Dodaj do ulubionych

massimo dutti

IP: *.tktelekom.pl 01.03.11, 22:07
czy ktoś słyszał, że w rynku otworzyli nowy sklep z odzieżą massimo dutti, to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 01.03.11, 22:18
      prawda, fajne spódnice mają, hit tej wiosny. widziałam takie w wawie-cena powala. tu na szczęście są w normalnych cenach.
      • Gość: fff Re: massimo dutti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 11:46
        Prosze zatem o dokłądny adres. ostatnio szukałam sklepu z ciuchami z zary i h&m w rynku, bo podobno isnieje, ale nic nie znalazłam...ktoś wprowadza w błąd? jaki jest adres?
    • Gość: :/ Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 13:19
      Matko kochana, jakie Wy jesteście naiwne. Przecież to lumpeksy...
      Napisali, że będą mieli jakąś markę żeby przyciągnąć klientów, z nadzieją, ze przyjdzie pogrzebie, nie znajdzie tego czego szukał, ale może kupi coś innego...
      • Gość: gość Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 14:19
        jest ten sklep!!! przy fryzjerze obok pepco!!! mają massimo.
        • Gość: xxxx Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 14:40
          ten sklep jest obok pepko...w asortymencie sa rózne marki odziezy damskiej w tym momencie jest takze min.massimo dutti....niebawem bedzie olsen stradivarius tommy helfinger i inne....
          • Gość: :O Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 02.03.11, 19:01
            tam jest zwykły lumpeks. Byłam też kiedyś w vinti na warszawskiej tam gdzie się schodziło kiedyś do benaresu. Ja pierdziele, tam to dopiero był ciucholand.
            • Gość: Kaska Re: massimo dutti IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 19:12
              Hej, nie znasz sie a glupoty piszesz. to nie zadne lumpeksy tylko nowa odzież tak zwane koncówki kolekcji (outlet) dzieki temu możesz kupić super ciuszek za super pieniadzę a jeżeli chodzi o sklep Vinti to jestem jego stala klientka i nigdy uzywki tam nie bylo, sklep sie teraz przeniosl na przeciwko muzeum I moge powiedziec ze jest to sklep z najlepsza taka odzieża w Ciechanowie.
              • Gość: gość Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 21:50
                dokładnie, nie znają się dziewuszyska na dobrych markach, a udzielają się najwięcej. Nic dziwnego, jak taka całe życie na bazarze się ubiera...to massimo ani zara nie zna i twierdzi że lumpeks.
            • Gość: M. Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 02.03.11, 21:46
              Tam własnie jest coś takiego :)
              Ale reklamę i tak na forum trzeba robić :)))
      • Gość: OMG!!! Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 21:58
        ten sklep ma w ofercie outlet, o ile wiesz co oznacza to słowo!!! Google->outlet->Wikipedia...sprawdź sobie nie naiwna dziewczynko!!!
        • Gość: M. Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 02.03.11, 22:01
          tak,tak,tak :)))
          Nie wysilaj się.
          • Gość: . Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:14
            Chyba odwrotnie, znamy te marki, dlatego wiemy, że w Ciechanowie to szmaty z ostatniego sortu, który miał iść do Pakistanu i Afryki...
            W przeciwieństwie do dam lumpeksowych uieramy się w nowe i czyste rzeczy...
            Oczywiście nikt wam nie zabrania śmierdzieć lumpeksem...
            • Gość: !!!!!!! Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 12:01
              wypowiada sie tu dziewczyna która nie zna znaczenia słowa OUTLET!!!!ubierała sie całe zycie na bazarach ,u chinczyków i takie marki nawet nic jej nie mówią!!!dziewczyno ogarnij sie i przestan udzielac sie na forum gdzie temat jest dla ciebie obcy!!!!!!!!!!!
              • Gość: Dziewczyny Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:17
                Już ktoś napisał, dlatego, że się zna to nie chodzi do szmaciarni, nazywaj to jak chcesz, lumpeks, outlet(który zawiera m.in. zwroty od klientów i reklamacje:))) i tak wszystko jest zmieszane w jednym kontenerze i zagazowane środkiem dezynfekującym. Potem jedzie do Polski do hurtownika, u hurtownika wyzyskiwani pracownicy to sortują a właściciele wciskają takim naiwniakom, że to outlet:)) W zasadzie to powinnam napisać, jeździło, bo teraz rynek użuwanych ciuchów opanowali hurtownicy ze wschodu, więc do Polski naprawdę trafia ostatni śmietnik.
                Także wrzeszcząca znawczyni, musisz jednak pogłębić wiedzę...
                • Gość: klient Re: massimo dutti IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 12:45
                  W Ciechanowie to nawet jak by ZARA otworzyła sklep to i tak ciechanowianie pisali by że beznadzieja że gdzie indziej lepsze i tańsze, a nam chcą wcisnąć tandetę. Moim zdaniem lepiej gdzieś na wsi otworzyć taki sklep a nie w mieście ludzi z kompleksami którzy twierdzą że znają się na wszystkim.
                  pokażcie mi chociaż jeden wątek z tego forum gdzie nie ma krytyki.
                  • Gość: !!!!! Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 14:31
                    czy ciuch z reklamacji ma oryginalną metkę ???zastanów sie co piszesz!!!OUTLET to odziez z nadwyzki lub po kolekcyjna odziez!!!do outletu cie nikt nie zaprasza nie zmusza tam ubierac takze przestan pisac i obrazac ludzi bo jednak sa ludzie którzy ubierają sie w outletach a ty zapewne bardzo lubisz chłam z CHIN takze otwórz moze centrum chinskie zapewne ze swoim uporem zrobiłabys furore !!!!!!pozdrawiam
                • Gość: JA Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 03.03.11, 14:45
                  Po pierwsze...gdy bierzesz do ręki jakąś odzież to potrafisz ocenić czy była używana, czy nie, czy ma jakieś wady czy nie, czy jest zniszczona itp. byłam w tym sklepie i śmiało mogę powiedzieć, że mają tylko nowe rzeczy bez śladów używania. Polecam wszystkim kobietom, które potrafią docenić dobrą markę i styl. Pozostałe bazarkowe barbie niech się nie udzielają!!!
                  • Gość: sonia Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:01
                    o co ten szum, jak się komuś nie podoba, to niech nie wchodzi do sklepu. można tam znaleźć fajne ciuszki, a takie wybrzydzanie nie ma sensu. ktoś się chce poczuć lepszy z powodu jakichś spodni albo swetra -to śmieszne jest. wrzućcie na luz
                    • Gość: wow Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 10.03.11, 12:31
                      Wszystkie sklepy odzieżowe oprócz diverse, house, cropp, adidas, big star, tiffi, vertus itp.. to lumpeksy. Mary Lou na przykład zaopatrywał się ze stadionu z Warszawy. Teraz stadion zlikwidowali i ludzie gdzie indziej się przeniesli. Vinti to lumpeks, jak weszłam to śmierdziało stęchlizną tam, a ciuchy wyglądały na używane, wykrochmalone, parę ciuchów leżało z wieszakami na podłodze blee. Szukałam sukienki, żeby kupić a tam ceny jak z kosmosu, taka jedna sukienka beżowa 1000zł o.O lol
                      • Gość: gosia Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 14:42
                        obrazasz sklepy z powodu złych wrazen w vinti...co prawda mnie tez w vinti widok odraził jak weszłam tam pierwszy raz juz nie wróciłam.....ale nie wypowiadam sie zle na temat innych sklepów byłam w sklepie SOFIA mają fajne ubrania massimo dutti jesli wiesz co to za marka bo z tego jakie firmy wymieniłas najwidoczniej ubierasz sie w bluzy i dresy....nie wiesz co to są trendy mody i jakie w tym sezonie modne dla ciebie moda to zwykłe dziny i bluzka wiec przestan komentowac
                        • Gość: wow Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 10.03.11, 17:50
                          Nie ubieram się Gosiu w bluzy i dresy, nie jestem dresiarą ;) W diverse i inny tych co wymieniłam też mają marynarki i spódniczki ;)
                          • Gość: PAX Re: massimo dutti IP: *.centertel.pl 10.03.11, 18:23
                            Ale jesteście próżnymi pindami...
                            • Gość: ola Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 13.03.11, 22:36
                              Może i próżnymi...jedni lubią sport, inni gotowanie, a my fajne ciuszki. Co w tym złego?
                      • Gość: STEP UP Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 00:09
                        Potwierdzam po części,do tego dochodzi jeszcze MEGA MODA I VERTUS kiedyś słyszałam jak właścicielka MEGA MODY i VERTUSA umawiały się na wyjazd po towar do Łodzi,część ciuchów jest markowych ale 70 procent w MEGA MODZIE czy w Vertusie MADE IN CHINA!!!
                        • Gość: ala Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 12:51
                          zgadzam sie z kolezanką włascicielki Vertusa i mega mody przywozą towar z łodzi 80%odziezy w sklepach posiadają z łodzi takze po co to obrazac na forum inne sklepy odziezowe skoro nie wie z kad pochodzi odziez z wymienionych sklepów i twierdzi ze to wszystko oryginalne troche ci sie nie udało ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka