Gość: aśka IP: *.tktelekom.pl 01.03.11, 22:07 czy ktoś słyszał, że w rynku otworzyli nowy sklep z odzieżą massimo dutti, to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 01.03.11, 22:18 prawda, fajne spódnice mają, hit tej wiosny. widziałam takie w wawie-cena powala. tu na szczęście są w normalnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: massimo dutti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 11:46 Prosze zatem o dokłądny adres. ostatnio szukałam sklepu z ciuchami z zary i h&m w rynku, bo podobno isnieje, ale nic nie znalazłam...ktoś wprowadza w błąd? jaki jest adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 13:19 Matko kochana, jakie Wy jesteście naiwne. Przecież to lumpeksy... Napisali, że będą mieli jakąś markę żeby przyciągnąć klientów, z nadzieją, ze przyjdzie pogrzebie, nie znajdzie tego czego szukał, ale może kupi coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 14:19 jest ten sklep!!! przy fryzjerze obok pepco!!! mają massimo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 14:40 ten sklep jest obok pepko...w asortymencie sa rózne marki odziezy damskiej w tym momencie jest takze min.massimo dutti....niebawem bedzie olsen stradivarius tommy helfinger i inne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 02.03.11, 19:01 tam jest zwykły lumpeks. Byłam też kiedyś w vinti na warszawskiej tam gdzie się schodziło kiedyś do benaresu. Ja pierdziele, tam to dopiero był ciucholand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: massimo dutti IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 19:12 Hej, nie znasz sie a glupoty piszesz. to nie zadne lumpeksy tylko nowa odzież tak zwane koncówki kolekcji (outlet) dzieki temu możesz kupić super ciuszek za super pieniadzę a jeżeli chodzi o sklep Vinti to jestem jego stala klientka i nigdy uzywki tam nie bylo, sklep sie teraz przeniosl na przeciwko muzeum I moge powiedziec ze jest to sklep z najlepsza taka odzieża w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 21:50 dokładnie, nie znają się dziewuszyska na dobrych markach, a udzielają się najwięcej. Nic dziwnego, jak taka całe życie na bazarze się ubiera...to massimo ani zara nie zna i twierdzi że lumpeks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 02.03.11, 21:46 Tam własnie jest coś takiego :) Ale reklamę i tak na forum trzeba robić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMG!!! Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 21:58 ten sklep ma w ofercie outlet, o ile wiesz co oznacza to słowo!!! Google->outlet->Wikipedia...sprawdź sobie nie naiwna dziewczynko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 02.03.11, 22:01 tak,tak,tak :))) Nie wysilaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:14 Chyba odwrotnie, znamy te marki, dlatego wiemy, że w Ciechanowie to szmaty z ostatniego sortu, który miał iść do Pakistanu i Afryki... W przeciwieństwie do dam lumpeksowych uieramy się w nowe i czyste rzeczy... Oczywiście nikt wam nie zabrania śmierdzieć lumpeksem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!! Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 12:01 wypowiada sie tu dziewczyna która nie zna znaczenia słowa OUTLET!!!!ubierała sie całe zycie na bazarach ,u chinczyków i takie marki nawet nic jej nie mówią!!!dziewczyno ogarnij sie i przestan udzielac sie na forum gdzie temat jest dla ciebie obcy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyny Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:17 Już ktoś napisał, dlatego, że się zna to nie chodzi do szmaciarni, nazywaj to jak chcesz, lumpeks, outlet(który zawiera m.in. zwroty od klientów i reklamacje:))) i tak wszystko jest zmieszane w jednym kontenerze i zagazowane środkiem dezynfekującym. Potem jedzie do Polski do hurtownika, u hurtownika wyzyskiwani pracownicy to sortują a właściciele wciskają takim naiwniakom, że to outlet:)) W zasadzie to powinnam napisać, jeździło, bo teraz rynek użuwanych ciuchów opanowali hurtownicy ze wschodu, więc do Polski naprawdę trafia ostatni śmietnik. Także wrzeszcząca znawczyni, musisz jednak pogłębić wiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: massimo dutti IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 12:45 W Ciechanowie to nawet jak by ZARA otworzyła sklep to i tak ciechanowianie pisali by że beznadzieja że gdzie indziej lepsze i tańsze, a nam chcą wcisnąć tandetę. Moim zdaniem lepiej gdzieś na wsi otworzyć taki sklep a nie w mieście ludzi z kompleksami którzy twierdzą że znają się na wszystkim. pokażcie mi chociaż jeden wątek z tego forum gdzie nie ma krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 14:31 czy ciuch z reklamacji ma oryginalną metkę ???zastanów sie co piszesz!!!OUTLET to odziez z nadwyzki lub po kolekcyjna odziez!!!do outletu cie nikt nie zaprasza nie zmusza tam ubierac takze przestan pisac i obrazac ludzi bo jednak sa ludzie którzy ubierają sie w outletach a ty zapewne bardzo lubisz chłam z CHIN takze otwórz moze centrum chinskie zapewne ze swoim uporem zrobiłabys furore !!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 03.03.11, 14:45 Po pierwsze...gdy bierzesz do ręki jakąś odzież to potrafisz ocenić czy była używana, czy nie, czy ma jakieś wady czy nie, czy jest zniszczona itp. byłam w tym sklepie i śmiało mogę powiedzieć, że mają tylko nowe rzeczy bez śladów używania. Polecam wszystkim kobietom, które potrafią docenić dobrą markę i styl. Pozostałe bazarkowe barbie niech się nie udzielają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: massimo dutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:01 o co ten szum, jak się komuś nie podoba, to niech nie wchodzi do sklepu. można tam znaleźć fajne ciuszki, a takie wybrzydzanie nie ma sensu. ktoś się chce poczuć lepszy z powodu jakichś spodni albo swetra -to śmieszne jest. wrzućcie na luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 10.03.11, 12:31 Wszystkie sklepy odzieżowe oprócz diverse, house, cropp, adidas, big star, tiffi, vertus itp.. to lumpeksy. Mary Lou na przykład zaopatrywał się ze stadionu z Warszawy. Teraz stadion zlikwidowali i ludzie gdzie indziej się przeniesli. Vinti to lumpeks, jak weszłam to śmierdziało stęchlizną tam, a ciuchy wyglądały na używane, wykrochmalone, parę ciuchów leżało z wieszakami na podłodze blee. Szukałam sukienki, żeby kupić a tam ceny jak z kosmosu, taka jedna sukienka beżowa 1000zł o.O lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 14:42 obrazasz sklepy z powodu złych wrazen w vinti...co prawda mnie tez w vinti widok odraził jak weszłam tam pierwszy raz juz nie wróciłam.....ale nie wypowiadam sie zle na temat innych sklepów byłam w sklepie SOFIA mają fajne ubrania massimo dutti jesli wiesz co to za marka bo z tego jakie firmy wymieniłas najwidoczniej ubierasz sie w bluzy i dresy....nie wiesz co to są trendy mody i jakie w tym sezonie modne dla ciebie moda to zwykłe dziny i bluzka wiec przestan komentowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: massimo dutti IP: 213.199.253.* 10.03.11, 17:50 Nie ubieram się Gosiu w bluzy i dresy, nie jestem dresiarą ;) W diverse i inny tych co wymieniłam też mają marynarki i spódniczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAX Re: massimo dutti IP: *.centertel.pl 10.03.11, 18:23 Ale jesteście próżnymi pindami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: massimo dutti IP: *.tktelekom.pl 13.03.11, 22:36 Może i próżnymi...jedni lubią sport, inni gotowanie, a my fajne ciuszki. Co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEP UP Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 00:09 Potwierdzam po części,do tego dochodzi jeszcze MEGA MODA I VERTUS kiedyś słyszałam jak właścicielka MEGA MODY i VERTUSA umawiały się na wyjazd po towar do Łodzi,część ciuchów jest markowych ale 70 procent w MEGA MODZIE czy w Vertusie MADE IN CHINA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: massimo dutti IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 12:51 zgadzam sie z kolezanką włascicielki Vertusa i mega mody przywozą towar z łodzi 80%odziezy w sklepach posiadają z łodzi takze po co to obrazac na forum inne sklepy odziezowe skoro nie wie z kad pochodzi odziez z wymienionych sklepów i twierdzi ze to wszystko oryginalne troche ci sie nie udało .... Odpowiedz Link Zgłoś