Dodaj do ulubionych

Besta plus

IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 13:29
Chciałam się dowiedzieć jaką
macie opinie o sklepie Besta plus w Ciechanowie ? Ja osobiście lubię
robić tam zakupy dla moich pociech ubrania sa dobrej jakosci i do tanich nie należa
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Besta plus IP: 213.199.253.* 19.09.10, 18:07
      obsługa jest bardzo nie miła.
      • Gość: mamuska Re: Besta plus IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 10:10
        co do obsługi to zgodzę się z tobą a ubranka dobrze się noszą
        • Gość: anty Re: Besta plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 10:26
          Nie stać cię na rekalmę gamoniu? Te twoje łachy noszą się gorzej niż smieci od chińczyka!
          • Gość: mama Re: Besta plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 11:51
            ciuchy jak ciuchy, czasami są fajne kolekcje
            za to obsługa, długo by pisać. Szefostwo powinno sie zainteresować. Znajoma, która zostawiała tam kupę forsy przestała chodzić, mi na samą myśl też się odechciewa. okazuje się jak bardzo ważny to aspekt...
    • Gość: mama Re: Besta plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 19:18
      Pani blondynka była bardzo miła ale odkąd odeszła tam nie chodzę .
    • Gość: abc Re: Besta plus IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.10, 10:30
      kiedys najlepszy sklep z ubrankami dla dzieci a teraz porażka drogo
      • Gość: Anka Re: Besta plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 13:14
        Obsługa faktycznie fatalna, pani patrzy takim wzrokiem, że strach czegokolwiek dotknąć, a nie daj Boże przełożyć coś w inne miejsce. Myślę, że to wiele mam zniechęca do zakupów!
        • Gość: asia Re: Besta plus IP: 109.243.248.* 09.10.10, 18:45
          Kupowałam w tym sklepie od kilku lat i uważam że odzież choć nie tanią ale mają w dobrego gatunku. Co roku kupuję dzieciom kurtki na zime i mogę polecić nawet na duże mrozy. (I tu koniec pochwały). Ponieważ dostałam kilka dni temu miłego sms-sa z inf. o kolekcji zimowej wybrałam się do Besty na zakupy a tu niespodzianka. Obsługa fatalna, strasznie niemiła Pani (starsza w okularach) miała straszny żal do mnie że chce coś kupić. Pytanie o rozmiar odparla że są i uciekła,kurcze myślę samobsługa, gdy sama zaczełam szukać wróciła z uwagą "co mi Pani tam grzebie" Paranoja. Zagarnełam dziatwe do auta i sio do innego sklepu. Prosić się o sprzedaż nie będe a jak właściciel ma hobbystycznie sklep to powodzenia.
          P.S. do właściciela: miałam kupić po 2 kompl. zimowe to jest ok 4x160=640 zł i jak widzę na tym forum nie tylko moja kasa przeszła ci bokiem. Może w/w Pani wypaliła sie w pracy i czas coś zmienić.
          • e-bestaplus.pl Re: Besta plus 24.08.15, 13:43
            Witam, proszę o informację, w którym z naszych sklepów natrafiła Pani na takie trudności. Jednocześnie informuję, iż obecnie marka działa pod nowym kierownictwem. Przenieśliśmy produkcję do Polski, aby ściśle kontrolować jakość naszych ubrań. Ograniczyliśmy też ilość sklepów, ale stale pracujemy nad zapewnieniem dobrej dostępności naszych towarów.
    • e-bestaplus.pl Re: Besta plus 24.08.15, 12:52
      Witam,
      od niedawna ubrania naszej marki można kupować w nowym sklepie internetowym pod adresem: www.e-bestaplus.pl/
      Teraz jeszcze wyższa jakość, bo 100% produkcji odbywa się w Polsce, więc mamy nad nią pełną kontrolę.
      Zapraszamy do zakupów!
      • androj5 Re: Besta plus 24.08.15, 13:30
        Najlepszym zaproszeniem będzie wymuszenie na obsłudze szacunku dla klienta, inaczej radzę omijać ten przybytek szerokim łukiem. Nikt dzisiaj w handlu łaski nie robi, albo klient nasz PAN, albo kit z okien na talerzu.......
        • e-bestaplus.pl Re: Besta plus 19.07.16, 13:35
          Złe doświadczenie, które opisała jedna z Pań jest z 2010 roku i dotyczy dawno zamkniętego sklepu, w dodatku prowadzonego przez inne kierownictwo. Gwarantujemy, iż obecnie sklepy Besty Plus Retail to obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zapraszamy do naszych salonów, niech każdy przekona się sam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka