Dodaj do ulubionych

DWIE SONDY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 18:29
OTO sonda nie do zmanipulowania wiec proszę głosować i nie powtarzać ciągle tych samych argumentów za lub przeciw i zobaczymy ile tu na forum osób pisze tak naprawdę:-)

sonda.hanzo.pl/sondy,90879,ByUH.html

Obserwuj wątek
    • Gość: z komisji wyborcze Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 22:37
      Czy ktos juz glosował drugi i trzeci raz ?

PREZYDENT CIECHANOWA
      NA KOGO ODDASZ GŁOS ?

JAGODZINSKI
      3%

KALUZYNSKI
      0%

KEDZIERSKI
      6%

PTASIEWICZ
      0%

ROMANOW
      17%

SZESKI
      17%

SZYMANIK
      9%

WARDZINSKI
      49%

wszystkich: 35
      sondy internetowe
      • Gość: ja Re: DWIE SONDY IP: 46.113.113.* 10.11.10, 22:42
        Ciekawe czy chory z nienawiści troll tego forum oskarży sam siebie o manipulację:))?
        Pozdrawiam normalnych!
        • Gość: gość Re: DWIE SONDY IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 22:48
          każda sonda jest do zmanipulowania :)
        • Gość: z komisji wyborcze Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 22:52
          o kim kolega pisze o joli21 ? czy o sobie ?

Pozdrawiam myslacych , bo normalni sa wszyscy no chyba ,ze maja legitymacje na ulge od myslenia

> Ciekawe czy chory z nienawiści troll tego forum oskarży sam siebie o manipulacj
          > ę:))?
          > Pozdrawiam normalnych!
          • Gość: jo-la 21 Re: DWIE SONDY IP: 46.113.254.* 11.11.10, 12:20
            Gościu ode mnie to się odpier... buraku po podstawówce.
    • Gość: czyelnik Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 23:01
      Jak myslicie kto tu jest chory z nienawisci i do kogo ? Dlaczego moderator nie wycina poszczególnych postów ? Moderator uwazam promuje chamstwo ,a wy zatuskany to ,zatuskany tamto ,zasmarkany owamto,zaidiocialy jeszcze cos tam.
      To sa posty na temat młodego czlowieka ,a nie menela z deptaka i jak chcecie by was szanowano? To sa posty które dwaj forumowicie napisali zmieniajac tytuł watku i a w jednym przypadku podszywajac się za zatuskanego.

Gdzie jest moderator ?

Re: Ja p...dole! Jaki mlot ten kandydat PiSIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      G
      ość: zaTUSKany 10.11.10, 11:22 Odpowiedz
      Od Zbynia to ty się od... farbowany zatuskany. Zbynio nie siedzi w ratuszu lecz w biurze poselskim PiS. TAM JEST POLSKA! A nie w ratuszu tych niby POlonistów. Zbynio mówi buraczano-pastewnym narzeczem, bo jest nasz, polski i katolycki. Zostanie prezydętem i zwycięży sprawiedlywość.

Re: O ku..., co za pie...ny młot z PiS-u.IP: *.chello.pl
      Gość:
      wiki 10.11.10, 13:15 Odpowiedz
      Piszesz w liczbie mnogiej wiec nie wiem czy to pozostalosci z czasow komuny ,gdy zwrot "my , wy , itp. byly normalka , czy moze jest was wiecej i piszesz np. w imieniu partii , bo jezeli nie to staraj sie mowic w swoim imieniu .
      • Gość: ja Re: DWIE SONDY IP: 46.113.113.* 10.11.10, 23:55
        Nie zmieniaj kolego tematu. Takie sondy na tym forum wrzuca osoba o poglądach zdecydowanie propisowskich i anteplatformerskiech. Jakkolwiek się podpisuje - tak jest, bo robi to od paru miesięcy (nawet lokalizacja sondy na to wskazuje). Wydaje się tej osobie, że na tym forum jest wielu pisiaków i jeden, góra dwóch - używając jej języka - platfusów. Żeby sprawdzić swoje mrzonki, produkuje takie sondy. Nie wiem, czy jest w stanie intelektualnie sprostać ich wynikom, bo jak widzę są druzgocące dla prymitywnej opcji p.t. bij w platformę.

Jak na razie osoba ta bije w pisopodobne ugrupowania, bo sieje zamęt, nieufność i nienawiść. Jarek zjechał do 20%.

Czyżby ta osoba była przekupiona przez platfusów, żeby PIS sprowadzić w Ciechanowie do 10%? Brodatemu posłowi postulujemy lustrację pisowców-light, desantu od Kluzik, bo jest ich wielu na tym forum:)))
        • Gość: ja czyli ja Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 00:25
          Jakis ty głupi z IP 113.113 , bo sam sobie zaprzeczasz. Jest sonda i wygrywa aktualny prezydent Wardziński i po co mialby robić to ktos z PiSu?
          To tylko sonda dla tych co tu piszą, czytają i moze dojdzie do 100 głosów , wiec jako to reprezentacja mieszkańcow miasta i powiatu ?

Załoz nowy watek z sondą i tam Waldemar Wardziński bedzie mial 80% , bo mu naklikasz bez problemu 5tys głosów.
          • Gość: hej Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 08:56
            no i gdzie ta mobilizacjia
            • Gość: z komisji wyborcze Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 11:38
              Tylko 57 głosów
              oj cieniutko,cieniutko jak na tak nośne miejskie forum , przez ktore spać nie moga niektórzy samorządowcy i ci na ich garnuszku :-)

PREZYDENT CIECHANOWA
              NA KOGO ODDASZ GŁOS ?

JAGODZINSKI
              2%

KALUZYNSKI
              0%

KEDZIERSKI
              5%

PTASIEWICZ
              2%

ROMANOW
              16%

SZESKI
              14%

SZYMANIK
              7%

WARDZINSKI
              54%

wszystkich: 57
              sondy internetowe
              • Gość: t34 Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 12:02
                nie, no cienko to wypada zatuskany, który myślał, że wataha wyborców pis i zwolenników Romanow jest niezliczona, tylko szykanowana przez moderatora. Łyso ci Przemku?...
                • pierwszy.obywatel Re:SONDA 11.11.10, 12:08
                  Nie wiem jak Przemkowi , ale ja wiem , że to forum zawsze było oblepione tymi z PO jak drzewa krukami, wronami,szpakami przed ratuszem :-)
                  Krakanie ich zagłuszalo jak zawsze normalne rozmowy na ławeczce przed ratuszem .
                  • Gość: t34 Re:SONDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 12:16
                    No widzisz, a Pzremek myślał, że te wszystkie posty Marek Zalewski produkuje... Kolejna pomyłka, jak tyle innych w życiu Przemka... może się wreszcie obudzi i zobaczy rzeczywistość, a nie własne chore urojenia... inni wyznawcy pisu już się budzą. Przemku, nie lękaj się rzeczywistości, otwórz oczy, otwórz umysł!:)
                    • Gość: anka Re:SONDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 13:53
                      Najnowsze wyniki:

PREZYDENT CIECHANOWA
                      NA KOGO ODDASZ GŁOS ?
                      JAGODZINSKI 1%
                      KALUZYNSKI 0%
                      KEDZIERSKI 4%
                      PTASIEWICZ 3%
                      ROMANOW 13%
                      SZESKI 11%
                      SZYMANIK 7%
                      WARDZINSKI 61%
                      • Gość: hej Re:SONDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:15
                        Jak ktoś głosuje na Wardzińskiego to jest z PO???? To w Ciechanowie jest 10000 członków PO??? Ludzie ja nie jestem z PO, do rady miasta mam kandydata z PiS-u, do powiatu z PO, do sejmiku z PSL-u ale na prezydenta zagłosuję na Wardzińskiego bo poprostu pozostali kandydaci są zdecydowanie słabsi.
                        • Gość: Zytka Re:SONDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 22:13
                          Nareszcie jakieś normalne podejście. Ja też głosuję na ludzi a nie na szyldy. Też uważam, że rywale WW są dużo słabsi a na Komorowskiego nie głosowałam.
                • Gość: zaTUSKany Re: DWIE SONDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 09:16
                  Chyba jednak sonda jest do zmanipulowania :-)

#
                  Re:SONDAIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                  Gość: anka 11.11.10, 13:53 Odpowiedz
                  WARDZINSKI 61%

Re: DWIE SONDYIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                  Gość: z komisji wyborcze 11.11.10, 11:38 Odpowiedz
                  WARDZINSKI 54%
                  wszystkich: 57

Przez dwie godziny jakiś hacker naklikał głosów panu aktualnie panującemu, gdzieś tak około 30.
                  I tak trzymać, a nawet zwiększyć plan :-)

• Gość: Opus Re: DWIE SONDY IP: *.opera-mini.net 12.11.10, 09:24
                    A Haloperidol juz dzis zazyles ?
                    • magikmix Re: DWIE SONDY 12.11.10, 09:44
                      a co to takiego?
                  • Gość: mieszkaniec Re: DWIE SONDY IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.10, 09:45
                    cały ty, jak coś nie po twojej myśli to już wrogie siły maczały w tym palce :)
                    • Gość: t34 Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 10:45
                      Logika zatuskanego jest taka: jak wygrywa pis, to sonda rzetelna i nie do zmanipulowania; jak pis w okolicach zer, a platforma powyżej 50% - manipulacja. Jak bardzo trzeba być zacietrzewionym politycznie i zaczadzonym propagandą radiomaryjną, że mieć taki wypaczony obraz świata...
                      Pozdrawiam normalnie myślących!
                      • Gość: zaTUSKany Re: DWIE SONDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:27
                        Nie wciskaj kitu zaTUSKanemu bo widzę ze z 57 głosów urosło do około setki w dwie godziny czyli skromne 30-40 głosów, a dziś raptem 5 głosów przybyło:-).

Mnie tam wszystko jedno kto zwyciezy w tej sondzie , ale po co stosować sztuczki.
                        Trochę to trwa i tylko zacietrzewiony platfusik zaczadzony propagandą z wybiórczej ma czas na taką manipulację

Pozdrawiam normalnie piszących

Gość portalu: t34 napisał(a):

> Logika zatuskanego jest taka: jak wygrywa pis, to sonda rzetelna i nie do zmani
                        > pulowania; jak pis w okolicach zer, a platforma powyżej 50% - manipulacja. Jak
                        > bardzo trzeba być zacietrzewionym politycznie i zaczadzonym propagandą radioma
                        > ryjną, że mieć taki wypaczony obraz świata...
                        > Pozdrawiam normalnie myślących!

• Gość: t34 Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 12:06
                          "OTO sonda nie do zmanipulowania" - czy to nie Przemysława K. styl i sposób działania? Pamiętam, jak niegdyś pisałeś do twórców tych sond, jak przytaczałeś ich zapewnienia co do ich rzetelności... Więc?

W moim przekonaniu sonda jest rzetelna, obrazuje rzeczywiste poparcie dla kandydatów. Wiem, że będziesz prostestował, bo kolejny raz strzeliłeś sobie w kolano... Tę umiejętność w psie macie opanowaną perfekcyjnie:)))
                          • Gość: anka Re: DWIE SONDY IP: 213.199.253.* 13.11.10, 18:27
                            Aktualne notowania:

PREZYDENT CIECHANOWA
                            NA KOGO ODDASZ GŁOS ?
                            JAGODZINSKI 5%
                            KALUZYNSKI 7%
                            KEDZIERSKI 6%
                            PTASIEWICZ 3%
                            ROMANOW 13%
                            SZESKI 9%
                            SZYMANIK 6%
                            WARDZINSKI 51%
                            wszystkich: 144

Stabilna przewaga, nadal załatwione w I rundzie. Brawo!
                            • Gość: gonzo Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 18:34
                              ja bym nie liczył na jedną turę, miasto to nie tylko internauci
    • Gość: z komisji wyborcze Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 11:01
      155 głosów oddanych

50% Wardziński Waldemar

Moja ocena tego wyniku jest taka, ze Wardziński nie wygra tych wyborów, gdyz ma duze grono przeciwników w realnym elektoracie skoro na forum nie zdeklasował rywali.

• Gość: gość Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 11:48
        a moja ocena jest takaże wygra, bo między nim i rywalami jest przepaść
      • Gość: ja Re: DWIE SONDY IP: 46.113.32.* 14.11.10, 16:26
        Porażająca argumentacja: nie wygra, bo ma tylko 50%, a najlepszy z przeciwników kilkanaście. Tuzie intelektu, biję pokłony przed piramidą idiotyzmu:)
        • Gość: zzzzzz Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 16:31
          ta sonda tylko pokazuje jak dużo ludzi interesuje to forum. 150 osób, żenada. Siedzą tylko politycy i się opluwają.
          • Gość: kat Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 16:44
            Tak wlasnie jest siedza sami politycy i nawet swoi nie głosuja na tego z PO :-)
            • Gość: Gość Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 19:36
              To co powoesz o reszcie ;) Na nich nikt nie głosuje poza rodziną.
              • Gość: ja Re: DWIE SONDY IP: 94.254.230.* 14.11.10, 21:58
                ups, znowu rośnie;)
                Jakiż wściekły atak się zaraz rozpocznie, pisiorki i okolice dostają białej gorączki:):

PREZYDENT CIECHANOWA
                NA KOGO ODDASZ GŁOS ?
                JAGODZINSKI 5%
                KALUZYNSKI 9%
                KEDZIERSKI 5%
                PTASIEWICZ 3%
                ROMANOW 10%
                SZESKI 9%
                SZYMANIK 6%
                WARDZINSKI 52%

wszystkich: 172
                • Gość: brawo Re: DWIE SONDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 10:07
                  Nie będzie żadnego ataku. W wyniku tego sondażu na pewno wszyscy pozostali kandydaci już się zawstydzili i może już do środy wycofają się z gry, a wtedy nasz kandydadat będzie miał całe 100% poparcia.
                  • Gość: sobieradek Re: DWIE SONDY IP: 213.199.253.* 15.11.10, 11:28
                    Moi mili, przecież sondy internetowe to zabawa nie mająca wiele wspólnego z rzeczywistym rozkładem sympatii. Wyluzujcie, i tak pewnie "obywatelstwo" zagłosuje na Wardzińskiego...
                    Myślicie że te kawały o głupich Polakach opowiadane za granicą wzięły się z powietrza?
                    Jeśli niedługo PO wprowadzi podatek od życia w naszym kraju (np. 30% dochodu - zwolnieni ministrowie i inni POsiadający funkcje) to wszyscy zapieją z zachwytu i POparcie skoczy do 70% ... (a może nawet do 200 ;-) ?).
    • Gość: zaTUSKany Re: DWIE SONDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 13:00
      Druga w takim razie opinia niezależnego politologa :-))))))

Cieniutko tylko 184 komputery w prawie 50tyś mieście mamy ?
      50% poparcie dla WW to wina tych pozostałych kandydatów i ich sympatyków , ze przez poprzednie lata siedzieli cicho i nic nie mówili :-)
      Ludzie Jagodzińskiego,Szeskiego, Szymanik,Ptasiewicza,Kałużyńskiego chwalili WW no to dziś zbierają owoce swojej akceptacji w postaci 5% poparcia.

Po co zmieniać Prezydenta skoro było dobrze w tej kadencji ?

PREZYDENT CIECHANOWA
      NA KOGO ODDASZ GŁOS ?
      JAGODZINSKI
      5%
      KALUZYNSKI
      9%
      KEDZIERSKI
      5%
      PTASIEWICZ
      4%
      ROMANOW
      10%