Gość: do gładyszowej
IP: *.xdsl.centertel.pl
06.12.10, 22:40
witam panią gładysz !chciałbym się dowiedzieć gdzie są mieszkania dla ludzi?? wydajecie miliony na zamek, ale my w zamku mieszkać nie będziemy...!chcecie podobno podkreślam podobno wybudować jeszcze jeden blok na komunalnej przecież to jest kropla w morzu potrzeb czy wy tego nie widzicie??jestem człowiekiem który ma rodzinę, ale nie stać mnie na mieszkanie i co mam teraz wziąć kredyt na 30 lat oszaleliście ???!!czy ja wogule dożyje!!płace podatki i żadam mieszkań dla ludzi!!!z moich podatków bierzecie sobie bardzo duże pensje !!dla pani pewnie tysiąc albo 2 tysiące kredytu to nic ale dla mojej rodziny to jest koniec!!!jak mogliście wogule napisać ze straty budynku który się palił na Świętochowskiego były warte 2,5 miliona złotych i 700.000 tys udało się uratować ...?proszę panią cały blok na komunalnej kosztował 3 miliony złotych wiec ten blok na Świętochowskiego to najwyżej 500.000 tys i to cały!!!!dajcie mieszkania ludziom ciągle pani im odmawia ,nie spotyka się z ludźmi ,nie wie co my prości ludzie przezywamy!!wybudujcie osiedle dla młodych rodzin dla bezdomnych dla tych którzy mieli trudny start anie bawicie się w upiększanie miasta w kauflandy biedronki i pomniki!!!proponuje zrobić jeszcze z 6 rond w Ciechanowie za 20 milionów złotych!!!!!!!!a pracy w Ciechanowie jak nie było tak niema ale to już inny temat!!!ludzie obudźmy się nie pozwólmy tej kobiecie nas niszczyć od niej zależy nasze być albo nie być ale nie wiem dlaczego!!!mam nadzieje ze pani to przemyśli i znajdzie rozwiązanie i niech pani pamięta ze ludzie są w potrzebie i nie wystarczy odpowiedz w pani stylu ze można sobie mieszkanie kupić!!!!!!i jeszcze jedno to pani jest dla nas a nie my dla pani!!!!!wiec kiedy będę się chciał spotkać to nie będę się umawiał i czekał łaskawie jak wielmożna pani mnie przyjmie za miesiąc, tylko wejdę do urzędu na rozmowę.