Gość: śmiecin IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 16:33 Wynajmę ładny,ciepły pokoik na poddaszu w domku jednorodzinnym. Do dyspozycji własna łazieka.Cena ok 380-400 ze wszystkim. Możliwość podlączenia internetu. polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: $$$ Re: Stancja Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 16:50 I będziesz grzebać lokatorowi w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: Stancja Ciechanów IP: *.centertel.pl 28.11.10, 16:20 mam dziewczyne, może u mnie nA NOC ZOSTAWAĆ? a pralke też mam swoją a jak z dostepem do kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stancja Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 16:34 ze wszystkim? a co z kosztami energii i wody, bo rozumiem, że ogrzewanie w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiecin Re: Stancja Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 22:00 wszelkie rachunki wliczone=400zł;) Ewent. dodatkowe sprzety,to kwestie do dogadania finansowego...Niestety kuchnia w uzytku dzielonym z wlascicielami. Noclegi i sex pod dachem jest raczej niemile widziany w domu,gdzie mieszkają właściciele. Mysle,ze z takimi wymaganiami lepiej wynajac mieszkanie albo caly dom;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzmot Re: Stancja Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:34 A onanizować się będzie wolno, czy to też grzech? A co jak będę chciał w niedziele zaprosić, po kościele oczywiście, księdza i z nim ten tegessss? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: Stancja Ciechanów IP: *.centertel.pl 30.11.10, 21:31 na wynajem idą ludzie dorośli, więc wiadomo że większość ma partnerów na stałe bądX nie, ale bzykać każdemu się chce!!! to nie podstawówka i bierz to smiecin pod uwagę Dzieci nie przynosi bocian, ani nie rosną w kapuście ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrczak Re: Stancja Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 21:38 Ło masz, a moja matka zawsze mówi, że mnie w kapuście znalazła:D I jak tu wierzyć parentsom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darling Re: Stancja Ciechanów IP: *.centertel.pl 30.11.10, 21:54 drogo!!! ja za stancje płaciłam 300zł i bez problemu było z odwiedzinami i chłopak tez na noce zostawał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiecin Re: Stancja Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 22:21 Jasne;) Ale na szczescie to moj dom i to ja będę stawiać warunki. Ja naprawde nikogo z Was nie zaciągnę do tego pokoiku,nie zakmnkę i każę płacić. Nie pasuje? To szukajcie gdzie indziej,gdzie nikt Wam nie bedzie prawił kazań moralnych;) W domu mieszka małżeństwo i nikt nie życzy sobie nocnych schadzek,to chyba jest normalne. A jesli nie,to polecam szukać dobrej pracy i kupić sobie własne mieszkanie. Zamieszczam ogłoszczenie i oczekuję odpowiedźi osob zainteresowanych lub ewentualnych wyjaśnien w razie wątpliwości,a nie tłumaczenia komu sie chce,gdzie i z kim. Także powyższym forumowiczom życzę gromadki dzieci i pieknego domu..;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Stancja Ciechanów IP: 46.113.94.* 02.12.10, 22:30 Ktoś też płaci i wymaga śmiecin tym bardziej,że cena jak na ciechanowskie realia jest bardzo wygurowana.Ktoś też może nie życzyć sobie Twojego seksu z mężem czy żoną kiedy płaci za stancję.Weź to pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups Re: Stancja Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 22:49 Jakbyś dała ogłoszenie tam gdzie należy, nie musiałabyś czytać wrednych wpisów. Jak jesteś ograniczona umysłowo to czytaj. Chcesz zarabiać a w ogłoszenie nie chce ci się zainwestować. Zresztą, po co płacić, na forum jest dział ogłoszeń, ale po co tam zaglądać, można na skróty, prawda? A tak, nikt nie chce twojej norki, bo już widzi jaka jesteś, chodząca hipokryzja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: Stancja Ciechanów IP: *.147.98.72.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.12.10, 22:49 Za 400 zl to juz kawalerki sa i za prad sie tylko doplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ups Re: Stancja Ciechanów IP: 46.113.94.* 02.12.10, 23:22 Jakie wredne komentarze? Ludzie prawdę piszą.Autorka pisze,,mój dom i ja stawiam warunki'' a przecież przyjmowanie kogoś na stancje to nie tylko korzyści materialne,ale i nauka wspólnego życia pod jednym dachem z kimś obcym.Ktoś kto płaci powinien mieć prawo do wizyt gości i własnego życia.Autorka chyba jest osobą apodyktyczną i prostolinijną.Z całym szacunkiem,ale podziękowałabym za stancje u kogoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups Re: Stancja Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 23:41 No i to też właśnie napisałam. Ale według śmiecina, jesteśmy wredni bo chcemy za nasze pieniądze mieć jakieś prawa:)) Niestety takie zachowania dotyczą większości właścicieli nieruchomości w Ciechanowie, dzwonie ostatnio dużo na ogłoszenia z tygodnika bo szukam lokalu na działalność i jestem załamana. Pytam jakie ogrzewanie w odpowiedzi słyszę, że nie powinno mnie to obchodzić, mówię, ze mnie obchodzi, bo chę mieć niezależne, odpowiedź- my ogrzewamy gazem, najemca nie mam tam dostępu, bo to w ich części, pytam- a co będzie jeżeli wyjedziecie, odpowiedź- nie wyjeżdżamy, ja- ale jak się coś stanie i będziecie jednak musieli wyjechać, oni- ale co ma się stać, ja- no nie wiem, będziecie mieli wypadek i wylądujecie w szpitalu, oni- Boże co pani opowiada, jaki wypadek, to ogłoszenie nieaktualne, nie chce wynajmować komuś takiemu...Większość również robi tajemnicę z ceny:). Pytam jaka cena, w odpowiedzi słyszę: proszę Pani najpierw trzeba przyjechać i obejrzeć, bo my tu mamy luksusy, remont był w zeszłym roku, jadę, oglądam, barak z lat 70, bez ogrzewania, stare okna, podjazd zarośnięty brzózkami, cena z kosmosu. Jest takie rwanie w lokalach, ze życzę powodzenia właścicielom. Dzwoniłam dwa miesiące temu na jakieś ogłoszenie, cena była 800zł. Dzwonię wczoraj na to samo, bo już myslałam, że się zdecyduję, pytam ponownie o cenę, gość odpowiada, no 1000, może 1200zł, bo zainteresownie jest spore:D Zaryłam w śnieg ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Stancja Ciechanów IP: 46.113.94.* 02.12.10, 23:48 Niech się właściciele w głowę popukają! Ja w Warszawie wynajmuję dwupokojowe mieszkanie na Targówku,strzeżone osiedle,budowa bloku z 2004 roku więc mieszkanie nowoczesne.Płacę 1550 złotych a w to mam wliczoną wodę,internet,kablówkę a wiem,że w Ciechanowie potrafią życzyć sobie ponad 1000 za kawalerkę lub dwa pokoje w bloku śmierdzącym kapustą i pamiętającym jeszcze czasy gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta887 Re: Stancja Ciechanów 03.12.10, 00:53 drogo chce ta Pani za pokój takie stancje to 300zł kosztują i lipa mieszkac z właścicielem, bo po jakimś czasie cos zaczyna mu nie pasować... wiem z doświadczenia. Wynajełam z kumpela mieszkanie i mam święty spokój bo właściciel jest raz na miesiąc po kase i sprawdza czy rachunki popłacone. Sąsiedzi z bloku sie nie skarża więc i on nas sie nie czepia. A na głowę wychodzi mnie 420-450zł na miesiąc juz z rachunkami Odpowiedz Link Zgłoś