Gość: ex cukiernik Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:25 U domowej gosposi. W cukierniach to dodają zmielone włosy, owady, paznokcie, ogonie szczury itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Pączki IP: *.tktelekom.pl 18.01.11, 17:51 znam pania ktora codziennie piecze paczki i sprzedaje swieze. Dobre sa polecam. sama kupuje. Jesli ktos chce namiar to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukiernik Re: Pączki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.01.11, 19:39 To w której cukierni ty pracowałeś ze takie numery robiłeś? Jestem cukiernikiem i codziennie robie pączki i na pewno nie sa takie jak z twojej ex cukierni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex cukiernik Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 21:10 Pracowałem w kilku i wiem co się dzieje w cukierniach. Humoru i pomysłów cukiernikom nie brakowało. Swoim rodzinom i znajomym zawsze odradzałem wyrobów w cukierniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pączki IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 22:14 Mi najbardziej smakuja wyroby cukiernicze od p. Siembora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny-deew Re: Pączki IP: *.cnow.pl 19.01.11, 10:57 ja też znam panią,która codziennie piecze i sprzedaje pyszne pączki i ciasta NIEDROGO!!!!!!!! polecam,bo miałam już niejedną okazję spróbować Jej wypieków,mało tego - widziałam i wiem,w jakich warunkach wypieka te swoje pyszności - wszędzie jest czyściutko. pytanie do gość: Luiza - czy nie mówimy przypadkiem o takiej fajnej Pani Beatce? jak coś to piszcie,dam namiar i pozdrawiam wszystkich łasuchów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukiernik Re: Pączki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.11, 17:22 Z tego co pisze ex cukiernik wynika,ze nalezało by niczego nie jeść. Nie wiadomo przecież co daja piekarze do chleba co daja masarze do wedlin...i inni producenci do swoich wyrobów. Nie wiadomo co poda nam kielner w restauracji bo przecież nie wiemy co sie dzieje w kuchni. Tak ze stawianie tylko cukierników w takim świetle jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 11:04 Ciekawy jestem co na to urząd skarbowy i sanepid?? za takie domowe wypiekanie ciast i pączków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Pączki IP: *.tktelekom.pl 19.01.11, 20:52 No tak najlepiej oddać polowe do skarbowego. Nie można sobie dorobić trochę. Ale są ludzie którzy "strzelają z ucha". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Pączki IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 21:08 dajcie namiary na kogos kto w domu sam piecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STZ2 Re: Pączki/do Monia IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 11:53 zgadzam się z Tobą,kobietka sobie dorabia a oni ją Urząd Skarbowy czepiają,poszłaby do Osrodka Pomocy to by stwierdzili że to pasożyt,ludzie są jak psy ogrodnika,sami nie wezmą i drugiemu nie dadzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Pączki/do Monia IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 20:21 Dajcie jakiś numer do tej kobietki bo mam straszną ochotę na pączki swojej roboty, bo tych kupnych nawet od najlepszych cukierników mam dość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguciu Re: Pączki/do Monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 20:48 daj kobieto wreszcie ten swój numer bo chwalisz się i chwalisz tymi swoimi pączkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Pączki/do Monia IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 21:24 popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Pączki IP: 213.199.253.* 23.01.11, 21:29 na Narutowicz często sprzedaje jakaś pani domowe pączki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Pączki IP: *.multimo.pl 23.01.11, 21:32 Moja babcia robila wspaniale paczki. Nigdy nie jadlem lepszych. NIestety. A moze podzielicie sie swoimi przepisami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 21:47 Ja też poproszę o przepis, bo też wspominam te babcine, a sama nigdy jeszcze nie piekłam ... Ale przyznaję, że te z cukierni też chętnie pochłaniam w karnawale i faworkami też nie pogardzę! I mam prośbę: przynajmniej w takim smacznym wątku nie obrzydzajcie innym wszystkiego jak leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przepis Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 12:56 przepis 1. ubieram się wychodzę do sklepu i kupuję pączka :)))))))) może niewyszukany ale gwarantuje zawsze wychodzi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguciu Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:19 Skorzystam z Twojego przepisu gdyż daje on gwarancję, że nie będę się obżerać w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotka Re: Pączki IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 13:02 wszystko fajnie ale kupne pączki to nie to samo co swojej roboty. Dajcie numer tel do jakiejś porządnej kobitki która sama piecze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 13:34 przyłączam się. w karnawale pożądam pączków jak u mamy, tylko moja nie piecze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :Pączusiowa Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 22:16 Ile kosztuje sklepowy pączek? Ile zapłacicie za takiego domowego pączka? Jak się będzie opłacało to nasmażę i Wam będę sprzedawała:)) Bo pączki się smaży a nie piecze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorówka Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 23:18 Do 2 zeta za pączka z marmoladą i ze składnikami różnej maści naszych cukierników. Odpowiedz Link Zgłoś