IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 14:08
Czy zauwazyliście ze w tej niby hurtowni ceny sa duzo wyzsze niz w innych sklepach? np laboartorium kolorów kosztowało ponad 200 zł a w innych sklepach 150 ,to samo tyczy się innych rzeczy
Obserwuj wątek
    • Gość: do mieszkanka Re: SIGMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:20
      Kupuj u producenta będzie sporo taniej. Siostra ekonomka się znalazła.
      • Gość: mama Re: SIGMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:57
        Jest drogo i bardzo nie miła obsługa. Pani która w mini dziś była w pracy to porażka. Nie miła, obcesowa, zajęta pogaduszkami z koleżanką. wogóle nie są zainteresowane doradzeniem klientowi.
        • Gość: mieszkanka Re: SIGMA IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 15:16
          Jak jestes szczodra to przepłacaj ile wlezie .Ja kupiłam gdzie indziej bo uwazam ze 50 zł na tej samej zabawce to zdecydowanie za duzo.
          • Gość: gosc Re: SIGMA IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 16:35
            zawsze można robić zakupy w innym sklepie, w czym problem :)
        • Gość: GRZES Re: SIGMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 20:46
          WIDOCZNIE JESTES GRUBA I BRZYDKA , ZAZDROŚCISZ TEJ LASCE FIFURY... , ZAWSZE JESTEM DOBRZE OBSŁUŻONY W SIGMIE A JESTEM STAŁYM
          BYWALCEM!
    • Gość: Opus Re: SIGMA IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 17:39
      I asortyment tez ubogi, nawet porzadnej tasmy dwustronnej nie ma, ogolni z tasmami to tam licho jest.
    • Gość: ? Re: SIGMA IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 20:41
      A kto powiedział, że hurtownia???
      Sklep jak sklep. Sporo rzeczy droższych, np. papier ksero ok. 14 zł, w kaufland można za 10 kupić. Ale są i rzeczy tańsze. Jak wszędzie. Więc najepiej zrobić rozeznanie.
      • Gość: haha Re: SIGMA IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 21:00
        sklep ma nazwę hurtownia jakbyś pominął i na tej nazwie widać żeruje wprowadzajac zalatanych ludzi w błąd
        • Gość: ha ha Re: SIGMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 21:06
          DEBILU HURTOWNIA JEST DLA HURTOWNIKÓW A NIE DLA DETALU SAMA NAZWA MÓWI ...
    • Gość: LASKA W MINI Re: SIGMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 21:03
      A co miałam za Toba biegać i nosić Ci koszyk na nas klienci stali nie narzekają a jeżeli Tobie sie nie podoba to nie rób u nas zakupów.
      • Gość: haha debil zapomniał ze jest debilem IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 21:38
        w hurtowni kupuje się hurtem,znaczy to ze kupuje się większą ilość
        W hurtowni mozna tez kupić w detalu,lecz cena zazwyczaj jest wyższa
        Dalczego więc DEBILU sigma nazywa się hurtownią jeśli hurtownikowi daje taką samą cene jak detalistom?
        • Gość: jeje Re: debil zapomniał ze jest debilem IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 22:26
          Ta w mini to pewnie bladyna w krotkich wlosach.....
          • Gość: ss Re: debil zapomniał ze jest debilem IP: 213.199.253.* 23.01.11, 21:34
            same zmalowane pasztety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka