Dodaj do ulubionych

Biesiadowo

IP: 213.77.12.* 25.01.11, 12:51
na stronie www.biesiadowo.pl/ znalazłem informacje ze wkrótce będzie otwarcie w Ciechanowie, wie ktoś może w którym miejscu ma powstać ta pizzeria ? ... btw. ciekawe czy to ostatnia?
Obserwuj wątek
    • Gość: jjjjjjjjjjjjjjjjjj Re: Biesiadowo IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 18:35
      też słyszałem o tym, ale nie wiem gdzie to będzie. może będzie gdzie dobrze zjeść.
      • Gość: ;p Re: Biesiadowo IP: 213.199.253.* 31.01.11, 18:43
        Hahah mają fajne nazwy pizz: chłop z mazur, dopadł diabeł chłopa, widły w plecach hahah , dopadł kowal świnkę hehe dobre
        • Gość: Kermit Re: Biesiadowo IP: 213.199.253.* 31.01.11, 18:51
          zaraz zapewne sie dowiemy,kto ,co ,gdzie,z kim ...:)
          • Gość: wodzirej Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 00:48
            pizzeria bedzie otwarta na 11 pułku ułanów legionowych
            • Gość: ja Re: Biesiadowo IP: *.tktelekom.pl 22.04.11, 07:59
              dokładnie ul. 11 Pułku Ułanów Legionowych 1
              • Gość: hod dog Re: Biesiadowo IP: 217.98.13.* 22.04.11, 08:24
                Chyba tak, bo raj się wynosi.
                Ciekawe czy będzie również piwko?
                Kiedyś już tam była pizzeria
                • Gość: M. Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:11
                  Ciekawe gdzie klienci będą zostawiać samochody...?
                  • Gość: Ncii Re: Biesiadowo IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 16:14
                    NIE POLECAM!!!!!!
                    w Ciechanowie byłam w pizzerii. Zamówiłam pizze z kurczakiem dostałam z salami. Nikt mi nie powiedział że nie było kurczaka. A jak zwróciłam uwagę to kelnerka mi powiedziała że jak mi nie pasuje to mam zmienić lokal !!

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: n@k Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 22:39
                      no nie byłem 3 maja sporo ludzi pizza smaczna tanio by ło OK bez przesady z tą krytyką
                      • Gość: Ncii Re: Biesiadowo IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 23:08
                        Napisałam tylko jaki mają personel.
                        • Gość: klientka Re: Biesiadowo IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 15:00
                          Bez przesady z tą krytyką, ciężko mi uwieżyć w tą odpowiedź kenerki, raczej nikt nie proponuje klientom zmiany lokalu jak im nie pasuje pizza.
                          Dla mnie było jedzenie ok, obsługa mnie mało interesuje, grunt żeby pod nos przynieśli.
                          • Gość: zzz Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 18:56
                            Byłam wczoraj. Polecam. Pizza smaczna i naprawdę duuuuuża. Sosy też ok. We troje najedliśmy się do syta i napiliśmy za 35 zł!!! To chyba samo za siebie mówi...W tym przypadku korzystna cena nie świadczy o tym, że jedzenie jest gorsze. Było naprawdę smacznie. Szkoda tylko, że w pizzerii Biesiadowo, stylizowanej na coś w stylu karczmy z głośników leci muzyka taka jak kiedyś w Maximie, typowo komercyjna łupanka i dance...To psuje atmosferę i klimat knajpy. Powinno być jak w Zakopanem :) i zgodnie z nazwą pizzerii - biesiadowo :)
                          • Gość: audyt Re: Biesiadowo IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 19:13
                            trudno uwierzyć ale fakt to fakt bo nie jedna osoba to słyszała, ważne żeby pod nos przynieśli ale pizze jaka się zamówiło a nie wymienianie składników bez wiedzy zamawiającego.......
                            znam standardy obsługi i umiem je ocenić a kelnerka słabo trafiła...
                            • Gość: asia Re: Biesiadowo IP: *.tktelekom.pl 09.05.11, 21:28
                              pizzeria jest w miwjscu gdzie byla kiedys apteka a nie sklep raj
                            • Gość: lena Re: Biesiadowo IP: *.mimer.net 30.06.11, 19:44
                              bardzo fajna pizzeria,miła obsługa,jeszcze nigdy w zyciu nie jadłam tak pysznej pizzy. bardzo polecam wszystkim.
                          • Gość: as Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 15:54
                            no tak, pizza smaczna, ciasto pyszne, sosy niczego sobie, ale ta obsługa... kelnerka z naburmuszoną miną, jakby łaskę robiła że zamówienie przyjmuje. Jeśli ktoś pracuje w miejscu gdzie musi mieć ciągły kontakt z ludźmi, to powinien chyba zadbać również o to jak się do tych ludzi odnosi, mnie osobiście razi, kiedy paniusia za barem pokazuje swoje fochy.
                    • Gość: pysie Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 18:31
                      Naprawdę super sprawa, fajny klimacik i pyszne jedzonko :) POLECAM!!!!!!!
                      • Gość: Ola Re: Biesiadowo IP: *.play-internet.pl 07.05.11, 20:38
                        dla mnie także pizza jest bardzo dobra, obsługa według mnie bardzo miła za dłuzsze czekanie dostaliśmy gratis cole . W pizzy czuć świeze pieczarki a nie jakieś skwarki jak w innym pizzeriach mi tam bardzo smakowało a przede wszystkim nie jest drogo. Polecam każdemu
                        • Gość: mamuśka Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 11:12
                          W dniu wczorajszym z mężem i dziećmi byliśmy w pizzerii Biesiadowo. Super dobra pizza, fajny klimat i w porównaniu z cenami w innych pizzeriach ciechanowskich taniocha. Za dużą pizzę 57 cm, 2 mirindy + 1 l gratisowego 7 up zapłaciliśmy ok 50zł i nie ogarneliśmy wszystkiego. Dla przykładu w pizzerii hit za dużo mniejszą pizzę i jakość + napoje płaciliśmy ok 60zł. Wybór jest prosty Biesiadowo...Niestety jeden minus też jest-dużo dymu na sali który gryzie w oczy i nie można tam długo posiedzieć. Drodzy właściciele: sprawdzcie wentylację i zróbcie coś z tym dymem.
                          • Gość: Pizzerożerca Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.11, 20:19
                            Ja również polecam pizza świetna nie ma takiej w całym Ciechu w dodatku tania , sosy też mi smakują, klimat i wystrój sali fajne i również za dłuższe czekanie dostałam colę, super na pewno z mężem będziemy tam bywalcami
                            • Gość: abc Re: Biesiadowo IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 20:54
                              dokładnie do pizzy zero zastrzezen!!! dobra i tanio

Dym mi tez przeszkadzal
                              • Gość: betty Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 20:58
                                Pizza przepyszna , szybko dostarczona za niewielkie pieniądze. Gratuluję właścicielom obsługi i pozdrawiam.
                                • Gość: zwałka Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 20:39
                                  Nie ma to jak sam własciciel i pracownicy sie sami pozytywnie oceniaja he he gratuluje pomysłu
    • przegladbiznesowy.com Re: Biesiadowo 09.05.11, 21:30
      Mała reklama pizzerii dla tych co czytają forum gdzieś w świecie dalekim :-)
      Czy to miejscowy biznesmen otworzył i zaryzykował 12 pizzerię w mieście ?

www.przegladbiznesowy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=249&Itemid=144
    • Gość: Milky Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 10:34
      Miałam bardzo duże oczekiwania co do pizzy z Biesiadowa i niestety zawiodłam się. Ser nie nadaje się (może właściciel powinien zmienić rodzaj?) bo nie ciągnie się. Sos na pizzy bardziej wyczuwalny od składników (a powinien być neutralny więc też do zmiany). W smaku jest bardzo podobna do Verony (z małą różnicą, ta z Biesiadowa nie ocieka tłuszczem). Może właściciel zmieni istotne elementy na lepsze i wtedy będzie można tam zjeść?

Jak z kebabem z biesiadowa?
      • Gość: :) Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 00:52
        Dodatki jak dodatki, dużo tego ładują, ale przede wszystkim duże atuty to niskie ceny w porównaniu do wielkości oraz te pulchne ciasto-rewelacja. Co do minusów, sos pomidorowy jakiś dziwny, jakby ze śliwkami. Muzyka nie ta w stosunku do wystroju no i paskudna skóra z dzika przy wejściu. Trochę niesmaczne to jest. ogólnie na plus, będę zamawiał do domu, to nie będę musiał oglądać tej zawszonej skóry:)
      • Gość: lena Re: Biesiadowo IP: *.mimer.net 30.06.11, 19:53
        mysle ze zazrosc cie zżera,pizza zajebista nie mozna nic zazućic tej pizzeri.
    • Gość: artur Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 22:44
      byłem dziś zamówiełem czekałem , co dostałem ? tragedia ! zecydowanie nie polecam
      obsługa zagubiona , zero organizacji , jedzenie tragedia ,
      Zapiekanki przypalone i do tego zimne , dziwne prawda !

Nie polecam i pozostaje przy sprawdzonych Ciechanowskich dostawach smacznej i gorącej pizzzy , pozdro dla wszystkich
      • Gość: maja Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 05:48
        gdybym poszukala to ten gosc ostatnio sam otwierał żarcie typu pizzaaaaaa

Re: BiesiadowoIP: *.dynamic.chello.pl
        Gość: artur 14.05.11, 22:44 Odpowiedz
        • Gość: artur Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 21:30
          To poszukaj :)
          • Gość: Ulka Re: Biesiadowo IP: *.tktelekom.pl 16.05.11, 12:25
            Tak jak juz pisałam ....Pizza względem ceny całkiem przyzwoita....i ser dobry.
            Niby sosy podają 3(słoiczki baaaardzo małe)jeśli ktos lubi "surowy"koncentrat pomidorowy z odrobiną oregano jako sos do pizzy to prosze bardzo,ale dla mnie to ODPADA!!!!!
            Sos majonezowy to majonez z ketchupem,jak to smakuje(?)kiepsko...+mdły sos czosnkowy....

• Gość: lena Re: Biesiadowo IP: *.mimer.net 30.06.11, 19:55
              to kwestia gustu uwazam ze sosy sa wysmienite, nie mozna im nic zazucic,bylam w roznych pizzeriach porownałam sosy i w pizzeri biesiadowo sa najlepsze takze polecam!
      • Gość: lena Re: Biesiadowo IP: *.mimer.net 30.06.11, 19:58
        ha,nie badz smieszny,balaganiaz to z ciebie-nigdy ci nie dogodzi! nigdzie ci sie nie podoba,takiej obslugi to jeszcze nigdzie nie było tak dobrze zorganizowanej naprawde polecam
    • Gość: iza Re: Biesiadowo IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 08:37
      ta pizza to jakas pomylka, strasznie niesmaczna !!!!!!!!!!!!!!!! nie polecam nikomuu
    • sdrm Re: Biesiadowo 01.07.11, 10:22
      Poszliśmy ze znajomymi w ktorys weekendowy wieczor (po 21) tak z ciekawosci. W srodku byly az 2 osoby! :)
      Jesli ktos sie dopiero wybiera to nie radzę liczyc na kelnera/kelnerkę. Po menu trzeba wybrac sie samemu, a do jego odczytania najlepiej zaopatrzyć się w lupę ;) Nazwy pizzy owszem, są zabawne, ale totalnie odwrocily naszą uwagę od tego co chcemy zjesc. Po dokonaniu wyboru udalem się do kasy by zamowic pizzę... no i zaczęła się "BIESIADA". Średnio uprzejma Pani oznajmila iż na pizze trzeba czekać GODZINĘ!? gdyż są zamowienia telefoniczne - no tak, bo po co obslugiwać klientow, ktorym chcialo sie przywlec swoje tylki do tak zacnego lokalu. Postanowilismy przedyskutowac temat czy zostajemy czy i idziemy do pobliskiej konkurencji z nadzieją, że moze jednak cos uda nam sie zjesc. Ok, postanowilismy zostac. Niestety w miedzyczasie zadzwonil telefon i po ponownym kontakcie ze srednio uprzejmą Panią uslyszelismy: "Ale teraz na pizze trzeba bedzie poczekać 1:20, a to juz bedzie przed 23 a my o 23 zamykamy." - ?! Ze co prosze? ... zakrawa na żenadę.
      W rezultacie Chcielismy zadzwonic i zamowic pizzę do stolika, bo nie klient w lokalu, ale ten telefoniczny się liczy przede wszystkim. Zawiedzeni, wkurzeni, zniesmaczeni i zażenowani opuścilismy ten przewspanialy biesiadowy klimat i poszlismy zjesc niedobrą pizze gdzie indziej.

Co do samej pizzy z Biesiadowa to mialem okazję ja jesc - byla calkiem smaczna. W zestawie 3 sosy (nie wiem czy platne czy nie) no i jakosc/rozmiar do ceny bardzo przystepna.
      Zamawiać telefonicznie - TAK.
      Iść i narażać się na zażenowanie z powodu czyjejś nieuprzejmości - NIE.
      • Gość: Alm Re: Biesiadowo IP: *.tktelekom.pl 01.07.11, 19:34
        sdrm Wszystko i na temat :)))
        • Gość: klient Re: Biesiadowo IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 22:03
          Wybraliśmy się tam ze znajomymi w pierwszy piątek wakacji, około 20.00.. Czas oczekiwania na pizze 40 min.. Szok! Ale przełknęliśmy to tłumacząc sobie, że to piątek, wakacje.. I przy piwku jakoś czas zleciał.. Pizza bardzo dobra i tania. Tylko, że do 2 dużych dostaliśmy tylko jeden zestaw sosów. Takich samych jak do jednej.. A litr napoju dostaliśmy gratis bo zamówienie było duże.. Ogólnie nastawienie było ok.. Ale ostatnio znów tam się wybraliśmy w tygodniu, nie w weekend. I co? Czas oczekiwania również co najmniej 40 min.. Tym razem już nie wytrzymaliśmy.. Poszliśmy do konkurencji.. Szkoda, bo pizza naprawdę dobra..
          Myślę, że lepiej ją zamawiać do domu niż spożywać na miejscu.. Ale to nie to samo..
          • Gość: ol Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 07:03
            Chyba nie do konca tak dobrze zamawiac do domu.
            Wczoraj zadzwonilem ok godz. 19 aby zamowic pizze, a mila pani oznajmila ze owszem, dowioza ale najwczesniej za prawie 3 godziny!
            W tym przypadku grzecznie podziekowalem i to byl moj ostatni kontakt z ta pizzeria.
            W tych czasach o klienta trzeba zabiegac a nie zbywac, a tak sie wlasnie poczulem.
            • Gość: wodnik Re: Biesiadowo IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 11:31
              jadłem w lokalu i powiem zimna
    • Gość: Adrian B Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 00:06
      witam. widzę że jedni mają dobre zdanie, inni gorsze. ostatnio byłem na pizzy w biesiadowo,bardzo miła i ładna kelnerka przyjęła zamówienie, taka czarnulka. pizza bardzo smaczna, co do sosów zgodzę się z opiniami poprzedników, nie są zbyt dobre. w trakcie czekania na pizzę z kuchni wyłoniła się pani G, ZNANA w Ciechanowie, ciekawe czy właściciel wie kogo ma w personelu, bo ja ze względu na tą panią już tam nie zawitam, a szkoda bo pizza naprawdę rewelacja.
      • Gość: ??? Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.11, 09:57
        a czym ta pani G (nie wiem o kogo chodzi) zawiniła bo ja tam jestem częstym gościem i nie znam taj pani ,może pora zmienić lokal jeżeli jest coś nie tak
        • Gość: anita Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 13:49
          Heh, pani G, dobrze powiedziane, lubi pieniążki, zwłaszcza nie swoje... z wyrazu twarzy też niezbyt sympatyczna, arogancka, taka po 40-stce w tylu miejscach pracowała, nie da rady zliczyć, a fakt jest taki że nigdzie miejsca nie zagrzewa. nic dziwnego. bywałam z mężem w biesiadowej, ale odkąd była pani G, zmieniliśmy lokal. nie polecam jeść czegokolwiek na jej zmianie, bynajmniej od niej.
    • Gość: bartooo Re: Biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 19:33
      jeśli to jest ta pani o której i ja myślę, to odradzam, już do tego lokalu też nie zajrzę, zdecydowanie wole san marino, zamówiłem do domku ostatnio z biesiadowej, kierowca dotarł po 2,5 h, taki jakiś powolny łepek, zanim wydał resztę z portfela to też się zeszło, a pizza zimna. obsługa do bani, zero szacunku dla klienta. porażka
      • Gość: gościu Re: Biesiadowo IP: *.cnow.pl 09.09.11, 10:42
        Ostatnie 3 wpisy obrażające panią G są z tego samego IP.
        Naprawdę gratuluje inteligencji temu kto tak oczernia uczciwie pracujących ludzi...
    • Gość: sorek Re: Biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 23:25
      Porażka takiego gluta już dawno nie jadłem.Stoliki brudne można się przykleić.Żenada nigdy więcej.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka