Dodaj do ulubionych

Imprezy w zaciszu

IP: *.centertel.pl 14.02.11, 22:45
warto tam jeszcze chodzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: niestety Re: Imprezy w zaciszu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 22:54
      mordownia - jak wszędzie u nas na wsi
      • Gość: Warka Strong Re: Imprezy w zaciszu IP: *.centertel.pl 14.02.11, 23:01
        aż tak źle?
        • Gość: Tatar Re: Imprezy w zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:37
          Chyba,że jesteś w przedziale wiekowym 35-50 lat i lubisz dancingi przy zapalonym świetle jak na weselach. I oczywiście jeśli idziesz z żoną czy kochanką,bo na podryw 0 szans. Dla mnie to mogiła,ale te dancingi nie są dla dwudziestolatków.
          • Gość: Opus Re: Imprezy w zaciszu IP: *.play-internet.pl 15.02.11, 13:56
            No i to jest wlasnie urok tej imprezy, a nie to co wszedzie, czyli zarzygane kible, cpuny, seks w toalecie. Jak ci 20latku tego trzeba to idz do Gawry. Bardzo dobrze, ze sa imprezy dla kazdego, a nie tylko dla rozwydzronych malolatow.
        • Gość: ... Re: Imprezy w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 23:39
          nie sluchaj tego buraka, impreza jest dobra, tance, muzyka. Ochrona chodzi,nie ma sie co czepiac
          • Gość: Warka Strong Re: Imprezy w zaciszu IP: *.centertel.pl 15.02.11, 12:06
            to gdzie mam iść skoro większość jest na NIE
            w pewnym lokalu jak byłam, to siwo od dymu i pełno nastolatków
            • Gość: Tatar Re: Imprezy w zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 12:15
              Otóż w Ciechanowie nie ma lokalu na poziomie gdzie można się dobrze zabawić. Chyba,że lubisz disco polo,albo dancingi,o których napisałem wyżej i za udzielenie swojego zdania zostałem odpowiednio nazwany:) ale takie jest już te forum - urzeka swoim prostactwem:) Tylko się coś odezwać,wyrazić swoje zdanie i już Cię pojadą...
              • Gość: M. Re: Imprezy w zaciszu IP: 213.199.253.* 15.02.11, 16:51
                Kiedy mozna wybrac sie na Classic ???
                • Gość: Warka Strong Re: Imprezy w zaciszu IP: *.centertel.pl 16.02.11, 14:11
                  nie mam nic przeciwko disco polo
                  lubię różna muzykę i przy każdej potrafię się bawić
                  • Gość: M. Re: Imprezy w zaciszu IP: 213.199.253.* 17.02.11, 13:03
                    Ktos sie orientuje kiedy classic ???
                    • Gość: ... Re: Imprezy w zaciszu IP: *.centertel.pl 18.02.11, 22:58
                      M.=Monia?
                      • Gość: do Tatara Re: Imprezy w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 23:46
                        Gościu chyba z Tobą coś nie tak...
                        Ja chodzę do zacisza co jakiś czas i mimo że uważam że Ciechanów jest mały, to jakoś ten podryw wychodzi. I znajdują sie całkiem nowe ładne panie, dziewczyny. Jakoś nie wiem skąd nagle stwierdzenie że na podryw 0 szans.... Chyba że mówisz o sobie.
                        Poza tym wszyscy chcecie imprezy na poziomie i co? Troche ludzi na poziomie brakuje na takie imprezy.
                        Zreszta zacisze nie jest jedynym miejscem roobiącym dancingi, jest chocby Baron.

Uważamże jeżeli ktoś się umie bawić to nie potrzebuje żeby mu wszyscy czapkowali i robili imprezy pod jego zachcianki. Poprostu marudzie nigdy nie dogodzisz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka