Dodaj do ulubionych

Zakaz palenia

IP: *.chello.pl 15.11.10, 17:00
Czy wiadomo już coś, które z lokali w Ciechanowie zamierzają przystosować pomieszczenia w swoich lokalach dla osób palących? Chcę się wybrać na kawę ze znajomymi i nie bardzo wiem, gdzie iść...Pisząc o lokalach mam na myśli np. puby, pizzerie, restauracje...Pisze, nie po to by poznać opinię na temat tego czy ktoś jest ZA zakazem czy PRZECIW, tylko chciałbym poznać konkrety :) Z góry dziękuję za info :)
Obserwuj wątek
    • magikmix Re: Zakaz palenia 15.11.10, 19:01
      Witam, Restauracja Korona od dziś, zgodnie z obowiązującym prawem wprowadziła zakaz palenia w lokalu, palić można tylko w wyznaczonym miejscu na zewnątrz... niestety.
      • Gość: good Re: Zakaz palenia IP: 213.199.253.* 15.11.10, 19:35
        I bardzo dobrze. Przynajmniej mniej może palaczy się zrobi a i powietrze w lokalach przyjemniejsze będzie.
        • Gość: tgtg Re: Zakaz palenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 20:51
          mam nadzieje że we wszystkich . Nie będziemy siedzieć i jeść w smrodzie !!
          • Gość: czytelnik Re: Zakaz palenia IP: *.chello.pl 15.11.10, 20:53
            Pub Ciechan też deklarował, że palenie będzie możliwe tylko na zewnątrz
            • Gość: Palacz Re: Zakaz palenia IP: *.chello.pl 15.11.10, 22:17
              Dziękuję za info. A w Fabrycznej? Tam jest kilka sal...nie wiem tylko czy z wentylacją...Do tej pory mieliśmy ten wybór iść do lokalu dla palących lub dla nie palących, teraz wyboru nie ma...np. palący mogli wybrać się do Ciechana, natomiast Ci nie palący do Leżakowni. Pozostaje wypić kawę w domu, a pizzę zamówić także z dostawą do domu. Współczuję właścicielom lokali. Przecież rodziny z dziećmi późnym wieczorem do pubów nie chodzą...Ale cóż. Jeśli ktoś ma info nt. innych lokali w Ciechanowie czekam na info :)
              • Gość: E Re: Zakaz palenia IP: *.chello.pl 15.11.10, 22:28
                Nie wystarczy podział na sale dla palących i niepalących jak było dotychczas
                Teraz pomieszczenie w którym wolno palić musi być szczelne i stale wentylowane (podobno nie wystarczy otwarte okienko gdzieś pod sufitem)
                • Gość: Pimpek Re: Zakaz palenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 23:11
                  Nie znajdziesz, bo lokal musi mieć powyżej 100m2 i drugą salę, gdzie taki w Ciechanowie? Będziesz palić na świeżym (hehe) powietrzu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka