelekom.pl 18.09.10, 17:55
      HAHAHAHA!!! Jak najdalej od tego miasta! Zadupie bez perspektyw, praca? Moze w tp:) na sluchaweczce:)
      • Gość: mieszkaniec Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 18:36
        to małe miasto, "pracy" nie może być dużo, siły nabywczej mało.
        • Gość: mieszkaniec Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 18:38
          na pytanie czy warto przyjechać "za pracą" - hmmm, zależy skąd przyjedziesz :)
      • Gość: acha Re: praca IP: *.182.110.227.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.09.10, 19:17
        aacha
    • Gość: Opus Re: praca IP: *.opera-mini.net 18.09.10, 19:20
      W Ciechanowie tylko po znajomosci, jesli chcesz miec robote z umowa o prace i zarabiac ok 2 k, a nie na jakims zleceniu za najnizsza krajowa.
    • Gość: XX Re: praca IP: *.cnow.pl 18.09.10, 19:24
      UCIEKAJ JAK NAJDALEJ OD TEGO MIASTA WIES TA TYLKO MOZNA ZAORAC...HQHQHQH
      • Gość: bigcity life Re: praca IP: *.opera-mini.net 19.09.10, 18:46
        smialo tu mozesz przyjechac kazdy ci pomoze ludzie sa sympatyczni i otwarci.jest duzo sklepow.mamy piekna rzeke ktora jest miejscem wypoczynku wielu amatorow swiezego powietrza .jest bezpiecznie i czysto
    • Gość: aaa Re: praca IP: *.182.35.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.10, 12:25
      a absolwenci pwsz w ciechanowie znajduja w tym miescie prace?
      • Gość: M Re: praca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.10, 15:39
        w tak TP na słuchawce za 700 zł
        • Gość: . Re: praca IP: 109.243.127.* 25.09.10, 15:50
          Odradzam.
          Zadupie jakich mało.Będziesz tutaj nieszczęśliwy.
          • Gość: rumunska wioska Re: praca IP: *.opera-mini.net 27.09.10, 17:55
            bylem listonoszem w ciechu i sa tu takie szanse na znalezienie fajnej roboty jaka jest szansa ze cie meteoryt trafi.
            • Gość: aha Re: praca IP: 76.73.16.* 28.09.10, 21:27
              nie jest tak źle, nie piszcie głupot
              • Gość: Puk puk Re: praca IP: *.opera-mini.net 28.09.10, 21:31
                To udowodnij to ze masz racje bo puste slowa sa latwe do napisania.
                • Gość: ano Re: praca IP: *.chello.pl 29.09.10, 05:45
                  najpierw pokaż co jesteś wart, jak traktujesz pracę ,zaangażuj się, spraw aby pracodawca zobaczył że jesteś lepszy od innych, że można na tobie polegać , wtedy rozmawiej o pensji nikt nie lubi tracić dobrych pracowników pamiętaj o tym.
                  • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 29.09.10, 06:42
                    oh jakie ta madre.ciekawe jakbys uslyszal ze nawet jak sie starasz to i tak ci tylko place minimalna moga dac, co bys wtedy zrobil?
              • Gość: stoczek Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 08:56
                głupoty to ty piszesz i to straszne.
                Jak nie szukasz pracy, nie jesteś w takiej sytuacji nie włączaj się z bzdurami.
                Jestem bezrobotna, i już mnie normalnie nosi....tak mam dość siedzenia w domu.
                Nie siedzę biernie z założonymi rękami, jak tylko pojawi się jakieś ogłoszenie o pracy - to zaraz składam dokumenty, spełniam wymagania - i co ? i nikt nie kontaktuje się ze mną:(

no cóż, w ciechanowie w zasadzie nie ma rynku pracy........jest tylko jedna strona występująca na rynku podaż pracy (ludzie chętni do pracy)

• Gość: witch84 Re: praca IP: *.tktelekom.pl 29.09.10, 09:03
                  mam tak samo jak wyżej koleżanka. Siedzę w domu każde ogłoszenie jakie wychodzi i oczywiście mnie interesuje składam co piąte na jakie wyśle może zaproszą na rozmowę, ale co z tego jak chętnych na jedne mizerne stanowisko mnóstwo.
                  coraz gorzej, a w domu już wysiedzieć się nie da
                  • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 29.09.10, 10:10
                    nie krytykuje tego ze ktos szuka roboty bo sam tez szukam.widze tyjo ze tu niema szans na nic sensownego jesli chodzi o prace i tyle .
                    • Gość: stoczek Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 10:25
                      spoko, my odpowiadaliśmy na wypowiedź, człowieka który nie dopuszcza do siebie myśli, że pracy rzeczywiście nie ma , tj. aha- który napisał "nie jest tak źle, nie piszcie głupot"

Powiem szczerze, że chyba dam sobie jeszcze kilka m-cy na szukanie pracy tu, o ile wytrzymam takie próżne siedzenie, a nie wiem czy nie będę zmuszona wiosną szukać w wawie....chociaż tak nie cierpię wawy, nigdy bym tam nie chciała mieszkać.

Szkoda że tak wiele osób marginalizuje problem bezrobocia, mówiąc że ktoś nie chce pracować, a nie mając znajomości znalezienie pracy jest dla mnie kolosalnym wyzwaniem
                      (i nie zauważyłam wzrostu szans po skończeniu mgr na popytnym kierunku)
                      • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 29.09.10, 10:38
                        Masz racje w wawce jest robota ale to miasto nastawione na branie niz dawanie .ludzie na chodnikach chodza jak roboty hehe.jeslh masz mgr to nie mysl ze to az taki plus.z doswiadczenia powiem ci ze liczy sie refleks.kto pierwszy zadzwoni na ogloszenie ...
                      • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 29.09.10, 10:44
                        ...ten ta prace ma najczesciej.to mowi samo za siebie jakie to miasto.to miasto szczurow ktore dzieki instynktowi tylko a nie umiejetnosciami moga dac rade .to smutne ale wystarczy spojrzec na ludzi w urzedzie pracy .stoja w kolejce i nie wieza w sukces.
                      • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 29.09.10, 10:50
                        Wazne jest nastawienie psyhiczne .nie wolno idac chodnikiem unikac wzroku innych a jak sie idzie o prace na rozmowe to przedewszystkim z godnoscia.sam sie juz lapie na tym ze mysle czy by tu nie isc gdzies do gospodarstwa rolnego ale to chyba ostatecznosc
                        • Gość: witch84 Re: praca IP: *.tktelekom.pl 29.09.10, 11:41
                          to widzę, że jest nas sporo bezrobotnych. Wychodzi ogłoszenie dzwonię umawiam się na spotkanie jeszcze tego samego dnia, a tu co się okazuje jest już nas 8 osób i na jutro kolejne dziesięć. Już mi ręce opadają. Dobrze, że chociaż mąż pracuje bo inaczej zęby w ścianę
                          • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 29.09.10, 11:56
                            brak mi slow juz na to.latwo jest narzekac jesli jest powod.a niestety jest powod.jak w depresje nie wpadne to bedzie super
                            • Gość: witch84 Re: praca IP: *.tktelekom.pl 29.09.10, 12:22
                              u mnie rodzina mówi otworz coś swojego będziesz panią siebie, ale co tu otworzyć. Wiem zaraz ktoś się znajdzie kto powie, że tylko narzekam, ale realia są okropne.
                              Szukam a efektów brak
                              • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 29.09.10, 12:51
                                Ja to bym otworzyl bar ze zdrowym zarciem
                    • Gość: z Re: praca IP: *.opera-mini.net 02.10.10, 17:11
                      w tej sytuacji warto brac to co jest a nie narzekac
                • Gość: super Re: praca IP: *.opera-mini.net 01.10.10, 08:56
                  ciekawe ile bedzie w tygodniku ogloszen teraz .juz mi sie w domu znudzilo siedziec.odkad pracowalem kilka miesiecy poprostu przyzwyczailem sie do jezdzenia co rano do pracy a jak tak siedze to az sie postarzalem od tego :)
    • Gość: Jest praca Re: praca IP: *.opera-mini.net 30.09.10, 10:40
      w tym miescie nie ma szans na prace bez znajomosci.
    • bbebelilly Re: praca 01.10.10, 00:24
      omijaj! omijaj!!!
      to jest miejsce gdzie wrony zawracają
      • Gość: bzdura Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 02:48
        pracy jest dużo ale wymogiem jest myślenie i sumienność , a jak się komu nie chce to i tak będzie narzekał . lepiej brać kuronia niżli wstawać do roboty - motto ludzi pracy w ciechu.
        • Gość: witch84 Re: praca IP: *.tktelekom.pl 01.10.10, 08:39
          Bzdura mylisz się. Pracy dużo? A gdzie niby. Przecież to tylko nie moje zdanie. Zobacz jak dużo nas bezrobotnych jest. Ja szukam i powiem Ci, że umiem myśleć i jestem bardzo sumienną osobą, ale co z tego jak wysyłam CV to albo nie zaproszą na rozmowę, a jak już sie uda, że zadzwonią to chętnych co nie miara.Więc nie mów, że naród Ciechanowski jest nie myślący i wogóle.

• Gość: stoczek Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 08:40
          Tylko pracuś od 7 boleści, który siedzi na swym utartym stołku może coś równie nierealnego napisać. gdzie to myślenie i sumienność
          widać że nie masz pojęcia o tym co piszesz. Leżą bezrobotni i biorą za nic kasę - a prawda jest taka że ogromna liczba bezrobotnych nie bierze żadnego kuronia ani jakichkolwiek środków- bo np.mąż czy żona mają jakąś pracę, biegają za każdym ogłoszeniem.
          Naprawdę zobacz ile bezrobotnych nie ma praw do żadnych środków z pupu.

I na przyszłość, jak coś napiszesz użyj myślenia i sumienności:)
    • Gość: ????? Re: praca IP: *.182.10.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.10, 20:28
      a w urzedzie miasta?
      • Gość: jest praca!!! Re: praca IP: *.opera-mini.net 02.10.10, 16:18
        chcecie robote na umowe o prace i stałe pieniądze leniuchy ciechanowskie?
        proszę bardzo praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/sprzedawca_prezenter_handlowy-1396883.html

nieroby wstrętne
        • Gość: jest praca !!! Re: praca IP: *.opera-mini.net 02.10.10, 16:20
          i oferta dzisiejsza

praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/sprzedawca_prezenter_handlowy-1397577.html

do roboty !!!
          • Gość: Opus Re: praca IP: *.opera-mini.net 02.10.10, 16:31
            Tak i ze 200 osob na 1 mijsce za 1200 zl.
          • Gość: do gbu*a Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 17:02
            nie chcemy dorabiać do twojej dupy
            sam byś ją ruszył

• Gość: witch84 Re: praca IP: *.tktelekom.pl 02.10.10, 17:10
              Tak chętnych na to miejsce jest sporo, a miejsce jedno. I nie nazywaj NAS BEZROBOTNYCH nierobami bo jeśli, nie chcesz nie musisz czytać tych postów wybierz sobie inny temat.
              Ciekawa jestem gdzie Ty pracujesz
              • Gość: swój Re: praca IP: *.chello.pl 02.10.10, 19:04
                na swoim kolżanką na swoim , bierz prawie 20000zł i rozkręcaj biznes , zatrudnij kogoś i poczytaj jego posty na twój temat !!!
                • Gość: Ale Re: praca IP: *.opera-mini.net 02.10.10, 19:16
                  zeby miec ta kase trzeba stanac na glowie zeby pomysl jakis wykombinowac jaki interes sie chce prowadzic.a to jest nie takie latwe jak sie takim jak ty wydaje.
                  • Gość: Robert Kiyosaki Re: praca IP: *.opera-mini.net 03.10.10, 13:41
                    Racja, najlepiej siedzieć na dupie i narzekać jak to jest źle w naszym państwie i myśleć o tym, że nie ma pracy. Tak robi większość ludzie w tym mieście i z tego powodu zakłada co parę dni nowy wątek na temat pracy w Ciechanowie. Opisujecie albo złych pracodawców u których byliście na rozmowie, albo słyszeliście ze jest źle lub opisujecie jakie to mamy bezrobocie. Nakręcacie się negatywnymi emocjami z których nic nie wynika. Wasza negatywna energia doprowadza Was do takiej frustracji, że może się to przerodzić w depresję, czego nikomu nie życzę. Taka negatywna bomba idzie później na rozmowę o pracę w duchu powtarzając sobie "i tak mnie pewnie nie przyjmą". Pracodawca wyczuwa tak negatynie nastawioną osobę (uśmiechanie się nic nie pomoże) i mówi na końcu że się odezwie, a potem CV ląduje w koszu. Dlaczego? Nikt nie chce pracować z malkontentami.
                    Życzę powodzenia !!!
                    • Gość: Robert Kiyosaki Re: praca IP: *.opera-mini.net 03.10.10, 13:46
                      Jak ktoś się jednak namyśli, aby samemu prowadzić własny BIZNES , na pocżatek polecam:
                      bogatyojciec.info/

bogaty-ojciec.pl/
    • Gość: XX Re: praca IP: *.cnow.pl 05.10.10, 19:19
      TEPSA ZAPRASZA HAHAHA 6.39 ZA GODZ UMOWA O PRACE (CHOCIAZ TERAZ W MODZIE ZNOWU ZLECENIE :)PRACUJESZ 120 GODZ I MASZ KASIORY AZ 766 ZL A I MOZE PREMII COS SIE UDA JAKIES 300 ZL NIESTETY BRUTO CZYLI NA CZYSTO Z PREMIA KTORA PRZELEWAJA JAK CHCA KOKOSY RZEDU 966 ZL POZWODZENIA JUZ KILKADZIESIAT OSOB UCIEKLO Z TEGO MIEJSCA PRACY WYZYSK I NIC WIECEJ..!!!!!!!!!!!!NIEEEEEEEEEEE POLECAMMMMMMM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka